|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Melyik a legjobb hadi?
|
Ork
|
|
14 |
22.58% |
Gnom
|
|
13 |
20.97% |
Elf
|
|
1 |
1.61% |
Fel elf
|
|
2 |
3.23% |
Orias
|
|
29 |
46.77% |
Torpe
|
|
1 |
1.61% |
Ember
|
|
1 |
1.61% |
Hulla
|
|
1 |
1.61% |
02-15-2008, 13:43
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Legjobb hadi.oszesitve minden szinten.
Szijasztok...arra lennek kivancsi h melyik szerintetek a legjobb hadi oszesitve minden szinten.....Ugyertve ne lehessen konnyen szetkapni...es milyen szemelyiseget ajanlatok a hadiknak..
|
02-15-2008, 13:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem az óriás az 5,4,3 szinteken mindenképpen, bár lesz, aki rögön mást mond...nagy vita mindig!
személyiség...hát személy szerint vándor/tudós!
Látom eddig a szavazásban egyedül maradtam...
|
02-15-2008, 13:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by BlackGhost
Szijasztok...arra lennek kivancsi h melyik szerintetek a legjobb hadi oszesitve minden szinten.....Ugyertve ne lehessen konnyen szetkapni...es milyen szemelyiseget ajanlatok a hadiknak..
|
hát szerintem rosszul raktad fel a kérdést, mert inkább a legkönnyebben vihető hadit keresed, ha jól veszem ki a szavaidból. orknak tábornok, A-ban pedig inkább tudós
legerősebb hadi az ork egyértelmüen, de arra nagyon oda kell figyelni, mert vari-tolival sebezhető nagyon.
Az 2-5.szinten az óriást a legkönnyebb vinni. tolival nehezen bántható és nem is kell neki 1kocsmánál több (általában), variban sem utolsó, és hadi ereje is elég jó.
Gnóm is elég jó hadis, a tekijei miatt, de ha egy erős toli neked esik abban sem lesz köszönet, de alapvetően könnyen lehet vele is játszani.
a gnómnak, óriásnak a tudóst ajánlom
02-15-2008, 14:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
02-15-2008, 14:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
a gnóm. lehet, hogy könnyen gyújtható meg minden, de megvédi a tekijeit, és az nagyon nagy előny. összesítve a második legnagyobb támadóerővel rendelkezik, viszont az orknak sokkal több gyenge pontja van.
személyiségek (ebben a sorrendben választanám): tudós, vándor, harcos. orknak még ott van a tábornok a 2. vagy 3. helyen.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
02-15-2008, 14:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
személyiségek (ebben a sorrendben választanám): tudós, vándor, harcos. orknak még ott van a tábornok a 2. vagy 3. helyen.
|
Én pont fordítva: vándor, tudós, harcos
|
02-15-2008, 14:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én harcos helyett tuti, hogy gazdálkodót választanék gnóm mellé. Márha van tanyám persze.
Ha a félelf mellett van egy smile, akkor a hulla mellé nem ártana egy röhögő fej sem
|
02-15-2008, 14:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
hát szerintem rosszul raktad fel a kérdést, mert inkább a legkönnyebben vihető hadit keresed, ha jól veszem ki a szavaidból. orknak tábornok, A-ban pedig inkább tudós
legerősebb hadi az ork egyértelmüen, de arra nagyon oda kell figyelni, mert vari-tolival sebezhető nagyon.
Az 2-5.szinten az óriást a legkönnyebb vinni. tolival nehezen bántható és nem is kell neki 1kocsmánál több (általában), variban sem utolsó, és hadi ereje is elég jó.
Gnóm is elég jó hadis, a tekijei miatt, de ha egy erős toli neked esik abban sem lesz köszönet, de alapvetően könnyen lehet vele is játszani.
a gnómnak, óriásnak a tudóst ajánlom
|
Hat...nem csak a konnyusegrol van szo...teny hogy az egyik legnehezebben jatszhato faj az ork de azert megis csak a penzrol es bentletrol szol a hodito...legalabbis en igy vettem eszre 5 ev alatt....
|
02-15-2008, 14:08
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én harcos helyett tuti, hogy gazdálkodót választanék gnóm mellé. Márha van tanyám persze.
Ha a félelf mellett van egy smile, akkor a hulla mellé nem ártana egy röhögő fej sem
|
Ebben igazad van de azert legalabb a hulla elmenetileg hadis .....
|
02-15-2008, 14:42
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
igaz... nagyobb csoportokban inkább gazdálkodó.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|