|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
04-19-2007, 00:05
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Román 1/A könnyítése
Sziasztok!
Akik játszotok román A-ban azok tudják hogy miért nyitottam ezt a topicot.
Jelenleg az A-ban a kis oriknak a fordulás szinte lehetetlen és már nem egy embertől hallottam a törlés gondolatát.
Nagy a szakadék a topklán tagjai és az utánuk jövők közt, éppen ezért gondoltam hogy a teljes beszürküllés megelőzése érdekében lépni kellene valamit...
Az hogy 4200 hekire feljöjjenek az orik fordulásra, az szinte lehetetlen jelen körülmények között, klántámadás esetén pedig inkább feloszlik a klán a tanácstalanság miatt és SZK-ra mennek...
Arra gondoltam hogy talán 100 ori alatt meg lehetne adni azt a könnyítést miszerint a fordulás ne a top 30%-hoz legyen kötve hanem a csoport átlagpontszámához, ami ugye állandóan változna
Jelenleg kb. 4200 heki a fordulási határ, a változtatás után kb 3300 lenne, ami teljesíthető...
De ugye ha sokan elkezdenek feljönni hogy bekerüljenek a fordulásos mezőbe akkor az átlagpontszám is felmenne, vagyis még egy kicsit feljebb kéne menni és így tovább...
Lényeg hogy szerintem így meglenne a motiváltság arra hogy küzdjenek a fordulásért ne csak feladják és várják a csodát.
Ezügyben szeretném a véleményeket hallani
Last edited by Robin; 04-19-2007 at 00:30..
|
04-20-2007, 11:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Üdv
Az angol 1/A-s topicban is hasonló gondokról volt/van szó.
Azt hiszem ugyan azok a problémák mint románban. (bár ez utóbbival nem játszom). Volt pár megoldási javaslat is, ezért szerintem inkább abba a topicban lenne érdemes agyalni, mert ha valami jó megoldás születik úgy is bevezetik mindkét nem magyar verzióba. (Legalábbis remélem) Bár most olvastam, hogy a 90 napos limitet csak az angolban törölték el (?)
Ha esetleg mégis tök más problémák vannak a románban, akkor bocsesz.
|
04-21-2007, 16:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Üdv
Az angol 1/A-s topicban is hasonló gondokról volt/van szó.
Azt hiszem ugyan azok a problémák mint románban. (bár ez utóbbival nem játszom). Volt pár megoldási javaslat is, ezért szerintem inkább abba a topicban lenne érdemes agyalni, mert ha valami jó megoldás születik úgy is bevezetik mindkét nem magyar verzióba. (Legalábbis remélem) Bár most olvastam, hogy a 90 napos limitet csak az angolban törölték el (?)
Ha esetleg mégis tök más problémák vannak a románban, akkor bocsesz.
|
Amennyire hallottam, angolon is hasolnó a helyzet, de én azért nyitottam neki külön topicot, mert szeretném tudni hogy azok közül akiket érint az általam felvázolt román A gondja, mennyien veszik a fáradtságot hogy tegyenek/írjanak is róla valamit.
Én nem tartozom azok közé akiknek a könnyítés kellene, de azért szeretném ha az A csoport igenis élne, és tudnának fordulni többen...
Mindamelett ha azokat akiket érint a dolog, ennyire nagy aktivitást mutatnak azért hogy lépjenek valamit a saját érdekükben, akkor biztos hogy nem fogok én egyedül azért kardoskodni hogy nekik jobb legyen...
|
04-21-2007, 22:27
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Amennyire hallottam, angolon is hasolnó a helyzet, de én azért nyitottam neki külön topicot, mert szeretném tudni hogy azok közül akiket érint az általam felvázolt román A gondja, mennyien veszik a fáradtságot hogy tegyenek/írjanak is róla valamit.
Én nem tartozom azok közé akiknek a könnyítés kellene, de azért szeretném ha az A csoport igenis élne, és tudnának fordulni többen...
Mindamelett ha azokat akiket érint a dolog, ennyire nagy aktivitást mutatnak azért hogy lépjenek valamit a saját érdekükben, akkor biztos hogy nem fogok én egyedül azért kardoskodni hogy nekik jobb legyen...
|
szerintem mehetne a top50 , meg a vegen valaki depis lesz mert nem megy le V-be
|
04-21-2007, 22:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Susu
szerintem mehetne a top50 , meg a vegen valaki depis lesz mert nem megy le V-be
|
Azért én maradnék az eredeti javaslatomnál
|
07-23-2007, 19:08
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
A top 50 se oldaná meg szerintem a gondott.
Jellenleg a topot 2féle emberek foglalják el szerintem az egyik csoport az aki az elsö helyre hajt a másik meg aki a kis oriát akarja forgatni ezért topba marad (gondolom sokszor ez a kettö egy oriban jellentkezik csak). Szerintem még top50be is ezek az emberek lennének...
|
07-23-2007, 21:31
|
|
Member
|
|
|
|
Nekem volna egy olyan elképzelésem hogy lehetne ugy mint ahogy régebben volt a hóditóban,tehát lehetne fordulni a 2B-böl,egy kis Á-s segitséggel,aki szeretne fordulni az Á-bol az meg forduljon 50% körül ,persze mindez idéglenesen mindaddig amig a játékosszám elér egy sokkal nagyobb sorszámot.Gondolataimat tovább fokozva ,egy sokkal nagyobb gond szerintem a Á-s 90 napos fordulási idö.Mert ez egy fö ok amiért kevesen játszanak.Ez nem csak az Én véleményem.Tehát megkérlek Ati hogy nézd át ezt a szabályt.Szinte elsö naptol játszom a cuceritor-t de azt vettem észre hogy sokan töröltek az elsö regizettek közül,sokan meg felmentek az Á-ba és szk-ra mentek.Megköszönném hogy ha válaszolnál .
|
07-25-2007, 19:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Nekem volna egy olyan elképzelésem hogy lehetne ugy mint ahogy régebben volt a hóditóban,tehát lehetne fordulni a 2B-böl,egy kis Á-s segitséggel,aki szeretne fordulni az Á-bol az meg forduljon 50% körül ,persze mindez idéglenesen mindaddig amig a játékosszám elér egy sokkal nagyobb sorszámot.Gondolataimat tovább fokozva ,egy sokkal nagyobb gond szerintem a Á-s 90 napos fordulási idö.Mert ez egy fö ok amiért kevesen játszanak.Ez nem csak az Én véleményem.Tehát megkérlek Ati hogy nézd át ezt a szabályt.Szinte elsö naptol játszom a cuceritor-t de azt vettem észre hogy sokan töröltek az elsö regizettek közül,sokan meg felmentek az Á-ba és szk-ra mentek.Megköszönném hogy ha válaszolnál .
|
A román hódító fenntartása sincs ingyen gondolom, ezért nem hinném hogy változni fog a 90 napos időkorlát. Mindamellett a VIP tényleg fontos A-ban
Most nyugis az A, és most lehet fedezgetni felfele, ha most nem fognak tudni fordulni páran akkor sosem
Úgy érzem ne mfog semmifélre könnyítés történni, bár remélem hogy tévedek...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|