|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
07-21-2012, 20:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Varázslatok szabadság alatt
Hodito ertesito nobody@hodito.hu
19:42 (1 perce)
címzett: saját magam
HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: nem sikerült a varázslat. Védelem, 2. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve.
elkértem egyik ismerősömtől egy anarchos országot, hogy tudjak elolvasni néhány fórumos üzenetet. ez volt kb. 7kor. bent voltam 10 percet visszatettem szabira. leellenőriztem, hogy biztosan leszabizott e az ország, nem akartam, hogy elöl maradjon felügyelet nélkül.. erre kapja az értesítőt, hogy a ht milyen varázslatokat tett fel. ez hogyan lehetséges? az ország már szabin volt körváltás előtt.. elég kellemetlen tud lenni, ha vissza hozza az országot játszani akar és a készültsége meg a béka.. alatt..
állítása szerint többször is előfordult már ezzel az országával ilyen..
róla lenne szó: Bajban vagy! (#483652)
|
07-21-2012, 20:06
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Hodito ertesito nobody@hodito.hu
19:42 (1 perce)
címzett: saját magam
HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: nem sikerült a varázslat. Védelem, 2. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve.
elkértem egyik ismerősömtől egy anarchos országot, hogy tudjak elolvasni néhány fórumos üzenetet. ez volt kb. 7kor. bent voltam 10 percet visszatettem szabira. leellenőriztem, hogy biztosan leszabizott e az ország, nem akartam, hogy elöl maradjon felügyelet nélkül.. erre kapja az értesítőt, hogy a ht milyen varázslatokat tett fel. ez hogyan lehetséges? az ország már szabin volt körváltás előtt.. elég kellemetlen tud lenni, ha vissza hozza az országot játszani akar és a készültsége meg a béka.. alatt..
állítása szerint többször is előfordult már ezzel az országával ilyen..
róla lenne szó: Bajban vagy! (#483652)
|
Ez nem hiba, ez a helyes működés. Az adott körben fel tudtad volna tenni a varázslatokat, ezért a helytartó megteszi azt, amire be van állítva. Ha nem szeretnéd, hogy feltegye, akkor az ilyen rövid benézésekre ki kell kapcsolni a varázslatok felrakását.
|
07-21-2012, 20:28
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem hiba, ez a helyes működés. Az adott körben fel tudtad volna tenni a varázslatokat, ezért a helytartó megteszi azt, amire be van állítva. Ha nem szeretnéd, hogy feltegye, akkor az ilyen rövid benézésekre ki kell kapcsolni a varázslatok felrakását.
|
ez elég nagy hülyeség így.. akkor ha belépek és elbontom az összes barakom az leszabizok az egységet ki fogja rakni piacra?
|
07-21-2012, 20:59
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
ez elég nagy hülyeség így.. akkor ha belépek és elbontom az összes barakom az leszabizok az egységet ki fogja rakni piacra?
|
sztem igen...
|
07-21-2012, 21:05
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Ha van lehetőséged piacra lépni, akkor igen. Azt csinálja, amit Te magad is meg tudtál volna csinálni az adott körben.
|
07-21-2012, 22:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
ha rövid időre veszel elő orit, a ht-ét mindig ki kell kapcsolni
|
07-22-2012, 07:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mázlista lennél ha kitenné... én már már a héten többször szívtam meg, hogy a HT nem pakolt ki piacra, és nem tudom mi akadálya volt neki...
|
07-22-2012, 08:19
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
|
szerintem egy barakkot kell hagyni, hogy kirakja és ezt az egész dolgot a szabi utáni első kv-nál csinálja meg, a többinél már nem
|
07-22-2012, 08:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Mázlista lennél ha kitenné... én már már a héten többször szívtam meg, hogy a HT nem pakolt ki piacra, és nem tudom mi akadálya volt neki...
|
rosszul volt beállítva
ennyi...
|
07-22-2012, 08:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
rosszul volt beállítva
ennyi...
|
Nem volt rosszul beállítva
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|