|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
07-05-2007, 12:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bár továbbra se látom, hogy a felvetés olyasmit tartalmazna, ami nincs jelenleg is a játékban (kivéve a varik/tolik esetén), de természetesen a képzés tipikusan olyan dolog, amit helytartó nélkül is meg tudsz oldani, így bármennyire fejlesztve van is a képzés, sose fog olyat tudni, amit vip nélkül ne tehetnél meg. Akkor meg miért ne tudhatna minél többet?
Hangsúlyozom, a mostani felvetés a helytartó kezdete óta bent van. (Varik és tolik kivételével.)
|
A ht a dolgok folyamatosságáról szól, nem arról, hogy olyat tudna, amit a játékos nem. Ha valaki reggel és este lép be, akkor csak reggel és este tud képezni, én nem minden körben. Ha csak 12 óránként vagyok gépnél, akkor én nem tudom 6 körönként felrakni a varikat, a ht igen.
|
07-05-2007, 12:28
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
A ht a dolgok folyamatosságáról szól, nem arról, hogy olyat tudna, amit a játékos nem. Ha valaki reggel és este lép be, akkor csak reggel és este tud képezni, én nem minden körben. Ha csak 12 óránként vagyok gépnél, akkor én nem tudom 6 körönként felrakni a varikat, a ht igen.
|
Ezért van a ht, ha nem tudsz/akarsz olyan sűrűn benézni, akkor megoldja helyetted.
Erről igazából nem nyitok vitát.
|
07-05-2007, 12:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Mert a játék két részre oszlik így a vipesek, és a nem vipesek. A játékot úgy találtákok ki, hogy nem létezett vip, ma már nem lehet nélküle játszani A-ba, úgy hogy ne váljon függővé az ember. És ezzel szerintem elmondtam, hogy a ht tud olyan amit a sima -normális, magánélettel rendelkező- játékos nem.
|
Nem világos, hogy ha körönként akarsz képezni VIP nélkül, akkor mi akadályoz meg abban, hogy ezt megtedd. Ami biztos, az az, hogy ennek az égvilágon semmi köze a helytartó képzési bővítéséhez.
|
07-05-2007, 12:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezért van a ht, ha nem tudsz/akarsz olyan sűrűn benézni, akkor megoldja helyetted.
Erről igazából nem nyitok vitát.
|
Ha nem tudok\akarok benézni szétvernek. Tényleg mennyire jó lenne, felküzdöttem magam A-ba, de mivel nincs pénzem vipre, megáll az élet, mert sehova tovább.
|
07-05-2007, 12:43
|
Administrator
|
|
|
|
Ezt átmásoltam külön témába, mert a másikba nem való, viszont kíváncsivá tettél, hogy ha nincs helytartód, akkor miért verik szét az országodat.
A helytartó jobban tud képezni? Esetleg jobban teszi fel a varázslatokat? Esetleg kivéd olyan támadásokat, amiket helytartó nélkül nem tudnál kivédeni? Több tekercset tud írni egy könyvtár?
Tényleg nem értem, hogy a +2 piacon kívül, amire ráadásul az A-ban a klánraktár miatt még kevesebb szükséged van, mi az, ami miatt hátrányban vagy.
Last edited by Ati; 07-05-2007 at 12:45..
|
07-05-2007, 12:45
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Lentebbi szinteken a karaván is jól tud jönni néha.
07-05-2007, 12:47
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Lentebbi szinteken a karaván is jól tud jönni néha.
|
Az szintén csak kényelmi bővítés, a nélkül is meg tudják oldani a szövitagok az egymás áruhoz és pénzhez juttatását a piacon keresztül. Akár még a veszteségek nélkül is. Kockázatosabb picivel, ennek a kockázatnak a megszüntetését kompenzálja a karaván vesztesége.
Tehát ez sem olyan plusz, ami miatt szétvernék az országod, ha nincs.
|
07-05-2007, 12:51
|
|
Member
|
|
|
|
Vegyük az én esetmet. Családom és munkám miatt délután vagyok csak, de ezt már sokszor leírtam. A-ba adott hekin, adott varázsló csak 6 körre tudja feltenni a varikat, tehát 22.30-kor felteszem a varikat és azok lejárnak reggel 5.00-kor. Én 16.00 kv előtt nem tudok géphez ülni. Elf vagyok, tehát mindenki aki meggömből kiszúrja, hogyha nincs fent a faji varim, utánna mágia felderítés, és hopp neki semmije nincs fent. Szerinted egy védelem, mp, tisztánlátás nélküli önellátó, vagy etető elf így meddig húzná ki?
|
07-05-2007, 12:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Vegyük az én esetmet. Családom és munkám miatt délután vagyok csak, de ezt már sokszor leírtam. A-ba adott hekin, adott varázsló csak 6 körre tudja feltenni a varikat, tehát 22.30-kor felteszem a varikat és azok lejárnak reggel 5.00-kor. Én 16.00 kv előtt nem tudok géphez ülni. Elf vagyok, tehát mindenki aki meggömből kiszúrja, hogyha nincs fent a faji varim, utánna mágia felderítés, és hopp neki semmije nincs fent. Szerinted egy védelem, mp, tisztánlátás nélküli önellátó, vagy etető elf így meddig húzná ki?
|
A játékban elérendő céljaidat nyilván a rendelkezésre álló időhöz kell igazítani. Ha ez nem enged olyan stratégiát, amivel csak 6 körre tudod a varázslatokat feltenni, akkor más stratégiát kell választani. Még akkor is, ha azzal esetleg nem fogsz tudni elérni +1 személyiséget.
Ha valaki 3 naponta egyszer lép be, szintén ne akarjon egy hónap múlva 5 személyiséggel játszani.
|
07-05-2007, 13:05
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Pepa!
Nincs ht az oridban?
Jó ez a téma bár itt nem a ht-vel van a probléma,hanem azzal ,hogy mennyi időt tud az ember gépnél lenni.
Tehát aki napi 24 órát van gépnél vagy napi 24 távolt néz még annak is vipes az orija
És itt nem a képzésről és fajivariról van szó,hanem arról hogy kényelmessebb a játék vele
Én pl felkelek akár másfél óránként egy távolra,ha szükséges,de a varikat már nem lenne kedvem felpakolni,majd a ht hisz azért tartom.
És aki eljut A-ba az valószínűleg már az 5. szinten is vipeli az oriját,de ha esetleg kevesebb léből él az illető akkor ne vippeljen csak A-ban.
Nekem volt egyszer egy ilyen ismim.
Nem akart vipre költeni ,de amit megspórolt a 4 szint alatt azt azt A-ban felhasználta
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|