|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
06-21-2010, 08:59
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Asztali DVD lejátszó nem viszi az újraírható lemezt
Az lenne a gondom, h kiírtam egy filmet újraírható DVD-re, dvd formátumban, de a dvd lejátszó nem játsza le, míg egy másik dvd-t amin több film van nem dvd formátumban azt igen...
Azért érdekes a dolog, mert először lejátszotta, megnéztem a filmet félig, majd 2 nap múlva folytattam volna, de azt írta ki, h nem érzékel lemezt, míg a másik dvd-t továbbra is olvassa...
Mi lehet a gond? A dvdlejátszónak van baja? V az újraírható dvd-t nem szereti, azóta írtam rá másik filmet, meg rápróbáltam egy másik márkájú új újraírható lemezre, azt se viszi...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
06-21-2010, 09:26
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
A régi, vagy olcsóbb asztalik nem szokták szeretni az újraírhatót. Van, amelyik viszi, de nem mindegyik. A kézikönyvében le van írva, hogy milyen lemezeket tud olvasni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
06-21-2010, 09:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A régi, vagy olcsóbb asztalik nem szokták szeretni az újraírhatót. Van, amelyik viszi, de nem mindegyik. A kézikönyvében le van írva, hogy milyen lemezeket tud olvasni.
|
Akkor az lehet a hiba, h régi és olcsó , csak azért volt fura, mert egy db-ig vitte...
Köszi a segítséget!
|
06-21-2010, 11:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Esetleg az irás sebesség lehet a gond.Probáld kissebb sebességgel irni.Egy probát megér.
|
The Following User Says Thank You to Eke For This Useful Post:
|
|
06-21-2010, 14:23
|
Member
|
|
|
|
Meg azért jó lenne tudni a DVD Tipusát, és Jó lenne tudni a belsö karimáján olvasható Bötü és számokat is ..Ugyanis elképzelhetö hogy hiába van ráírva az pl hogy TDK de a szám alapján beazonosítható hogy "gagyi"-e a z ujraírható DVD avagy gyári..ha Gagyi akkor ne csodálkozz, hogy már az elsö lejátszés sem bírja...
De ha Mindenképp le akarod játszani akkor / és most kérem a felesleges hozzászólásokat mellözni ha lehet / rakd be az ujraírható DVd-det a fagyasztóba kb 5-6 percre majd puha ronggyal töröld le és úgy próbál lejátszani, ugyanis a gyagyi ujraírható DVd-nek van olyan "szokása" hogy egy bizonyos idejü lejátszás után "valami történik velük " és lejátszhatatlanná válik..De mondjuk egy DVD tipus sem lenne baj ...
|
The Following User Says Thank You to Blacky For This Useful Post:
|
|
06-21-2010, 15:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Meg azért jó lenne tudni a DVD Tipusát, és Jó lenne tudni a belsö karimáján olvasható Bötü és számokat is ..Ugyanis elképzelhetö hogy hiába van ráírva az pl hogy TDK de a szám alapján beazonosítható hogy "gagyi"-e a z ujraírható DVD avagy gyári..ha Gagyi akkor ne csodálkozz, hogy már az elsö lejátszés sem bírja...
De ha Mindenképp le akarod játszani akkor / és most kérem a felesleges hozzászólásokat mellözni ha lehet / rakd be az ujraírható DVd-det a fagyasztóba kb 5-6 percre majd puha ronggyal töröld le és úgy próbál lejátszani, ugyanis a gyagyi ujraírható DVd-nek van olyan "szokása" hogy egy bizonyos idejü lejátszás után "valami történik velük " és lejátszhatatlanná válik..De mondjuk egy DVD tipus sem lenne baj ...
|
TDK
8060 605 DB 15 12631 4x 2017
Erre a számra gondolsz?
A másik dvd meg Maxell volt, amit próbáltam...
A lejátszó meg Panda, legalább 5-6 éves, de pontosan nem tom, mert sógorék vettek újat ez meg nekik nem kellett...
|
06-22-2010, 16:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
TDK
8060 605 DB 15 12631 4x 2017
Erre a számra gondolsz?
A másik dvd meg Maxell volt, amit próbáltam...
A lejátszó meg Panda, legalább 5-6 éves, de pontosan nem tom, mert sógorék vettek újat ez meg nekik nem kellett...
|
Igen arra ami körbe a karimáján van , majd utánanézetek , mert MI is jártunk így a tesómmal Örültem a TDK lemeznek azt kiderült a szám alapján hogy nem éppen "igazi" ha valamit megtudok akkor írok Neked JÓ ??
|
06-22-2010, 22:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Esetleg az irás sebesség lehet a gond.Probáld kissebb sebességgel irni.Egy probát megér.
|
Erre rápróbáltam nem jött be, bár már nem azt írta ki, h nincs lemez, hanem bevillant vmi, majd megint semmi...
úgyhogy erre rápróbálok mégegyszer majd, ha lesz időm....
Quote:
Originally Posted by Blacky
Igen arra ami körbe a karimáján van , majd utánanézetek , mert MI is jártunk így a tesómmal Örültem a TDK lemeznek azt kiderült a szám alapján hogy nem éppen "igazi" ha valamit megtudok akkor írok Neked JÓ ??
|
oks...
köszönöm mindenkinek a segítséget!
|
06-27-2010, 13:53
|
|
Member
|
|
|
|
Leszedtem egy filmet nem dvd formátumban, átkonvertáltam dvd formátumba, minimumon kiírtam és most ezt viszi....
Úgy látom, h ez csak azt olvassa, amihez kedve van
|
06-27-2010, 13:53
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Leszedtem egy filmet nem dvd formátumban, átkonvertáltam dvd formátumba, minimumon kiírtam és most ezt viszi....
Úgy látom, h ez csak azt olvassa, amihez kedve van
|
A másik biztos valami gagyi film volt, és meg akart tőle kímélni.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|