|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
02-06-2006, 20:12
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Magic the Gathering
Én Magic-eztem(kártyajáték) ill. HKK-ztam nagyon sokat. Csak sajna annyira pénzigényesek az ilyen játékok-mindig jön ki újabb lap, és ami fontosabb, az ezt követő versenyeken a régebbi verziót tilos használni(kivéve ami az újban is van)-hogy abbahagytam, pedig egy versenyen 2. lettem Magic-ben és 4. lettem HKK-ban. De jó volt, felejthetetlen órákat nyomtunk, főleg amikor páros harcot nyomtunk az volt ám az igazi .)
|
02-06-2006, 21:34
|
Guest
|
|
|
|
Énis Magiceztem, jó sokat, aztán már versenyekre is jártam (persze nem túl sok sikerrel )
Nekem is a legfőbb gondom a pénzigény volt, főleg h csak zsebpénzből élek, de azért néha előveszem és nézegetem nosztalgiából a lapokat.. mág annyit, hogy sok TCG-t láttam már, de a Magic volt a legigényesebb. (persze a zombis lapok nem a szép kategóriába tartoztak, de a rajzok szépen voltak elkészítve)
|
02-07-2006, 12:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én Magic-oztam, TF-eztem (HKK), Vampire-ztem, sőt táborban játszottunk egy kis Muchkin-t is... Versenyeken nem nagyon indultam (összesen 1x és nem emléxem hanyadik lettem, de azt tudom, hogy dirket nagy lapszámú paklit csináltam), de nem is költöttem rú túl sok pénzt... Régen barátokkal közösen vettük a kártyát és csak baráti körben nyomtuk... de egy jó kis szerepjátékot nem tud helyettesíteni...
|
02-07-2006, 14:45
|
Guest
|
|
|
|
Egyszer Muchkinoztam, de az maradandó volt sajnos én kicsit tartok a szerepjátékoktól, mert a haverok közül senki nem játszik, idegenekkel játszani nekem elég furcsa..
|
02-07-2006, 15:10
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ckow
...sajnos én kicsit tartok a szerepjátékoktól, mert a haverok közül senki nem játszik, idegenekkel játszani nekem elég furcsa..
|
Csak először idegenek...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|
02-12-2006, 17:33
|
Guest
|
|
|
|
Chrisnek igaza van csak eloszor idegenek... Ez az egyetlen modja ha a haverok nem jatszanak.... Hidd el sokan kezdtek el klubbokban idegenekkel es tok jo baratsagok alakultak ki.. )
En Magic et meg Magus kartyat nyomtam, es egyet kell ertenem veletek naon draga!!
nem tom kinek van erre penze de nekem nincs. Es csak jonnek ki az uj lapok, es ha te nem veszed meg oket akkor nincs eselyed a versenyeken..
|
02-13-2006, 07:10
|
Guest
|
|
|
|
Kéne majd eccer Magicezni v. HKK-zni
|
02-13-2006, 09:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
Chrisnek igaza van csak eloszor idegenek... Ez az egyetlen modja ha a haverok nem jatszanak.... Hidd el sokan kezdtek el klubbokban idegenekkel es tok jo baratsagok alakultak ki..
|
Hát ez biza nagyon igaz... Én vagyok olyan szerencsés, hogy elmondhatom, több mint 1 tucat olyan barátom van, akikkel valaha szerepjáték klubban ismerkedtem meg és már több mint 14 éve barátok vagyunk, jóban rosszban, függetlenül attól, hogy játszunk e még együtt valamilyen szerepjátékot vagy sem... Sőt, Chris-t is így ismertem meg..
Szerintem mindenképpen érdemes belevágni a szerepjátékba, mert csak nyerhetsz vele...
|
02-13-2006, 19:25
|
Guest
|
|
|
|
Latod Ckow? itt egy elo pelda... nekem i s volt par ismerosom, es kesobb kivel futok ossze keruleti focimecsen? a volt csapattarsammal... Aztan meg fovarosi komplexversenyen? a volt KM.. tok jo... Es tenyleg egy eltere megmaradhatnak...
|
02-24-2006, 09:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Én is sokat HKK-ztam és kiprobáltam a Magicet is,de mivel én is csak zsebpénzből élek ez utobit már csak gép ellen játszok.
Igazán sajnálom,hogy még nemcsináltak egy hasolnlo számítógépes játékot HKK ból...:-(
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|