|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
08-17-2006, 08:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Pontlista VIP-eseknek
Ez VIP-esekre vonatkozó könnyítés lenne, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én elég hamar telerakom a pontlista tetején könnyítésre kitalált külön pontlistát.És a törléssel mindig elmegy csomó idő.
Arra gondoltam hogy a törlést meg lehetne könnyíteni, ha a fent elhelyezett országok mellett jobb oldalt lenne egy kis kocka amit ha kipipálsz és utána klikk a törlésre akkor az törlődne.Esetleg a lenti pontlistán meg baloldalt lenne egy kocka /tudom Ati kérted, hogy ne generáljunk ilyen ötleteket, mert kevés a hely/, de ez egy iciripiciri helyet foglalna és szintúgy pipa és klikk felvesz és már ott is a kliens
Ha csak én vagyok így ezzel akkor bocsi , megváltozom! De ha nem akkor jelezzétek!
köszi a türelmet
|
08-17-2006, 08:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Somebody
Ez VIP-esekre vonatkozó könnyítés lenne, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én elég hamar telerakom a pontlista tetején könnyítésre kitalált külön pontlistát.És a törléssel mindig elmegy csomó idő.
Arra gondoltam hogy a törlést meg lehetne könnyíteni, ha a fent elhelyezett országok mellett jobb oldalt lenne egy kis kocka amit ha kipipálsz és utána klikk a törlésre akkor az törlődne.Esetleg a lenti pontlistán meg baloldalt lenne egy kocka /tudom Ati kérted, hogy ne generáljunk ilyen ötleteket, mert kevés a hely/, de ez egy iciripiciri helyet foglalna és szintúgy pipa és klikk felvesz és már ott is a kliens
Ha csak én vagyok így ezzel akkor bocsi , megváltozom! De ha nem akkor jelezzétek!
köszi a türelmet
|
Kényelmi funkciónak tökéletes, de szerintem értelmetlen!
Nekem aztán mindegy, hogy egy országot három egér művelettel vagy kettővel törlöm a listából. Akkor látnám értelmét, ha az egészet törölném és akkor gyorsan egyszerre kijelölhetném az összeset! De miért törölném egyszerre az összeset, ha már valamiért felvettem az adott országokat?
Mondjuk már le is írtad a választ, kevés a hely
Kétlem, hogy az ötlet jelenleg bekerülne...talán majd a v.7-nél
|
08-17-2006, 08:33
|
Junior Member
|
|
|
|
De ha mondjuk van fent 20 ori és 10-et törölni akarsz az nem 2 vagy 3 klikk!
Na mindegy, lehet hogy túl kényelmes vagyok
|
08-17-2006, 10:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De ha mondjuk van fent 20 ori és 10-et törölni akarsz az nem 2 vagy 3 klikk!
Na mindegy, lehet hogy túl kényelmes vagyok
|
Egyszerre minek akarsz annyit törölni?
|
08-17-2006, 10:27
|
Junior Member
|
|
|
|
mindegy hagyjuk , belátom telhetetlen vagyok
törölgetem szépen lassan, bemásolom egyesével vagy beírkálom, ezek szerint csak én tartok ott sok orit
|
08-17-2006, 13:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Valamilyen törlési egyszerűsítés nekem is tetszene. Velem az a helyzet, hogy lusta vagyok kitörölgetni a feleslegessé vált orikat egész addig, míg kezelhetetlenül meg nem nő a felső pontlista. Akkor viszont van, hogy 20-at kell törölnöm egyszerre...
|
08-17-2006, 14:04
|
Junior Member
|
|
|
|
|
08-17-2006, 21:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Erre én is jó esélyt látok ,de az ötlet attól még tetszik
|
08-17-2006, 21:28
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nekem tetszik az ötlet, és mi lenne ha valami egyszerűbb duplakattintással működne a kivétel, és a berakás is? (mondjuk nem tudom, hogy menniyre lehetne megoldható)
08-18-2006, 09:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
Nekem tetszik az ötlet, és mi lenne ha valami egyszerűbb duplakattintással működne a kivétel, és a berakás is? (mondjuk nem tudom, hogy menniyre lehetne megoldható)
|
A több ország egyszerre való törlésének megvalósítására még mindig nem látok esélyt ill nagyon értelmét se, de figyelmreméltó kitartásod és az "a bájos gyermeki öröm", hogy más játékosoknak is tetszett ötleted ösztönzött arra, hogy ismét hozzászóljak a témához.
A "berakásnál" (vagyis egyértelműbben az ország egyénipontlistába való felvételénél) eltudnék képzelni egy olyan funkciót, ha ráklikkelek az ország számára és felül kiírná, hogy megjegyezte az ország sorszámát akkor nem csak a varázslatok és tolvajlások menüben jelenne meg, hanem a felvesz rublikában is! Ugyan ez visszafelé ha az egyéniben klikkelek rá akkor a töröl rublikában jelenne meg!
Ui.: Ha az ötlet még is csak süllyesztőben végezné, felhívom figyelmed ha az ország körbefordult és kékszámos lett, onnantól kezdve ha fellépsz egy csoportba akkor automatikusan megjellenek az adott csoportban található valaha is felvett országok. Ha most 20 ország problémát okoz akkor aktívan törölgesd őket mert akkor nem csak 20 db lesz!
Quote:
nem vagyok egyedűl!!!, amikor összegyűlik az a sok D
|
A "gyermeki" örömöt nem gúnynak vagy sértésnek szántam, hanem erre a hozzászólásra írtam
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|