|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
04-23-2007, 14:33
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Állandó varik!
Azért nyitottam ezt a topicok mert az érdekelne,hogy milyen beállítottság mellett milyen varikat tartotok fontosnak fenntartani állandóra?
Kiegészíteném:illetve milyen fajoknál milyen varik?
|
04-23-2007, 14:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás)
|
04-23-2007, 15:01
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Szerintem védelem és regenerálódás mindig, ha nem vagy élezett toli/vari, akkor a tisztánlátás/mágikus pajzs is, fajiból én csak a raktárkulcsot nem szoktam fenn tartani.
(Embernél a faji mellé nem fontos a m.pajzs, óriásnál pedig a tisztánlátás)
|
embernél faji vari mellé nagyon is fontos a Mágikuspajzs
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
04-23-2007, 15:05
|
|
Member
|
|
|
|
Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-23-2007, 15:20
|
Member
|
|
|
|
Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.
A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell.
Regeneralodas detto.
|
04-23-2007, 15:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Ha igazan fonto varikrol van aszó akkor a védelem mindenekelőtt illetve a fajivarázslatok kivéve a törpét nála nincs értelme.
A mágikus pajzs nem létszükséglet ritka az hogy csak ugy a semmibol levariznak.Ha meg hadakozik valaki akkor kell.
Regeneralodas detto.
|
A mágikus pajzs nagyonis fontos.... ha nincsen fent, akkor tuti hogy a semmiből fognak levarizni
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös)
Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap
04-23-2007, 16:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A mágikus pajzs nagyonis fontos.... ha nincsen fent, akkor tuti hogy a semmiből fognak levarizni
Regenerálódás csak toliból/variból aktív ország esetén fontos, egyéb esetben nem létszükséglet (pl sereges orinál általában fölös)
Szóval szerintem mindenkinek fontos a védelem+mágikus pajzs, erre jön a tekizhető fajoknál a tisztánlátás (illetve a gnómnak is érdemes ha nem kevés tolit tart), illetve a tolis/varis oriknál a regenerálódás. Fajivari tényleg a törpön kívül mindenkinek alap
|
Xepi én ne mhiszem hogy a pajzs alap vari lenne. Lehet te más tapasztalsz de en ugy latom hogy ritkan varizgatrnak oknélkül.Masreszt egy hadis orszagnak nincs sok varazsloja hogy erre pazarolja...
|
04-23-2007, 17:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Én az varis óriásomnál ezek vannak fent: Szieszta, védelem, mágikus pajzs, regenerálódás, bár van hogy a regenerálódást kiveszem, főleg békeidőben
|
Hogy, hogy nem rakod fel amire módod van??
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne
De hát nincs
Így aztán marad a jó öreg kézi módszer körönként
|
04-23-2007, 17:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Én mindent felrakok de szívem szerint még a távolbalátást is felraknám és a térkapu felderítést is ha lenne
De hát nincs
|
Azta, valaki jó sok rúnát használ.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
04-23-2007, 17:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
De hát nincs
|
Fölösleges hogy fogyassza a készülim, de neked van mitől félned, mert 200 hekin 100 templom mellett nem hiszem hogy valami bartár nagy védelmed lehet
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|