|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
08-14-2010, 17:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
országok összekötése
Van 3 orim, a 2. van játékban a többi szabin. Regeltem egy 4-et és össze akartam kötni, a 2-nál bejelentettem, de aztán olvastam, hogy a 3-hoz kellett volna, de még nem fogadtam el vele, ezért a nem-re klikkeltem.
Beléptem a 3-ba, elvégeztem 1-2 teendőt és automatikusan szabira tettem még mielőtt bejelentettem volna benne az új országomat.
(sajnos ilyen hülye vok )
Mit tudok ilyenkor tenni? Töröljem az új orit?
|
08-14-2010, 17:31
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Olasz
Van 3 orim, a 2. van játékban a többi szabin. Regeltem egy 4-et és össze akartam kötni, a 2-nál bejelentettem, de aztán olvastam, hogy a 3-hoz kellett volna, de még nem fogadtam el vele, ezért a nem-re klikkeltem.
Beléptem a 3-ba, elvégeztem 1-2 teendőt és automatikusan szabira tettem még mielőtt bejelentettem volna benne az új országomat.
(sajnos ilyen hülye vok )
Mit tudok ilyenkor tenni? Töröljem az új orit?
|
Bármelyik meglévőből összekötheted. Ha már elkezdted a kapcsolást, akkor lépj be az új országba, ott fogadd el, és kész is. Országlistát ellenőrizz azért, hogy tényleg ott van-e minden ország.
|
08-14-2010, 17:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bármelyik meglévőből összekötheted. Ha már elkezdted a kapcsolást, akkor lépj be az új országba, ott fogadd el, és kész is. Országlistát ellenőrizz azért, hogy tényleg ott van-e minden ország.
|
És tényleg működik, köszönöm!
Megzavart ez:
Quote:
...Innen add meg a következő országot, amit másodiknak szánsz. Ezután lépj be ebbe a második országba, az összekapcsoló oldalon kattints rá az IGEN gombra, jelezve, hogy ez valóban a Te országod. Innen (a második országból) add meg a következő országot. Lépj be abba, kattints az IGEN gombra, jeleve, hogy valóban a Tied, és add meg a következőt stb.
|
Csak az bosszant, hogy a 2.orimon közben lejáróban volt a vip és rányomtam, így elbuktam az új oriról, mert ez miatt a leírás miatt nem mertem bekötni.
|
08-14-2010, 17:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megzavart ez:
|
Fontos a sorrend (mindig csak a végére tudsz hozzáadni országot), ezért jobb, ha az utolsó országból csinálja mindenki. Ha valami közbenső országból csinálja, akkor felmerülhet kérdésként, hogy hova fog kerülni, ez is a lista közepére-e, vagy a végére. (A végére fog.) Ezért jobb, ha a súgó szerint csinálja mindenki, de igazából bármelyik meglevőből lehet.
|
08-14-2010, 17:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Fontos a sorrend (mindig csak a végére tudsz hozzáadni országot), ezért jobb, ha az utolsó országból csinálja mindenki. Ha valami közbenső országból csinálja, akkor felmerülhet kérdésként, hogy hova fog kerülni, ez is a lista közepére-e, vagy a végére. (A végére fog.) Ezért jobb, ha a súgó szerint csinálja mindenki, de igazából bármelyik meglevőből lehet.
|
Köszi!
U.i.: Utólag már nem lehet kiterjeszteni rá is a vipet?
|
08-14-2010, 17:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszi!
U.i.: Utólag már nem lehet kiterjeszteni rá is a vipet?
|
Azt automatikusan csinálja a rendszer. Ha már feldolgozta, akkor azt le is zárta.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|