|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
11-26-2006, 09:53
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Ujraindulás új email cimmel
Hi!
Ha van egy 1/A-s orim és email cimet változtatok akkor a régire nem jön semmi hódittóval kapcsolatos, ha már letelt az 1 hónap és végleges az új emailcim? És az új cimen lévő orival tudok újrázni 5. szintre, mert azt halottam hogy vki megváltoztatta a cimét és nem tudott ujrázni.
Várom a segitséget, mert ebbe tökre agyalap vagyok
|
11-26-2006, 09:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Hi!
Ha van egy 1/A-s orim és email cimet változtatok akkor a régire nem jön semmi hódittóval kapcsolatos, ha már letelt az 1 hónap és végleges az új emailcim? És az új cimen lévő orival tudok újrázni 5. szintre, mert azt halottam hogy vki megváltoztatta a cimét és nem tudott ujrázni.
|
Nemrég még csak egy L-es orit kaptál, már A-s is van?
Gratula, gyorsan fejlődsz...
Nem lehet, hogy az ilyenek terjesztik az összes rémhírt az 1/A-ról, hogy milyen rossz az, meg hasonlók? Kapnak egyet elvégre 3 hónapos rutint szereztek már 200 hekin, simán megy nekik A-ban is a buli, aztán meg sírnak?
|
11-26-2006, 10:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nemrég még csak egy L-es orit kaptál, már A-s is van?:)
Gratula, gyorsan fejlődsz...
Nem lehet, hogy az ilyenek terjesztik az összes rémhírt az 1/A-ról, hogy milyen rossz az, meg hasonlók? Kapnak egyet elvégre 3 hónapos rutint szereztek már 200 hekin, simán megy nekik A-ban is a buli, aztán meg sírnak?
|
de azt is írta, hogy zéróstartostolni fog vele.. szóval nemtom most mi a bajod:) 5. szinten lesz:)
|
11-26-2006, 10:10
|
Administrator
|
|
Activity: 13%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Hi!
|
Új országot a címlapról nyíló "Regisztráció" link segítségével indíthatsz. Más lehetőség nincsen.
A szabályok betartására már fel lett hívva a figyelmed, úgy látszik nem használt. Amennyiben a szabályokat nem tudod betartani, a Hódítóban nem vehetsz részt.
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan online játék létezik, ahol szívesen látják azokat az embereket is, akik kijelentik, hogy elfogadják a szabályokat, majd minden adandó alkalommal megszegik az adott szavukat. A Hódító nem ilyen.
Mivel jelen pillanatban nincsen a Hódítóban országod, és a fórumon való részvétel feltétele a Hódítóban, vagy Queosiában való aktív részvétel, ezért regisztrációdat ezennel további intézkedésig felfüggesztem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|