|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
08-11-2006, 18:56
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Fórum upgrade
Sziasztok!
Ha úgy alakul, akkor ma este egy időre lezárom a fórumot, amíg új verzióra frissítem. Majd még kiderül...
|
08-11-2006, 22:02
|
Administrator
|
|
|
|
Megtörtént a frissítés, új fórummotor van mostantól a fórum alatt. Sok apró bővítés, miegyéb, ehhez is jó szórakozást.
|
08-12-2006, 23:11
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ömm, nem tudom jó helyre írom-e, de az csak engem érint, hogy a multi-beidézek gomb nem látszik és nem is múködik, vagy ez másnál is felmerült?
|
08-12-2006, 23:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Ömm, nem tudom jó helyre írom-e, de az csak engem érint, hogy a multi-beidézek gomb nem látszik és nem is múködik, vagy ez másnál is felmerült?
|
Nálam nincsen vele semmi gond...
|
08-12-2006, 23:16
|
Administrator
|
|
|
|
Ja hogy magyart használsz. Wááá, hú de ronda ez magyarul, no marha gyorsan vissza is váltottam.
Magyarban a gomb nincs ott, de működni attól még működik jól. Mindjárt átrakom oda is a gombot, ha nincs rajta felirat, de azt hiszem nincs.
|
08-12-2006, 23:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
az gomb kellene legyen? nálam 1 link látszik ezzel a szöveggel: "Multi-Quote This Message". egyébként müködik...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
08-12-2006, 23:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az gomb kellene legyen? nálam 1 link látszik ezzel a szöveggel: "Multi-Quote This Message". egyébként müködik...
|
No, betettem a magyarhoz is ezt a képet. Nem szeretem magyarul használni...
|
08-12-2006, 23:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No, betettem a magyarhoz is ezt a képet. Nem szeretem magyarul használni...
|
1. Közben rájöttem, hogy kell használni, és valóban működik. 2. De a gombot kössz, azért mégiscsak így az igazi 3. eddig a beidézett szövegben a nyíl helyett is link volt, de látom azt nem volt időm megemlíteni. 4. Én eddig mindössze 3 évet tanultam az angol nyelvet, így ahol lehet maradok a jól bevált magyarnál
|
08-12-2006, 23:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
4. Én eddig mindössze 3 évet tanultam az angol nyelvet, így ahol lehet maradok a jól bevált magyarnál
|
Ezt a fórumot annyira nem néztem magyarul, mert mindenből szeretem az eredeti verziót használni, de például a Firefox magyarításban a "Sütik" kifejezéstől falnak mentem. Akárcsak magyar windowsban a "Fájl" kifejezéstől. Nem szeretem az ilyen agyon-erőltetéseket, úgyhogy saját lelki békém érdekében inkább maradok az angolnál. Ott egyértelműbb, hogy mit akar, nem kell kitalált szavakat magyarról magyarra fordítgatni.
|
08-12-2006, 23:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt a fórumot annyira nem néztem magyarul, mert mindenből szeretem az eredeti verziót használni, de például a Firefox magyarításban a "Sütik" kifejezéstől falnak mentem. Akárcsak magyar windowsban a "Fájl" kifejezéstől. Nem szeretem az ilyen agyon-erőltetéseket, úgyhogy saját lelki békém érdekében inkább maradok az angolnál. Ott egyértelműbb, hogy mit akar, nem kell kitalált szavakat magyarról magyarra fordítgatni.
|
Egyik haverom megkérdezte valamelyik nap, hogy milyen monitorkártyám van. Én meg, hogy ne látszak hülyének iziben megnéztem a hardverkezelőm. De az istennek se volt ott monitorkártya Aztán a koma segítségével rájöttem a megoldásra. De tény, hogy a magyar nyelv érdekesen tud szavakat átvenni. Én csak azt nem értem, hogy a mikulásból hogy lett télapó
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|