|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
08-02-2006, 12:55
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Segítség
Sziasztok
Van nekem egy olyan gondom hogy mikor befejezem a játékot kilépek s az után vagy 2 napig nemtudok belépni az országomhoz. Mert mindíg azt a hibaüzenetet adja be , túlhaladtam az egy órát ezért automatikusan kiléptet. Miért van ez?
Az országom neve Diamond World
|
08-02-2006, 13:13
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A beállítások közt van egy olyan opció, ami 1 óránként kiléptet (amolyan biztonsági megoldás)
Persze ettől még be kéne utána lépned simán. Fordulj a supporthoz.
|
08-02-2006, 13:32
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nola
Sziasztok
Van nekem egy olyan gondom hogy mikor befejezem a játékot kilépek s az után vagy 2 napig nemtudok belépni az országomhoz. Mert mindíg azt a hibaüzenetet adja be , túlhaladtam az egy órát ezért automatikusan kiléptet. Miért van ez?
|
Ez így erősen böngészőhibának tűnik. Töröld a böngésző gyorsítótárát (cache), és a cookie-kat. Ha ez így semmit nem mond, akkor javaslom, hogy első körben próbáld meg egy másik böngészővel a belépést.
|
08-06-2006, 10:46
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nola
Sziasztok
Az országom neve Diamond World
|
Én szövtségest akarok találni és beírom például a 60.sorszámot és azt írja ki hogy ilyet nem talál. Akkor mit kell beírni?????
|
08-06-2006, 12:21
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by letti
Én szövtségest akarok találni és beírom például a 60.sorszámot és azt írja ki hogy ilyet nem talál. Akkor mit kell beírni?????
|
Adj fel hírdetést, a diplomácia menüpont alatt ahogy a többiek, ugy egyszerübb lessz
|
08-06-2006, 21:34
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy orim az 5-s szinten normál csopiban,és regelek mellé egy másikat anarchba,azokat is össze kell kapcsolnom?
Nem teljesen világos,ahogy le van írva!
Előre is köszi a választ
|
08-06-2006, 22:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Wendor
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy orim az 5-s szinten normál csopiban,és regelek mellé egy másikat anarchba,azokat is össze kell kapcsolnom?
Nem teljesen világos,ahogy le van írva!
Előre is köszi a választ
|
Nem kell összekapcsolnod.
|
08-07-2006, 03:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem kell összekapcsolnod.
|
De Vip-elés szempontjából megéri.
|
08-08-2006, 11:40
|
Guest
|
|
|
|
Foglalkoztatottság
Sziasztok! Tudna vki segíteni? Miért van az, hogy a foglalkoztatottságom állandó 100 %-on van? A 4. szinten mozgok, a lakosságom 8200 fő, de ez kevés neki. Állandó emberhiányom van. Mit tegyek, hogy csökkenjem a foglalkoztatottság????
Help!
|
08-08-2006, 11:46
|
Guest
|
|
|
|
építs házakat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|