|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
03-23-2006, 19:31
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Háborús tippek
Sziasztok! Én még nem nagyon háborúztam és érdekelne hozzá egy kis segítség!Pl:Ha a sereget elindítom 1 körön belül mondjuk 3 részre osztva akkor ha odaérnek akkor 1 vagy 3 seregnek számítanak.Vagy ehhez hasonló okosságokat kérnék!THX
|
03-23-2006, 19:34
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Babszemjankó
Sziasztok! Én még nem nagyon háborúztam és érdekelne hozzá egy kis segítség!Pl:Ha a sereget elindítom 1 körön belül mondjuk 3 részre osztva akkor ha odaérnek akkor 1 vagy 3 seregnek számítanak.Vagy ehhez hasonló okosságokat kérnék!THX
|
:) ez nem túl nagy okosság, de: természetesen ahány sereget indítasz, annyinak számítanak.
(megj: inkább először próbálj meg egy sereggel ütni, ha még sosem csináltál ilyet:D)
|
03-23-2006, 19:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Tehát hiába érnek oda egyszerre, az erejük nem adódik össze?
|
03-23-2006, 19:55
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Tehát hiába érnek oda egyszerre, az erejük nem adódik össze?
|
nem bizony. olyankor három külön csata van, külön eredménnyel, meg minden.. :)
|
03-23-2006, 20:02
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszönöm a gyors választ! Egyszer kétszer már háborúztam azért,de pl olyan volt,hogy megtámadtam egy nem hulla orit és neki semmiféle embervesztesége nem volt,ez hogy lehet?
|
03-23-2006, 20:30
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Köszönöm a gyors választ! Egyszer kétszer már háborúztam azért,de pl olyan volt,hogy megtámadtam egy nem hulla orit és neki semmiféle embervesztesége nem volt,ez hogy lehet?
|
lényegesen erösebb volt a védelme mint a te támado haderöd.
|
03-23-2006, 20:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Mondjuk csupa ijjásza volt toronyban..akkor sokkal erősebb nálad, és nincsen vesztesége
|
03-23-2006, 22:32
|
Guest
|
|
|
|
Nekem is lenne kérdésem ehhez a topichoz/hozzátok.. Nyilván sok (részben)hadis játékossal megesett már, hogy aki pl. lelopta, 4-5körre van..Nos ilyen esetekre említettétek a leépülést, én ki is próbáltam. Úgy néz ki a dolog hogy a szövitől nem tudok segítséget kérni mivel ők nem épültek le velem együtt (ez még áthidalható, ha az egész szövi mozog), leromboltam 70épületet, és így tudtam alákerülni..mivel ő adott hekin max haderővel rendelkezik, a szövik is távol be kellett látnom hogy ezzel a módszerrel örülhetek ha nem vernek szét a környező orik látván a minimális védelememet, és a szabad 70hekimet.A közepesen védett ellenségemet még csak véletlenül sem tudom beütni! Van esetleg jó taktikátok az ilyen országok ellen, vagy inkább ha ilyen távlatból érnek támadások, hagyjam ?
Last edited by Cimbi; 03-23-2006 at 22:34..
|
03-23-2006, 22:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cimbi
Nekem is lenne kérdésem ehhez a topichoz/hozzátok.. Nyilván sok (részben)hadis játékossal megesett már, hogy aki pl. lelopta, 4-5körre van..Nos ilyen esetekre említettétek a leépülést, én ki is próbáltam. Úgy néz ki a dolog hogy a szövitől nem tudok segítséget kérni mivel ők nem épültek le velem együtt (ez még áthidalható, ha az egész szövi mozog), leromboltam 70épületet, és így tudtam alákerülni..mivel ő adott hekin max haderővel rendelkezik, a szövik is távol be kellett látnom hogy ezzel a módszerrel örülhetek ha nem vernek szét a környező orik látván a minimális védelememet, és a szabad 70hekimet.A közepesen védett ellenségemet még csak véletlenül sem tudom beütni! Van esetleg jó taktikátok az ilyen országok ellen, vagy inkább ha ilyen távlatból érnek támadások, hagyjam ?
|
az hogy mit kell tenni, az meglehetősen helyzetfüggő.. erre nem is térek ki, inkább maradjunk a bontás témánál: rosszul bontottál! "felesleges" épületeket bonts, ne barakkot:) és mielőtt belekezdesz tényleg érdemes megnézni, hogy megéri-e egyátalán - vagy az építkezés többe kerül, mint amennyit lopnak:)
|
03-23-2006, 23:34
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
az hogy mit kell tenni, az meglehetősen helyzetfüggő.. erre nem is térek ki, inkább maradjunk a bontás témánál: rosszul bontottál! "felesleges" épületeket bonts, ne barakkot és mielőtt belekezdesz tényleg érdemes megnézni, hogy megéri-e egyátalán - vagy az építkezés többe kerül, mint amennyit lopnak
|
Hát van benn vmi A barakkokat nem bontottam, torony, tanya, ház került bontásra, csak én vegyes vagyok, teleíjazott orit csak segítséggel tudok támadni, ami az 5kör miatt "nincs". De megoldottam a helyzetet: sz**ok rá!
Többször remélem nem jár rám.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|