|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
08-05-2008, 09:04
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Mert egyenlőre még én vagyok itt a klánvezér és tudtommal Te még nem vagy tag
|
Jól van, akkor íme egy kis eszmefuttatás. Nekem az úgy sincs az ellenfeleim szerint tehát nem kell komolyan venni. Én úgy saccolnám, hogy a klán átlag hektára 25.300 heki. átlagolva 65% barakk és 45% teki. Ez úgy cca 16.445 barakk / ori, az cca 950.000 * 9 egység. Tehát ha nem tornyokban utaznak a hadi orik is, elég 6M lovi, mondjuk 04-05h környékén. Persze ha eltartja magát az összes ori és 50% barakk 10% torony, és állandó az íjász készültség. Akkor rátennék 2M lovit. Nah majd ha visszajövök megnézem.
|
08-05-2008, 09:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
1-re valasz: mert mar nem kiveheto 40 milliardbol a katpiac.
2-re valasz az idezetem: sajnos csak ebben tudunk fogadni, ha a masik klan nem akar most harcolni barmi ok miatt, az egyik fel nem tudja eroltetni.
|
A 2. pont csak most esett le..szval ha nem akar hacolni, nincs harc. Ez azért érdekes. Mondjuk ha úgy dönt kirak egy tagot és hajnalban dob egy zöldet, hogy "bocsi mégis harcolni akarok, jah és az a 10M lovi felétek csak megerősíti ezt, mintegy nyomatékosítja"- akkor már lesz harc?
Egyébként nektek pont egy hasonló ori kellene mint Észak pontban....
|
08-05-2008, 09:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
A 2. pont csak most esett le..szval ha nem akar hacolni, nincs harc. Ez azért érdekes. Mondjuk ha úgy dönt kirak egy tagot és hajnalban dob egy zöldet, hogy "bocsi mégis harcolni akarok, jah és az a 10M lovi felétek csak megerősíti ezt, mintegy nyomatékosítja"- akkor már lesz harc?
|
NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-05-2008, 09:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
NE haragudj, de szerintem Pannonfölde vezérében, és az egész klánban van annyi gerincesség, hogy nem azt mondja hogy most harcolni akarok, vagy holnap harcolni akarok, hanem hagy felkészülési időt a Big Gunnak szerintem.
|
a Big Gunnak kell felkészülési idő ? Kényszerítetzte őket valaki hogy átépüljenek termelésre ? De Szerintem nem kell félteni a Bigget tutira veszem hogy eléggé fel vannak készülve minden esetre
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
08-05-2008, 09:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nincs szükségünk több orira. Amúgy sem akar velünk harcolni senki sem.
Quote:
|
Vagy fordítva.
|
08-05-2008, 09:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Vagy fordítva.
|
fórdítva is igaz persze.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-05-2008, 09:52
|
|
Member
|
|
|
|
[quote=Arwen;185518]Nincs szükségünk több orira. Amúgy sem akar velünk harcolni senki sem.
Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?
Amúgy ezt nem értem (nah jó ezt se.. ), hiába eltelt sok idő, de régen valahogy úgy működött, hogy odaálltunk egy klán alá és elindult a sereg, nem volt előtte megbeszélés, hogy most éppen nem jó az időpont, csatázzunk később. Mi sem kérdeztük soha Monrótól és Ő se tőlünk. Mondjuk mikor hajnalban beverték Mekk-et, mondhattuk volna, hogy nem ér, kérjük vissza a földet, nem voltunk lelkileg felkészülve és valójában nem is akarunk csatázni? Előtte építünk pár 1000 tornyot, hogy még véletlenül se férjetek be..
|
08-05-2008, 09:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
PErsze ez teljesen reális, sőt, szerintem azt is megbeszélhetnék ki mit hogyan épít...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Északföld For This Useful Post:
|
|
08-05-2008, 10:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?
|
Azt hiszem nem titok, hogy ha már idáig eljutottunk, nem fogjuk feladni. Rengeteg munkát, időt, energiát beleöltünk a játékba, és nem azért, hogy leforduljunk a második helyről.
|
08-05-2008, 10:54
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
off
első hódítós azt hiszem, aki utálja
/off
|
pff.. Én is rühellem a sört.. sőőt mindenféle alkoholt rühellek.. .. mi alapján Serg az első? Én akarok lenni az első
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|