|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, vagy kérdésed van |
07-21-2009, 07:25
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Azonosítatlan felhasználói név
Sziasztok!
Valószínű elgépeltem az e-mail címem, mert nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.
Erre az esetre ugye az a megoldás, hogy újból regisztrál az ember, ez tiszta sor.
A kérdésem az lenne, hogy hány nap után törlitek az azonosítatlan felhasználókat, mert nem szeretnék egy már évek óta használt felhasználó nevet lecserélni, viszont értelemszerűen a már aktív de azonosítatlan felhasználó nevemmel nem tudok újra regisztrálni.
Van erre bármi megoldás ami lehetővé teszi a felhasználó nevem "megmentését"?
|
07-21-2009, 09:40
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dym
Sziasztok!
Valószínű elgépeltem az e-mail címem, mert nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.
Erre az esetre ugye az a megoldás, hogy újból regisztrál az ember, ez tiszta sor.
A kérdésem az lenne, hogy hány nap után törlitek az azonosítatlan felhasználókat, mert nem szeretnék egy már évek óta használt felhasználó nevet lecserélni, viszont értelemszerűen a már aktív de azonosítatlan felhasználó nevemmel nem tudok újra regisztrálni.
Van erre bármi megoldás ami lehetővé teszi a felhasználó nevem "megmentését"?
|
A nem használt karaktereket jelenlegi terveink szerint 90 nap elteltével töröljük majd. Jelenleg egy hónapja sem indult a játék, ezért ilyen automatikus törlés még nincs beüzemelve.
|
07-21-2009, 11:31
|
Junior Member
|
|
|
|
És esetleg nem automatikusan van rá lehetőség?
|
07-21-2009, 11:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dym
|
Végülis... A fő bajom az, hogy ha elsőre nem kaptad meg a kódot, akkor másodikra se valószínű, hogy meg fogod. Néhány szolgáltató nagyon túlzásba viszi ezt a spam-szűrés témát.
|
07-21-2009, 12:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dym
|
Tudod, hogy mi az a mailcím amit megadtál? Azaz az elgépelt változat? Mert ha igen, akkor regisztráld le azt a címet a megfelelő szolgálatónál, és kérd újra az azonosítót
Ha nem jutna eszedbe, próbálj meg regisztrálni egy új felhasználót, (csak addig kell eljutnod, hogy a mail-t megadd), írd be az első betűt, amivel akkor is kezdted, hátha a böngésző megjegyezte a címet. Innentől a folytatás ugyan az, mint amivel kezdtem
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
07-21-2009, 12:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Tudod, hogy mi az a mailcím amit megadtál? Azaz az elgépelt változat? Mert ha igen, akkor regisztráld le azt a címet a megfelelő szolgálatónál, és kérd újra az azonosítót
|
A gyakorlatban sokkal valószínűbb, hogy nincs elgépelve a cím, csak a szolgáltatója nem engedi át a levelet. @t-online.hu ilyen, @invitel.hu ilyen, hogy a leggyakoribbakat említsem.
|
07-22-2009, 07:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A gyakorlatban sokkal valószínűbb, hogy nincs elgépelve a cím, csak a szolgáltatója nem engedi át a levelet. @t-online.hu ilyen, @invitel.hu ilyen, hogy a leggyakoribbakat említsem.
|
Úgy néz ki Ati jól gondolja és nem elírtam a címet, hanem valami más gond van. Tegnap regisztráltam másodszor is (3* ellenőriztem a címet), de arra sem kaptam meg a visszaigazolást.
Inviteles a cím.
A gond az, hogy direkt azért használom ezt a címet, mert a Hódítós eseményekről ugyan erre a címre megkapom az összes országomból az e-mailt. Ezért gondoltam elsőre, hogy én írtam el a címem.
Mi most a megoldás? Van két használhatatlan belépőm..
Át lehet írni az egyiknél a címem másra a másikat pedig törölni vagy várjam meg amíg lehet megint jelentkezni és akkor regisztráljak megint egy másik szolgáltató címével?
|
07-22-2009, 08:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dym
A gond az, hogy direkt azért használom ezt a címet, mert a Hódítós eseményekről ugyan erre a címre megkapom az összes országomból az e-mailt. Ezért gondoltam elsőre, hogy én írtam el a címem.
Mi most a megoldás? Van két használhatatlan belépőm..
Át lehet írni az egyiknél a címem másra a másikat pedig törölni vagy várjam meg amíg lehet megint jelentkezni és akkor regisztráljak megint egy másik szolgáltató címével?
|
Nyugodtan jelentkezhetsz most is, elfogadom.
|
07-22-2009, 10:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nyugodtan jelentkezhetsz most is, elfogadom.
|
Köszi! Már csinálom is..
|
07-22-2009, 11:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dym
Köszi! Már csinálom is..
|
El is fogadva.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|