|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mennyire szereted az elsüllyedt Világokat?
|
Imádom, éltem-haltam érte még kamasz koromban is!
|
|
1 |
25.00% |
Nagyon szeretem, gyerekkorom meghatározó rajzfilmje!
|
|
3 |
75.00% |
Jó, jó, de de láttam jobbat is.
|
|
0 |
0% |
Hát megnéztem pár részt, de nem tetszett.
|
|
0 |
0% |
Borzalmas...
|
|
0 |
0% |
Nem tudom mi az az Elsüllyedt Világok, túl fiatal vagyok, már nem láttam. De érdekelne!
|
|
0 |
0% |
Fogalmam nincs mi ez az egész, de nem is érdekel!
|
|
0 |
0% |
08-30-2007, 21:32
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Elsüllyedt Világok - (Les Mondes Engloutis)
Ezt a topciot azért nyitottam, mert ez a rajzfilm volt az egyik kedvencem gyerekkoromban, és mindíg, amikor csak meglhallom a zenéjét, jólesően végigborzongok, és elszoruló torokkal átadom magam a nosztalgia minden egyes pillanatának...
Sajnos akárhány videókölcsönzőben, dvd boltban, cd boltban, könyvesboltban voltam, midnenhol azt mondták, hogy nincsa a készleten, nem si volt, és nem is lesz. (Fiatalabb eladók azt se tudták mi ez... )
Azátn mivel 'legálisan' nem sikerült, hát akkor mondom rákeresek az interneten.... Valakinek csak megvan... Egész Európában játszották a TV-ben a 80-as években.
Kudarc. Sehol nem találtam. Jópár ismerősöm van, aki szintén meg szeretné szerezni a rajzfilmsorozatot. Ők sem találták a neten...
Az a kérdésem és kérésem volna, hogy nem tudja-e valaki, hogy lehet megszerezni, és ha tudja, elárulná-e hyog tudok hozzájutni?!
És ha már itt vagyunk, véleményt is kérdezek !
|
08-30-2007, 21:41
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Ismerős a cím, és 2 képet találtam róla + a leírását, hogy mi ez, de nem mernék megesküdni rá, hogy néztem én ezt akkoriban... Vagy hogy nem keverem valami mással...
|
08-30-2007, 21:50
|
Guest
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=NJOophGR2Nc
Ez a főcímdal...
" A nagy világrengés Árkádiát a föld alá temette. Azóta Árkádia lakói a föld alatt élnek, múltjukat elfelejtették, mert őseik így akarták... Egyszer napjuk, a Shagma, beteg lett. Ekkor Árkádia gyermekei bemerészkedtek a Múzeumba, ahova addig tilos volt belépniük... A múltjukról felfedeztek néhány adatot, de a Shagma meggyógyítására azonban nem találtak megoldást... A Gyermekek megalkották, majd a Föld felszíne felé elküldték Árkánát...."
" Volt, nem is olyan rég, egy szép világ... Most már nyoma sincsa Föld színén... Ám, ha te jössz, meg lehet menteni!..."
*zokog*
|
08-30-2007, 21:51
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
08-30-2007, 21:51
|
Guest
|
|
|
|
Úgy fáj, hogy az élet szörnyű most ott lent.. Várják, süssön fel a napsugár! Jöjj, vigyük el nekik a drága fényt....
hüpp hüpp..
|
08-30-2007, 21:54
|
Guest
|
|
|
|
De amik abban a topicban vannak címek, már rég nem léteznek :'( Onnan már semmi nem lehet beszerezni :'(
|
08-30-2007, 21:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
De amik abban a topicban vannak címek, már rég nem léteznek :'( Onnan már semmi nem lehet beszerezni :'(
|
A net sajnos már csak ilyen, linkek születnek és halnak.
08-30-2007, 21:57
|
Guest
|
|
|
|
De elképesztő, hogy egyetlen boltban sem lehet megkapni... Végigjártam Magyarország összes nagyvárosát már (tényleg...) és a legutolsó zug-videotékától kezdve a hatalmas áruházakig és DVD lerakatokig mindenhol votlam... se dvd, se videokzetta, de még a zenéjét sem tudták prezentálni CD-n.. Akkor döntöttem úgy, hogy letöltöm az internetről...
Hát hónapok óta kutatok, és még semmi eredménye :'(
|
08-30-2007, 21:58
|
Administrator
|
|
|
|
Hmm, ismerős, tuti, hogy láttam, de hogy a sorozat miről szólt, arra már nem emlékszem.
|
08-30-2007, 22:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
De elképesztő, hogy egyetlen boltban sem lehet megkapni... Végigjártam Magyarország összes nagyvárosát már (tényleg...) és a legutolsó zug-videotékától kezdve a hatalmas áruházakig és DVD lerakatokig mindenhol votlam... se dvd, se videokzetta, de még a zenéjét sem tudták prezentálni CD-n.. Akkor döntöttem úgy, hogy letöltöm az internetről...
Hát hónapok óta kutatok, és még semmi eredménye :'(
|
Port.hu-n valaki írta a megjegyzéshez, hogy neki megvan 3 dvd-n. Másvalaki írta, hogy kettőn, csak rossz a hangja. Próbálj írni nekik, hátha még aktuális...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|