|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
06-06-2006, 11:23
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Óriás túlélő személyiséggel?
Üdv mindenkinek!
Bár óriásról elég sok szó esett már, az nem tiszta nekem, hogy az óriás túlélő személyiséggel és az óriás specvarija (szieszta) hogyan viszonyulnak egymáshoz. A kettő kiegészíti-e egymást, vagy a túlélő személyiség tök fölösleges a szieszta miatt, mert az többet fog? (legalábbis toliktól, vari az más dolog).
Előre is kösz a válaszokat
|
06-06-2006, 21:11
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Baaangg
Üdv mindenkinek!
Bár óriásról elég sok szó esett már, az nem tiszta nekem, hogy az óriás túlélő személyiséggel és az óriás specvarija (szieszta) hogyan viszonyulnak egymáshoz. A kettő kiegészíti-e egymást, vagy a túlélő személyiség tök fölösleges a szieszta miatt, mert az többet fog? (legalábbis toliktól, vari az más dolog).
Előre is kösz a válaszokat:)
|
ezek a bónuszok összeadódnak (hm, pontosabban szorzódnak), mint ahogy minden más bónusz is
|
06-07-2006, 09:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk a tekercslopásnál, ami ugye 80%-kal kevesebb, ha fenn van a szieszta, a maradék húsz százalék lesz lopható, de 30%-kal kisebb hatásfokkal a túlélő miatt?(remélem elég érthetően írtam le
|
06-07-2006, 10:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk a tekercslopásnál, ami ugye 80%-kal kevesebb, ha fenn van a szieszta, a maradék húsz százalék lesz lopható, de 30%-kal kisebb hatásfokkal a túlélő miatt?(remélem elég érthetően írtam le
|
A túlélő csak az emberek, katonai egységek stb ellen írányúló támadásokkal szemben véd! Tekercsekkel szemben nem!
Viszont amit írtál az a varázsló gyilkolásra igaz!
|
06-07-2006, 10:07
|
Member
|
|
|
|
a túlélő csak a varigyilkolások ellen véd.
ha az értékek összeszorzódnak, akkor úgy van, ahogy írtad.
Quote:
a maradék húsz százalék lesz lopható, de 30%-kal kisebb hatásfokkal a túlélő miatt
|
ehh... lassú vok.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
06-07-2006, 10:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Colony, Bogár: köszönöm )
|
06-07-2006, 15:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Üdv. mindenkinek!
Olvasgattam az óriás/túlélő kérdéseket és válaszokat és gondoltam rákérdek hátha tud valaki egy jó tippet a köv. kérdésemre: egy óriás orit szeretnék indítani mondjuk 1 szövetségessel tehát 2-en alkotnánk egy szövit. Nekem milyen személyiséget ajánltok és milyen faj/személyiség legyen a társam,hogy kiegészítsük egymást és milyen felállásokkal? Elnézést kérek ha hülye a kérdés. (Kezdők lennénk)
Előre is köszönöm.
Last edited by Iceman; 06-07-2006 at 15:57..
|
06-07-2006, 16:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iceman
Üdv. mindenkinek!
Olvasgattam az óriás/túlélő kérdéseket és válaszokat és gondoltam rákérdek hátha tud valaki egy jó tippet a köv. kérdésemre: egy óriás orit szeretnék indítani mondjuk 1 szövetségessel tehát 2-en alkotnánk egy szövit. Nekem milyen személyiséget ajánltok és milyen faj/személyiség legyen a társam,hogy kiegészítsük egymást és milyen felállásokkal? Elnézést kérek ha hülye a kérdés. (Kezdők lennénk)
Előre is köszönöm.
|
Elöre is leszögezném elsődlegesen másik két tagot keressetek, ha szövetséget alapítotok. Erre ott a diplomácia.
Hátha nagyon kezdők vagytok akkor kereskedő, de egyébbként túdóst ajánlanék. Ha ketten maradtok, talán az óriást a varázslók irányába kéne fejlesztened túdósként a szövetségesed meg tolvajok irányába(elf, ember, fél-elf) tolvaj személyiséggel.
|
06-07-2006, 18:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Óriás/tudós milyen felállásban elit vagy íj/ló és a tolvaj?
Köszönöm a válasz!
|
06-07-2006, 18:27
|
Member
|
|
|
|
Kezdőként szerintem ij/toroyban/ + elit felállásba nyomd, békésebb
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|