Az 5-ös szinten ismerek olyan csopit ahol csak az ismeretségi körömben van kb 25-30 ori kinek a vagyona 5-15 mrd közt van ebbe-abba befektetve.
Gondolom ezeken kívülis van gazdag ori bőven.
Szerintem egy 1400 fős csopiban simán benne van 500-700 mrd tekiben, piacon tartott katonában áruban és lehethogy még keveset mondtam
exair
mondjuk az, hogy jonne egy tapasztalt dinamikus szovi, akik tekit irnanak 200 hekin kb 2 honapon at, es fejenkent 2-3 milliardal szetvernek a multit..?
4-es tekiiró óriás szövi 200 hekin.
Mondjuk 150 könyvtárral:
150x110x4=66.000 teki/20 kör
2000 kör alatt 100 alkalommal tudnak irni az 6,6 milla teki, 2k-val számolva 13,2 mrd ha eltudják adni.
5-ös szinten felkell menni 899 hekire akkor már a töbségtől 5-8 körre vagy és ott kell neki állni tekit irni. Akik ott vannak azok 99%-a vagyon gyüjtés miatt van ott és ellehet lenni egymás mellett egy kis diplomáciával.
Ott egy tekiiró óriás 600 könyvtárral minimális védelemmel kihúzza a 2000 kört és gazdagon távozik, ami esetleg elég még az 1/A-ig is.
Igy eltudja érni ugyanazt a 13,2 mrd-t amit a 4-es szövi odalent és sokkal kisebb a potenciális toli-hadi veszély.
Evvel csak azt akartam érzékeltetni hogy, egy 200 hekin lévő tekiiró szövi csak a lépést tudja tartani egy a topban lévő tekiiró orival szemben./azt is csak nehezen/.
Nagyon ki kell élezni a lenti orikat hozzá, míg odafent nagyobb a mozgástér.