|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-06-2007, 14:43
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Szövetségesi segítség támadó varázslatoknál
A szövetségekben általában munkamegosztás van. A felállás változó, de általában vannak varis-tolis, hadis országok. Lehetőség legyen arra, hogy egy varis ország a szövetségesének éppúgy segítséget nyújthasson varázslókkal, varázslatokkal, mint ahogy egy varis a katonáival.
|
01-06-2007, 14:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
őőő érdekes egy ötlet az szent
Steve`sfield (#324643)
|
01-06-2007, 14:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Na igen, de szerintem jogos igény.
|
01-06-2007, 14:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by nagyfalu2006
A szövetségekben általában munkamegosztás van. A felállás változó, de általában vannak varis-tolis, hadis országok. Lehetőség legyen arra, hogy egy varis ország a szövetségesének éppúgy segítséget nyújthasson varázslókkal, varázslatokkal, mint ahogy egy varis a katonáival.
|
-Varik átvándorolhatnának egy szövihez??? ez miért lenne jo?
-Varik segitséget nyujtanának: akkor hulla szövire felrakom a védelmet 36 körre a varis orimmal??? kicsit túlzás lenne... meg amugy is hadisoknak nem kéne sok vari.. majd a varis felpakolja a varázslatokat.... hm szerintem nem jó ötlet...
|
01-06-2007, 14:50
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Sztem jó ötlet csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megvalósítható. Az ugyebár nem megy ha folyaamatos a segítség mert az a hadikat rettentő megerősítené. Max úgy tudnám elképzelni hogy a segítséget küldőnek és kapónak is fenn kéne tartania egy varázslatot és csak akkor tudnak egymásnak segíteni. Ez mondjuk lehetne a megtévesztés helyett és varázsolni is hasonlóan nehéz vagy még nehezebb lenne és ezen felül a ht nem csinálná meg tehát vagy manual vagy sehogy. A segítség pedig a hadikhoz hasonló % ok ban történne vagy kevesebben. Bár sztem még így sem fog tetszeni sokaknak.
|
01-06-2007, 14:52
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
-Varik átvándorolhatnának egy szövihez??? ez miért lenne jo?
-Varik segitséget nyujtanának: akkor hulla szövire felrakom a védelmet 36 körre a varis rimmal??? kicsit túlzás lenne... meg amugy is hadisoknak nem kéne sok vari.. majd a varis felpakolja a varázslatokat.... hm szerintem nem jó ötlet...
|
Ez igy tényleg nem de ha nem a szövi hanem te varázsolsz és nem vándorolnak hanem othonról segítenek és pl. csak max a te verijaid számának 50% a segíthet ugy el tudom már képzelni.
|
01-06-2007, 14:53
|
Junior Member
|
|
|
|
lehetne szűkíteni arra, hogyha egy hadisra vihart varázsolnak, akkor a zsövetséges varis segíthetne leküzdeni
|
01-06-2007, 14:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
lehetne szűkíteni arra, hogyha egy hadisra vihart varázsolnak, akkor a zsövetséges varis segíthetne leküzdeni
|
És az miért lenne jó? Haszöviháború van a varis rakosgatja a hadisokra a szárazviharokat, ez eléggé ütős egy idő után, hogyha az ellen le tudná venni mi értelme? Csak kioltják egymást a varisok...
Steve`sfield (#324643)
|
01-06-2007, 14:55
|
Junior Member
|
|
|
|
nem mennek a varázslók sehova, maradnak a popsijukon, csak így is segítenek, hiszen támadó varázslatoknál ez az együttműködés már megvan, csupán annyi változtatás kellene, hogy a magadra alkalmazható varázslatok mondjuk valamilyen korlátozással a szövetségeseidre is alkalmazható legyen
|
01-06-2007, 14:58
|
Member
|
|
|
|
Hát ez elég érdekes ötlet.
Ha filmszerűen képzelem el az egészet, akkor azt mondanám ok. A szöviknek a baráti varázsló segít ebben abban. Mesefilmbe illő jelenet.
Nah de ez annyira megváltoztatná a játékot, hogy azt elképzelni is borzasztó.
Minden eddig kifejlesztett rendszer + taktika felborulna. Úgyszólván gyökeresen megváltoztatná a hódot.
Nekem ez nem tetszik, de nagyon nem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|