|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
03-24-2006, 14:20
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
A piac újitása
Üdv mindenkinek!!
Tehát nekem az a gondom, hogy reggel még vásárolgattam, de mikor újra megnéztem az orimat azt vettem észre, hogy a helytartó teljesen elfogyasztotta a piacolási lehetőségemet, na én ezen szeretnék újitani.
Lehetne mondjuk úgy, hogy 250 körönként mindenki kapna egy extra piacolási lehetőséget vagy csak a helytartóba egy olyan beállítás hogy meghatározni, hogy mondjuk csak 3-szor piacolhat vagy valami ilyes mit...
|
03-24-2006, 14:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
sztem elég lenne csak helyesen beállítani a helytartót inkább áldozz fel elmenő katonákat, mint olyanok kezébe adj plusz belépést, akik már vagy 2000kör óta vannak egy szinten...számolj utánna
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-24-2006, 14:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
sztem elég lenne csak helyesen beállítani a helytartót inkább áldozz fel elmenõ katonákat, mint olyanok kezébe adj plusz belépést, akik már vagy 2000kör óta vannak egy szinten...számolj utánna
|
szó szerint ugyanez
Állítsd be rendesen azt a helytartót és csodákat ne várj!
És jön Ati és le is zárja
Last edited by Steve; 03-24-2006 at 14:52..
|
03-24-2006, 14:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Egyet értek Phoenix-szel. Inkább kattintsd ki a katonaképzést és egy nap képezd ki te egyszer a katonákat,és akkor azt eladja egyszerre ha nincs hely,de nem kellene senkinek sem több piaci belépés. Ezzel az 5tel is elég pénzt lehet csinálni, nem kell még 2k körösöknek még 7-8 belépés.
|
03-24-2006, 14:50
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by spetd
Üdv mindenkinek!!
Tehát nekem az a gondom, hogy reggel még vásárolgattam, de mikor újra megnéztem az orimat azt vettem észre, hogy a helytartó teljesen elfogyasztotta a piacolási lehetõségemet, na én ezen szeretnék újitani.
Lehetne mondjuk úgy, hogy 250 körönként mindenki kapna egy extra piacolási lehetõséget vagy csak a helytartóba egy olyan beállítás hogy meghatározni, hogy mondjuk csak 3-szor piacolhat vagy valami ilyes mit...
|
Hibás beállítások miatt nem kell a játékon változtatni. Megoldás: helyesen beállítani a helytartót.
ISMÉT kérek mindenkit, hogy korszakalkotó ötletei előtt minimum a súgót olvassa el! Ez a téma leginkább a segítség a kezdő játékosoknak témába illik be, ha kérdéseid vannak a játék működésével kapcsolatban, azt kérlek, hogy ott tedd fel.
Last edited by Ati; 03-24-2006 at 15:02..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|