|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha megszünne a hodito egyik napról a másikra!?
|
Keresnél valami hasonlót???
|
|
20 |
46.51% |
Ha tuti nem lenne többet felhagynál az ilyen jellegű játékokkal!??
|
|
23 |
53.49% |
03-21-2007, 15:21
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Mi számit csalásnak .....
Sziasztok
azért nyitottam ezt a topicot mert van egy pár barátom aki ugy gondolja pl: hogy ha én ugy látom hogy az az orim ami épp van nem teszik vagy mind1 miért törlöm de elötte átküldöm a pénzem a szövitagomnak és utána kezdek egy ujjat szövizünk és visszaadja az csalásnak számit várom ide az olyan meglátásokat amik szerintetek hasonlóképp csalásnak vesztek ....
mert szerintem ez nem az )
Casper
|
03-21-2007, 15:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Mi pont ugyan ezt csináltuk most. Igazából nem is értem mért számítana csalásnak... Ez a lehető legértelmesebb lépés, hamár mindenképp törlöd az orit.
Szerintem
|
03-21-2007, 16:00
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Üdv!
Abba gondoljatok bele, hogy ez alapján lehet inditani egymás után 20 országot és a pár hetes tartalékot midig áttolod a "szövidnek" (, aki mondjuk Dani). Majd törölsz. Nem túl nagy előny ez?
|
03-21-2007, 16:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem tudsz egyszere 20 orit csinálni. amúgy meg minek újat regelni, csinálsz egyet és azt nem 20*pár hétig csinálod, hanem 20*pár hét ideig. mi a különbség?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
03-21-2007, 16:05
|
Member
|
|
|
|
Na neee, miért lenne csalás, ha egy szövetséges abbahagyja a játékot, de előtte még átadja, amit összeszedett?
|
03-21-2007, 16:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Herr M.
Üdv!
Abba gondoljatok bele, hogy ez alapján lehet inditani egymás után 20 országot és a pár hetes tartalékot midig áttolod a "szövidnek" (, aki mondjuk Dani). Majd törölsz. Nem túl nagy előny ez?
|
mr herr
nem értem mi a bajod evvel nem tudsz értelmes magyarázatot adni erre mert avval az orival eltel pl 3 hónap törlöd és az ujj orinak adod a lét a sorszám az ujj meg annyi hogy nincsenek eltelt körök de más mi változna a név és mi ebbe a baj az elözö ori már nincs meg nem ??
ha nem mész a topba akkor annyi időt töltesz el amennyit akarsz nem akkor magyarázd meg mi a bajod evvel ???
de ha lehet úgy hogy mi kicsi emberek is meg értsük mert nem értem ez nem, csalás söt csak magammal szúrok ki mert kell idő mire visszatérek a péngyüjtéshez szal várom a kielégitő válaszod....
|
03-21-2007, 16:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Herr M.
Üdv!
|
te tudsz valamit amit én nem
hogy hogyan lehet több pénzt csinálni mondjuk 20 hét alatt 20 kölönböző orival mint 20 hét alatt eggyel
oszd meg velem pls
|
03-21-2007, 16:23
|
|
Member
|
|
|
|
A kérdés egy másik olvasatban épp aktuális nekem, hát fölteszem:
B-ből a szövetségesem szintet lép, én nem. Ha átkaravánozom hozzá az eddig felgyűlt tartalékaimat, (mivel nekem nincs szükségem rá, az A-ban meg jól fog jönni), az csalás-e? A-ban azonos klánban leszünk.
És ha ezek nem számítanak csalásnak (sztm legalábbis), akkor etikailag milyen mértékben kifogásolhatók? Alkalmas lehet-e egy ilyen kérdés állásfoglalásra?
|
03-21-2007, 16:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
etikailag kifogásolható talán, de szerintem nincs benne semmi kivetnivaló.
tiltani is felesleges volna mert mi az hogy nem küldhet valaki karaván egy szövisének, bármilyen helyzetben?
|
03-21-2007, 16:32
|
Member
|
|
|
|
én még azt sem értem etikailag miért lenne probléma az.. egy szövi egy kassza. ha A-ban is egy szövi akkor miről beszélünk?
ha meg A-ban nem egy szövi akkor meg nem karavánolja át.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|