|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Jó ötlet-e a kereslet-kínálat hirdetés?
|
Igen, sokat segítene.
|
|
5 |
23.81% |
Nem, hülyeség.
|
|
16 |
76.19% |
04-30-2006, 09:44
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Piac
Nekem lenne egy felvetésem a piaccal kapcsolatban. Mondjuk nekem kell egy áru, de vagy nincs piacon vagy túl magas az ára. Ezért lehetne csinálni egy olyat hogy mindenki megírja mire van szüksége (mennyiség és ár). És lehet hogy van olyan aki szívesen ki is rakja az árut a piacra, mert így biztos hogy megveszik. Asszem van ilyen Larkinorba is, de már nem emlékszem. Szerintetek ez milyen lenne? Lehetne olyan formába mint a diplomáciát, vagy maradhat akár fórumon is a téma.
|
04-30-2006, 10:03
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A piaci átutalások most is működnek, de ezzel még legálissá is tennénk. Ezzel max a JKSZ-t segítenénk. A piac most is jól működik.
|
04-30-2006, 10:13
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem ez nem JKSZ. Csak hirdetésre gondoltam, nem arra hogy a piac párosítsa is az ajánlatokat. Aki csal azzal meg tudok mit kezdeni. És az se lenne baj ha mindig a legolcsóbb áru lenne kinn. (persze tudom hogy ez elvetett ötlet a piaci út miatt)
|
04-30-2006, 10:14
|
|
Member
|
|
|
|
Piaci infó kiadása most is tilos, igy legálissá lenne téve a dolog.
Most is mindig a legalacsonyabb áron van kint a cucc, a kiérkezés sorrendjében.
Nem támogatom.
Indok: Igy kiirom hogy eladok 50k követ 50000-ért. A haver bejelentkezik neki kell, megveszi és a pénz átvan játszva hivatalossan.
Most legalább meg kell szenvednie az átjátszásért.
Last edited by Békés; 04-30-2006 at 10:23..
|
04-30-2006, 10:17
|
Guest
|
|
|
|
Nem kell a hirdetéshez kiírni mennyi az ár a piacon, csak azt hogy te mennyiért szeretnél vásárolni? Nem értem ezzel mi a problémátok!
|
04-30-2006, 10:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ruud10
Nem kell a hirdetéshez kiírni mennyi az ár a piacon, csak azt hogy te mennyiért szeretnél vásárolni? Nem értem ezzel mi a problémátok!
|
Kiirom hogy 50k-ért veszek követ, a haver megirja neki van 50k-ért eladó és a pénz gazdát cserél.
Mitnem lehet ezen nem érteni?
|
04-30-2006, 10:31
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem ha valaki ennyiért akar venni követ az nem írja ki, mert az lebukik hogy csak pénztcserél. Vagy szerinted nem??? Az ilyet meg lehetne büntetni, de szerintem nem lenne sűrű az ilyen hirdetés, ha mégis akkor meg mehet a bünti.
|
04-30-2006, 10:39
|
|
Member
|
|
|
|
Miért kéne megbüntetni? Akármilyen zöldséget is kér, csak élt a szabályok adta lehetőséggel. Hogyha ő 50K-ért akar vásárolni, az legyen az ő baja.
|
04-30-2006, 10:46
|
Member
|
|
|
|
Ez valami vicc?
Nézem a dátumot, erősen nézegetem, de bárhogy hunyorítok, pislogok, sehogy sem látom április elsejének.
04-30-2006, 10:56
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ruud10
Szerintem ha valaki ennyiért akar venni követ az nem írja ki, mert az lebukik hogy csak pénztcserél. Vagy szerinted nem??? Az ilyet meg lehetne büntetni, de szerintem nem lenne sűrű az ilyen hirdetés, ha mégis akkor meg mehet a bünti.
|
Nem kell hogy 50k-ért irja ki.
Lehet 8kért is pl 100k kő az 800 milla.
Meg veszi és meghirdeti 6k-ért, vissza veszik és nyertek 200 millát egymás közt
Ezt lehet addig játszani amig megvan az átjátszani kivánt összeg.
A vevő eladó beazonositása meg nem nehéz irok havernak meghirdettem 8753 aranyért 97123 öl fát.
Ebből mindenki tudja akit érint, hogy kinek mit kell megvennie.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|