|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
08-28-2006, 21:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ha nincsen hely a raktárban, a kovácsműhleyek ne fogyasszák a fémet
Nem tudom ki mennyire találkozott már a problémával, de én úgy vettem észre, hogy ha a raktárba teszem azt fér 1200 fegyver, és ez megtelt, akkor a kovácsműhelyek termeltek tovább, és az így termel fegyver rögtön el is veszik, ami önmagában még nem lenne olyan nagy baj, csakhogy a fém is fogy, ami bent van a raktárban, és ez olyan csopikban ahol drága a nyersi, egy nagyon kiélezett orinál időnként tud bosszúságokat okozni...
Tehát azt javaslom, hogy ha a raktárak tele vannak fegyverrel, és nincsen üres hely, akkor a kovácsműhelyek álljanak le, és a raktárban lévő fém ne fogyjon minden körben.
Mondjuk nem tudom hogy mennyire lenne bonyolult ezt megoldani, de én örülnék neki, és lehet hogy mások is, szóval akinek hasonló gondja van az írjon, hátha bekerül a játékba.
08-28-2006, 21:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nekem ez sohasem okozott problémát. Nem zavar, akár megvalósul a javaslatod, akár nem.
Egyetlen problémám, hogy én még nem láttam nagyon kiélezett orit kovácsműhellyel.
|
08-28-2006, 22:11
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem ez sohasem okozott problémát. Nem zavar, akár megvalósul a javaslatod, akár nem.
Egyetlen problémám, hogy én még nem láttam nagyon kiélezett orit kovácsműhellyel.
|
igaz, olan nagyon oz tényleg nincs kiélezve, de valami olyasmire gondoltam, hogy nincsen fémbányája, hanem a piacról szerzi be...
08-28-2006, 23:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
|
Na, és törpe országot láttál már? termelésre kiélezve? Bár az is igaz, hogy annak meg nem számítana a fémveszteség
|
08-29-2006, 07:07
|
|
Member
|
|
|
|
Ha valaki betermel mondjuk mint a példában 1200 fegyvert az vegye a fáradságot és nézzen rá az orijára.
Mivel 1200 fegyvert nem pár kör alatt termel igy akár a naponta 2 szeri bekukkantáskor is eltudja rendezni a sorsát.
Ez szvsz az a kategória hogy, mit tudna a játék programja helyettünk megtenni és még kevesebbet kelljen az orival foglalkozni.
De amúgy csatlakozom Fegya véleményéhez
|
08-29-2006, 09:24
|
Member
|
|
|
|
1200 fegyvert bár kör alatt:???
Ez nezopont keredese.Van bar olyan ori ami ennek a joval többszörösét termelni körönként...
|
08-29-2006, 11:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
1200 fegyvert bár kör alatt:???
Ez nezopont keredese.Van bar olyan ori ami ennek a joval többszörösét termelni körönként...
|
Alba
Ha belegondolsz akkor rájössz hogy a témát nem 1/A-s játékos nyitotta.
Mert ott a HT behajingálja a klán rakiba és nincs ilyen gondja.
És nemhiszem hogy olyan hű de sok ori termel akár 3 körönként is 1200 fegyvert az 1/A-n kivül
|
08-29-2006, 11:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hát..valoszinuleg nem 1/A-s
150 kovacsot nem sok ori tart (nem torpe)
A torpenek meg legyen annyi raktarja, hogy ne csorduljon
Csatlakozom Bekeshez: ne akarjon mindent a gep helyettunk elvegezni.
|
08-29-2006, 11:45
|
Member
|
|
|
|
Amugy meg fogyasszon csak fémet a kovacs...
Azert van...
|
08-31-2006, 18:22
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
Nem tudom ki mennyire találkozott már a problémával, de én úgy vettem észre, hogy ha a raktárba teszem azt fér 1200 fegyver, és ez megtelt, akkor a kovácsműhelyek termeltek tovább, és az így termel fegyver rögtön el is veszik, ami önmagában még nem lenne olyan nagy baj, csakhogy a fém is fogy, ami bent van a raktárban, és ez olyan csopikban ahol drága a nyersi, egy nagyon kiélezett orinál időnként tud bosszúságokat okozni...
Tehát azt javaslom, hogy ha a raktárak tele vannak fegyverrel, és nincsen üres hely, akkor a kovácsműhelyek álljanak le, és a raktárban lévő fém ne fogyjon minden körben.
Mondjuk nem tudom hogy mennyire lenne bonyolult ezt megoldani, de én örülnék neki, és lehet hogy mások is, szóval akinek hasonló gondja van az írjon, hátha bekerül a játékba.
|
Nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy időnként ránézel a raktárra, hogy mi a helyzet a fegyverekkel.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|