|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-29-2006, 20:56
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
rövid üzi a gömb alatt
Sziasztok!
Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.
Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.
Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)
|
01-29-2006, 21:02
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Hát... Szerintem az is igen változatos, ha megjelenik a képernyő közepén egy viziszörny, és elénekel egy vicces dalocskát.
Anno a Jurassic Park III flash hirdetés is változatos volt, éjjel 2-kor halk háttérzene mellett játszottál, és egyszercsak fülsüketítő ordítás.
De úgy gondolom, hogy ezek egyike sem tartozik a játékhoz.
|
01-29-2006, 21:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
Sziasztok!
Egy másik hasonló internetes játéknak az egyetlen dolga ami tetszett benne az az a lehetőség, hogy rövid üzit tud az ori tenni a gömbje mellé. Magyarul ha valaki sikeresen meggömbözi, akkor ezt a rövid üzit is meglátja.
Persze megkötésekkel pl. nem lehet sértő becsmérlő, nem sorolhat fel szöviket, stb, de talán kicsit szinesebbé tenné a játékot.
Vélemények erről az apró ötletről? (légyszi ne annyit írjatok h "ennek mi értelme" mert leírtam fent: egy kicsi változást hoz a játékba)
|
ez vicces szvsz meg jó, de az a baj, hogy erőteljesen koppintás lenne másik játékról.
01-29-2006, 21:08
|
Member
|
|
|
|
Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós?
01-29-2006, 21:34
|
Junior Member
|
|
|
|
a viziszörnyes dolog sem rossz ötlet lehetne valami flash animáció
pedig programozás terén tényleg apró változtatás lenne az a kis szövegablak.
mind1, hátha támogatja valaki. (bár azt hiszem az Ati hozzászólásából h nem lesz ilyen)
|
01-30-2006, 19:40
|
Member
|
|
|
|
nekem teccik az ötlet, nemérdekelne, hogyha esetleg más játékból koppintjuk, jó és kész.
|
02-03-2006, 19:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Kell annál jobb üzenet, mint mikor azt látja, hogy: kereskedő, harcos, tábornok, vándor, túlélő, tudós?
|
hát szerintem ez tényleg jó üzi, csak 1 baj van vele, hogy ezt sajnos nem mindenki tudja üziként írni
|
02-03-2006, 20:59
|
Guest
|
|
|
|
Nagyon sok lenne a moderálással a gond.. amúgy jó ötlet nekem tetszik
|
02-03-2006, 21:13
|
Junior Member
|
|
|
|
nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.
|
02-04-2006, 02:30
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
nem hinném h a moderálással gond lenne, hisz az orineveket is moderálják.
|
de orineved egy darab van, az üzenet meg feltételezem egy változtatható valami..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|