|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-04-2006, 13:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Javaslatok élesbe rakása...
Most az alábbi dolgot találtam, böngészve a fórumon a felfedezés változásával kapcsolatban:
Összesítve ennyi szavazat érkezett:
1. verzióra: 2 szavazat
2. verzióra: 5 szavazat
3. verzióra: 5 szavazat
4. verzióra: 6 szavazat
Ezek alapján a 4. verzió nyerte a szavazást:
Amit kicsit furcsálok, hogy 17 szavazat, kicsit több, mint 35%-os támogatással dőlt el, hogy mi legyen...
Javaslom, hogy ilyen volumenü dolgokat legközelebb jóval nagyobb szavazatszám esetén lehessen csak élesbe rakni.
Ha lett volna mondjuk 50-80 szavazat, akkor nem szólok semmit sem...
Esetleg olyant is lehet csinálni, hogy mielőtt valamiről döntötök Atis, lehet egy körüzit küldeni mindenkinek, hogy:
"nemsokára új fejlesztések fognak bekerülni a játékba. Kérem, hogy mindenki szavazzon, és indokoljon a külső fórumon az esetleges utólagos anyázások elkerülésének érdekében"
Vagy valami hasonló!
Voltam,
Kisbér
|
12-04-2006, 13:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Javaslom, hogy ilyen volumenü dolgokat legközelebb jóval nagyobb szavazatszám esetén lehessen csak élesbe rakni.
Ha lett volna mondjuk 50-80 szavazat, akkor nem szólok semmit sem...
Esetleg olyant is lehet csinálni, hogy mielőtt valamiről döntötök Atis, lehet egy körüzit küldeni mindenkinek, hogy:
"nemsokára új fejlesztések fognak bekerülni a játékba. Kérem, hogy mindenki szavazzon, és indokoljon a külső fórumon az esetleges utólagos anyázások elkerülésének érdekében"
Vagy valami hasonló!
Voltam,
Kisbér
|
Attól eltekintve, hogy igazad van és támogatom az ötletedet mindenki nyugodtan szégyelje magát aki több hónapon keresztül észre sem vette, hogy van egy FEJLESZTÉSEK nevű fórumrész!
Úgy emlékszem téged se sűrűn lehetett látni arrafelé, viszont mióta volt pár "élesítés" igen akítv vagy Tartsd meg ezt a jószokásod és akkor nem kell útólag futni a busz után!
|
12-04-2006, 13:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat.
Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt...
|
12-04-2006, 14:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Synkellel ertek egyet en is.
|
12-04-2006, 14:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Már bocsi, de ez egy nagy marhaság. Kaptunk a tervezett változásokról mailt, meg ki volt téve a főoldalra, hogy tárgyalások folynak, akit érdekel jöjjön vegyen részt rajta.
A jelek szerint 18 embert érdekelt az egész. Kit köteleznél rá, hogy márpedig jöjjn, hogy legyen meg a szükséges szavazat.
Ati ezt az egészet egymaga is megcsinálhatta volna, de bevett minket is a kidolgozásba, aminek örülök. Neki is kényelmesebb volt így, és szerintem nekünk is jobb, legalábbis az illúziónk megvan, hogy érdemi munkát végeztünk az alatt a 3 hónap alatt...
|
Figyi, maximálisan igazad van, mégis 17 szavazattal eldönteni egy ilyen horderejű kérdést szerintem felelőtlenség...
Ennyi...
|
12-04-2006, 14:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Attól eltekintve, hogy igazad van és támogatom az ötletedet mindenki nyugodtan szégyelje magát aki több hónapon keresztül észre sem vette, hogy van egy FEJLESZTÉSEK nevű fórumrész!
Úgy emlékszem téged se sűrűn lehetett látni arrafelé, viszont mióta volt pár "élesítés" igen akítv vagy Tartsd meg ezt a jószokásod és akkor nem kell útólag futni a busz után!
|
Ez így van, én sem nagyon jártam erre...
Mert egyik fejlesztés sem éreztem komolynak, gondoltam majd utólag reklamálok (nemám)
Amúgy vannak jó dolgok szerintem a mostani élesbe ment változásokban, de több olyan, amit szerintem nem gondoltak át rendesen...
Abból látszik, hogy már most jóval többen szavaztak az említett változásoknál feltett kérdésekre, mint amivel eldőlt az egész.
Nem az akkori fejlesztésben 5letelő, és szavazó embereket bántom ezzel, pusztán leszögeztem, hogy szerintem az eljárás rossz, és ezen szándékozom változtatni ezzel a topiccal...
|
12-04-2006, 14:15
|
Member
|
|
|
|
Én ennek a 17 szavazatnak is örülök...
jó hogy bele szólhatunk a játékba egyáltalán, alakíthatjuk , mert lehetne másképp is nem?
|
12-04-2006, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Én ennek a 17 szavazatnak is örülök...
jó hogy bele szólhatunk a játékba egyáltalán, alakíthatjuk , mert lehetne másképp is nem?
|
Ha már van, jobb lenne, ha 117 döntene ilyen kérdésekben nem?
|
12-04-2006, 14:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Persze hogy jobb lenne. Szedj össze 117 embert, hogy vegyenek részt a buliban
|
12-04-2006, 14:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
így van !
ez lesz a jó példa, és legközelebb, ha lesz ilyen módósítás, mindenkit fog érdekelni...
Ez a 3 hónap alatt, akik ezzel foglalkoztak, ők is szívesebben mentek volna mozizni vagy bármi...
ezt nem nézhetjük semmibe...
most ők moziznak, te gondolkozol
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|