|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Lehessen átmozgatni saját összekötött országokban egymásról VIP köröket?
|
Igen.
|
|
10 |
66.67% |
Nem.
|
|
5 |
33.33% |
Nem tudom.
|
|
0 |
0% |
03-26-2008, 22:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Vip körök szabad átmozgatása összekötött, saját országokon belül
Érdekelne hogy mi a véleményetek a VIP körök szabad átmozgatásáról összekötött, saját orikon belül?
Tételezzük fel hogy az egyik orimon van 4000 kör a másikon meg 1 sem. Ez esetben jó lenne, ha át tudnék mozgatni a 4000 vipkörös xy orim vipjeiből amennyit szeretnék a 0 vipkörös zy orimra.
Várom a hozzászólásaitokat, előre jelzem hogy nem tudom hogy technikailag ezt hogy lehet kivitelezni, ehhez nem értek, de valahogy biztosan :]]
|
03-26-2008, 22:12
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Beszélgetni lehet róla, de ilyen lehetőség nem lesz.
|
03-26-2008, 22:12
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
(bocs az OFFért)
|
03-26-2008, 22:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Köszönöm a gyors választ. A téma ettől még maradhat? Ha nem, akkor kérlek töröld :] Köszi :]
|
03-26-2008, 22:16
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Érdekes ötlet,kár,hogy nem saját
Ha jól tudom ,de javítsatok ki,ha tévedek,létezik egy olyan kedvezmény ,hogy a küldött sms öröklődik a láncon. Nem vagyok ellene,de szerintem nincs szükség további hasonlóra.
|
03-26-2008, 22:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Pedig vicces lenne
A főorimra felteszek 672 kört, aztán 671-et átmozgatok a kapcsolt orira, mire rögtön még 2 megkapja
03-26-2008, 22:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Köszönöm a gyors választ. A téma ettől még maradhat? Ha nem, akkor kérlek töröld :] Köszi :]
|
Maradhat, azért írtam, hogy beszélgetni lehet róla.
De hogy ne tűnjek ilyen bunkónak, hogy csak 1 sorban válaszolok, írok hosszabb választ is, hogy miért nem.
A VIP tagság igénybevételekor a Hódítóban iszonyatos kedvezmények járnak. (A többi verzióban nem.) Képzeld el azt a szituációt, amikor van A, B, C és D országod. "A" ország VIP tag. Vipeled "B" országot. Kapja ugye kedvezményként teljesen ingyen a "C" és a "D" ország is. Ha lehetne egyik országról másikra mozgatni, akkor "C" és "D" ország tagságát áttolnád "B" országra, ami azt eredményezi, hogy egy sms-sel 3x annyi VIP kört szereztél az országodra, mint más.
|
03-26-2008, 22:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De hogy ne tűnjek ilyen bunkónak, hogy csak 1 sorban válaszolok, írok hosszabb választ is, hogy miért nem.
A VIP tagság igénybevételekor a Hódítóban iszonyatos kedvezmények járnak. (A többi verzióban nem.) Képzeld el azt a szituációt, amikor van A, B, C és D országod. "A" ország VIP tag. Vipeled "B" országot. Kapja ugye kedvezményként teljesen ingyen a "C" és a "D" ország is. Ha lehetne egyik országról másikra mozgatni, akkor "C" és "D" ország tagságát áttolnád "B" országra, ami azt eredményezi, hogy egy sms-sel 3x annyi VIP kört szereztél az országodra, mint más.
|
Hopsz, mégiscsak van értelme ennek a topicnak.
Úgy érted, külföldi verziókban nem él ez a kedvezmény? Minden egyes kapcsolt orit külön kell vipelni?
03-26-2008, 22:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Köszönöm a választ ismét,de nem igy gondoltam. Én ugy gondoltam, hogy ugye alapból a Vipet az összekötött másik 2 ország is kapja. Ámde átmozgatott Vipből már NEM kapnának az az alatt lévő bekötött orik, ezt a rendszer kiszűrné.Tehát ugyanugy csak egy országot Vipelnék, kapná a bekötött B és C ori,de ha átmozgatom a vipet D-re, akkor természetesen E és F orik már nem kapnák meg.
|
03-26-2008, 22:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Hopsz, mégiscsak van értelme ennek a topicnak.
Úgy érted, külföldi verziókban nem él ez a kedvezmény? Minden egyes kapcsolt orit külön kell vipelni?
|
Külföldi verziókban más-más kedvezmények vannak. Ez a kedvezmény csak a Hódítóban van. A Cuceritor kedvezménye, hogy külföldi verzió ellenére sokkal olcsóbb a VIP tagság, mint máshol. A Queosia kedvezménye, hogy nyereményjáték során ingyen kaphatsz VIP köröket, valamint az ajánlói rendszer keretén belül szintén ingyen kaphatsz VIP köröket. Ugyanitt az éves tagsággal 2 hónap ingyen van.
Minden verzió súgója a saját kedvezményeit és pontos leírásait tartalmazza.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|