|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |
View Poll Results: Ki honnan jáccik?
|
Tiszán túl
|
|
15 |
29.41% |
Duna-Tisza köze
|
|
21 |
41.18% |
Dunán túl
|
|
15 |
29.41% |
05-04-2006, 16:12
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Ki honnan?
Ezt azért indítom, mert kíváncsi vok hogy ki honnan jáccik!!! Nincs mit hozzá fűznö!!
Ja mivel nem lehet elég opciót csinálni ezért nem todtam megyékre osztani, úgyhogy légyszi fűzzétek már hozzá hogy ki mejik megyéből??
Last edited by track; 05-04-2006 at 16:15..
|
05-04-2006, 17:58
|
Guest
|
|
|
|
Üdvezletem Bács-kiskun megyéből
|
05-04-2006, 19:01
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
aki Erdélyből játszik pl, azt kell beikszelje, hogy Tiszán túl? és aki az Egyesült Államokból, az Dunán túl, vagy Tiszán túl?
ez diszkrimináció. én pl Romániából játszom...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
Last edited by Bogár; 05-04-2006 at 19:08..
|
05-04-2006, 19:50
|
Member
|
|
|
|
Semmi diszkrimináció nincs csak rosszul megszerkesztett szavazás ill topic. Ha akarod h vki lássa h honnan játszol akk a profilodba beírod. Innentől kezdve a topic értelmét veszti. Az 1920 előtti vármegyerendszert segítségül lehet hívni ha kívül esel a mostani határokon, de a Regnumon belül élsz (Szándékosan nem Nagy Magyarországot írtam, mert nem az volt "nagy" hanem a mostani a "kisebb" , a régi volt a normális állapot - több ezer éves - nem a nagy! Ez is milyen hülye felfogás, és kész kultusz épült köré, röhej, no de ez csak zárójeles mgj )
|
05-04-2006, 20:02
|
Member
|
|
|
|
nem értem, hogy jön ide, amit írtál.
én csak hiányoltam a külföld opciót. szerintem itt mindenki találkozott már olyan játékossal (fórumon vagy máshol), aki nem Mo-ról nyomatta.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
05-04-2006, 20:40
|
Guest
|
|
|
|
Szíves elnézésüket kérem azoknak akik külfölkdről jáccanak, ez az én mulasztásom hogy nem opcionáltam egy külföld fület, meglátom mit tehetek a hibám kijavítása érdekében!!!
|
05-04-2006, 20:41
|
Guest
|
|
|
|
OFF: Ati mit lehet ilyenkor tenni? Monjuk törölnéd és én létrehozok egy másikat!!
|
05-04-2006, 20:47
|
Guest
|
|
|
|
Nos Ati, ha ide tévedsz akkor légyszi töröld ezt a hibás verziót
|
05-04-2006, 23:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Semmi diszkrimináció nincs csak rosszul megszerkesztett szavazás ill topic. Ha akarod h vki lássa h honnan játszol akk a profilodba beírod. Innentől kezdve a topic értelmét veszti. Az 1920 előtti vármegyerendszert segítségül lehet hívni ha kívül esel a mostani határokon, de a Regnumon belül élsz :D (Szándékosan nem Nagy Magyarországot írtam, mert nem az volt "nagy" hanem a mostani a "kisebb" , a régi volt a normális állapot - több ezer éves - nem a nagy! Ez is milyen hülye felfogás, és kész kultusz épült köré, röhej, no de ez csak zárójeles mgj :D)
|
ennek a hsz-nek a vége nagyon igaz.. a haza amúgy sem egy darab föld, bár megértem, hogy ezt az emberek 50%-a nem képes felfogni, tényleg nem egyszerű
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|