|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Megszüntessük-e a klánlétszám maluszt egyéni csatákban?
|
igen
|
|
4 |
8.33% |
Nem,de legyen malusz a toli vari akciókra is
|
|
19 |
39.58% |
Nem
|
|
20 |
41.67% |
További megbeszélést igényel
|
|
1 |
2.08% |
Nem tudom
|
|
4 |
8.33% |
01-12-2008, 20:22
|
Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 99%
|
|
Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése II
Nah mivel a szavazást nem jól írtam ki az előzőnél inkább itt folytassuk
|
01-12-2008, 20:31
|
Member
|
|
|
|
A téma indító
Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése toli és variakciókra vagy megszüntetése egyéni csatáknál!
Mire is gondolok?Arra hogy egy sereges 1 fős klánban lévő orit simán kicsinál egy 10 fős klánban lévő csapat lévén hogy a klánlétszám malusz csak a sereges támadásokat korlátozza le de a toli vari akciókra nincs hatással és a 10 fős klánban van 2 tolisabb meg 2 varisabb mint ő simán szétártózzák gyujtogatják miközben neki a mészárlás fosztogatás és földszerzés akciók szinte nullára vannak korlátozva.
Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos
|
01-12-2008, 20:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Nemmel szavaztam, mert szerintem senkinek nincs megtiltva, hogy nagyobb klánt csináljon. Az rendben van hogy védik a kis létszámú klánok területét, de azért nem kellene teljesen elszigetelni.
01-12-2008, 20:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nemmel szavaztam, mert szerintem senkinek nincs megtiltva, hogy nagyobb klánt csináljon. Az rendben van hogy védik a kis létszámú klánok területét, de azért nem kellene teljesen elszigetelni.
|
Nagyon sokan nem tudnak nagyklánba kerülni és itt nem a területvédelemről van szó.
Javaslom próbáld ki egyszer egyedül.
|
01-12-2008, 20:53
|
Senior Member
|
|
|
|
A sereg malusz eltorleset semmikepp sem javaslom. A tolivari maluszban viszont latok raciot, viszont ez pl epuletlistara lenne hatassal? Egyelore nem szavazok, szerintem ezt at kell gondolni, mert nem apro valtoztatasrol van szo....
01-12-2008, 20:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A sereg malusz eltorleset semmikepp sem javaslom. A tolivari maluszban viszont latok raciot, viszont ez pl epuletlistara lenne hatassal? Egyelore nem szavazok, szerintem ezt at kell gondolni, mert nem apro valtoztatasrol van szo....
|
Az éplistára milyen maluszt gondoltál vajon?Ez nem egy védelem mint az elfnél hanem a gyujtogatás ártózás hatékonyságát csökkentő tényező
|
01-12-2008, 20:57
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Az éplistára milyen maluszt gondoltál vajon?Ez nem egy védelem mint az elfnél hanem a gyujtogatás ártózás hatékonyságát csökkentő tényező
|
erősebb autovédelem ?
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
01-12-2008, 20:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nem gondoltam semmire, csak azt akartam megkerdezni, hogy olyan maluszra gondoltal, mint pl az alvilagi modosito (minden akciora), vagy csak sima hatekonysag csokkentore. De ezzel mar valaszoltal is, a masodik.
Igy tippre gondolom olyanra, hogy tagletszamkulonbsegenkent 10-%al csokkenjen a hatekonysag. (pl 1 vs 8 fos klannal, ha egy renges eddig dontott 30 epuletet, most 9 boruljon)
Viszont picit tovabbgondolva erdekes, ugyanennel a peldanal maradva... varazsolok 20 kor vihart, es 6 korre megy fel?
Last edited by Remedy; 01-12-2008 at 21:03..
|
01-12-2008, 21:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Nagyon sokan nem tudnak nagyklánba kerülni és itt nem a területvédelemről van szó.
Javaslom próbáld ki egyszer egyedül.
|
Nem akarom kipróbálni, mert mivan, ha engem is felgyujtanak...
De mivel ezt tudom, nem indulok neki egyedül. Illetve ha nekiindulok, akkor bevállalom ezt a kockázatot, és nem szabályt akarok módosítani.
Vagy ha egyedül indulok neki, akkor nem ork lesz a fajom. Ha meg mégis, akkor meg így járt.
01-12-2008, 21:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem akarom kipróbálni, mert mivan, ha engem is felgyujtanak...
De mivel ezt tudom, nem indulok neki egyedül. Illetve ha nekiindulok, akkor bevállalom ezt a kockázatot, és nem szabályt akarok módosítani.
Vagy ha egyedül indulok neki, akkor nem ork lesz a fajom. Ha meg mégis, akkor meg így járt.
|
Nem érzed úgy hogy ez nem kicsit igazságtalan?Ha átépül tolis varissá akkor a morálját zuzzák rommá a falkába verődött orik ha meg marad hadis szétgyujtják ártózzák és nincs mivel visszaütni...
Vagy te is abba a csapatba tartozol akik ujjongva gyujtogatnak ártóznak egy egyedül lévő orit csak azért mert nem tud hatékonyan visszaütni?(na meg persze mert büntetlenül megtehetik)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|