|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Többszörös választás! Egyszerre többet is megjelölhetsz!
|
Legyen confirm ablak, mint a szabadságról való visszajövetelnél.
|
|
13 |
68.42% |
Ha a régi emailemről ráklikkelek a visszaigazolólinkre, akkor azonnal váltson emailcímet.
|
|
4 |
21.05% |
Ha a régi emailemről ráklikkelek a linkre, akkor a mostani 1 hónapnál kevesebbet kelljen várakoznom.
|
|
4 |
21.05% |
Jó ahogy van, ne piszkáljuk!
|
|
3 |
15.79% |
12-12-2009, 13:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 79%
|
|
Email cím változtatás
Sziasztok!
Az emailcím változtatással merült fel bennem egy javaslat. Mivel nagyon hosszú az a 30 nap, és a múltkor lassú volt az edge a városban (3G-t már nem is talált ) én meg letekertem az oldalt, klikk a régi eseményekre, közben a lagg miatt ráklikkeltem az emailre, és most újra 30 napot kell várnom. Miközben az email értesítő mindegyik orimmal más-más címre megy, amit szeretnék egyre redukálni.
Szóval két javaslatom van:
1. Egy confirm-et berakni. Ha ráklikkelek arra a négyzetre, akkor ugorjon fel egy ablak, mint a szabadságról való visszajövetelnél, hogy "valóban megszakítom az emailcím megváltoztatását?"
(elvetve biztonsági okokból) 2. Ha emailt akarok változtatni, akkor ugye a régi címre is megy egy email a változtatásról. Ha oda belépek lenne rajta egy link, amire ha rákattintok, akkor esetleg azonnal emailcímet vált, vagy a jelenlegi egy hónapnál kevesebbet (mondjuk 1 hetet) kéne várnom.
Legszívesebben mindkét javaslatot bevezetném...
Várom a véleményeket!
(a szavazáson többszörös választás van, szóval többet is megjelölhetsz!)
Last edited by Dynosaur; 12-12-2009 at 14:32..
|
12-12-2009, 14:13
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
2. Ha emailt akarok változtatni, akkor ugye a régi címre is megy egy email a változtatásról. Ha oda belépek lenne rajta egy link, amire ha rákattintok, akkor esetleg azonnal emailcímet vált, vagy a jelenlegi egy hónapnál kevesebbet (mondjuk 1 hetet) kéne várnom.
|
Ha a mailcímedet törik fel (ami a gyakoribb), akkor azonnal átveszik az országot, mégcsak a 30 napot se kell kivárni, és az égvilágon semmit nem tehettél ellene.
Mire visszajutsz a címedhez, addigra már másé az ország.
Ez semmiképp.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
12-12-2009, 14:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha a mailcímedet törik fel (ami a gyakoribb), akkor azonnal átveszik az országot, mégcsak a 30 napot se kell kivárni, és az égvilágon semmit nem tehettél ellene.
Mire visszajutsz a címedhez, addigra már másé az ország.
Ez semmiképp.
|
Arra nem gondoltam, hogy az emailem törik fel... (elég durva jelszavam van rajta, amit bruteforce-szal egy emberöltő alatt sem lehet megfejteni... )
Viszont az egy hónap az nagyon hosszú idő... Akkor linkre klikkelve rövidítés is el van vetve, vagy csak az azonnali?
(módosítom az alaphozzászólást.)
|
12-12-2009, 14:29
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Arra nem gondoltam, hogy az emailem törik fel... (elég durva jelszavam van rajta, amit bruteforce-szal egy emberöltő alatt sem lehet megfejteni... )
Viszont az egy hónap az nagyon hosszú idő... Akkor linkre klikkelve rövidítés is el van vetve, vagy csak az azonnali?
|
Ha eddig kibírták az emberek ezután is ki fogják bírni azt az 1 hónapot ha meg nagyon elvonási tünet van lehet menni játszani anarchba
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
12-12-2009, 14:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Mindenféle rövidítés el van vetve. Sokaknak ez az egy hónap sem elegendő, de úgy érzem, hogy ennél többet adni rá már erősen túllőne a célon. 30 nap alatt akit érdekel a dolog, csak vissza tudja szerezni az uralmat a mailcíme felett.
|
|
|
12-12-2009, 14:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ha eddig kibírták az emberek ezután is ki fogják bírni azt az 1 hónapot ha meg nagyon elvonási tünet van lehet menni játszani anarchba
|
559504 2/B Miértnehézemailtváltani (2)
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following 4 Users Say Thank You to Von For This Useful Post:
|
|
12-12-2009, 14:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Nem az a bajom, hogy nem tudok játszani, hanem hogy megszakadt, és megint olyan sokat kell várnom, mire normális emailcímre jön majd az értesítés. Most folyton több címet is kell néznem nap közben, ha nem vagyok fenn.
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindenféle rövidítés el van vetve. Sokaknak ez az egy hónap sem elegendő, de úgy érzem, hogy ennél többet adni rá már erősen túllőne a célon. 30 nap alatt akit érdekel a dolog, csak vissza tudja szerezni az uralmat a mailcíme felett.
|
Rendben, köszönöm!
Viszont azt a confirm ablakot nagyon szeretném, hogy ne legyen megint ilyen "baleset"... a végén még fél év alatt fogom tudni megváltoztatni...
Quote:
Originally Posted by Von
|
hehhe...
Last edited by Dynosaur; 12-12-2009 at 14:37..
|
12-12-2009, 14:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Viszont azt a confirm ablakot nagyon szeretném, hogy ne legyen megint ilyen "baleset"... a végén még fél év alatt fogom tudni megváltoztatni csak...
|
Az ellen nincs kifogásom.
|
|
|
12-13-2009, 04:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
|
Pont egy ilyen eset után történt ez a névválasztás, hogy majdnem letelt az 1hónap, de véletlen rákattintottam ezért ujraindult. Inkább regeltem egy uj orit.
|
12-13-2009, 11:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Pont egy ilyen eset után történt ez a névválasztás, hogy majdnem letelt az 1hónap, de véletlen rákattintottam ezért ujraindult. Inkább regeltem egy uj orit.
|
akkor csak hasznos lenne berakni azt az ablakot oda, hogy biztos megszakítod a kérelmed? nem tudom Pool, Dragon miért szavaztak inkább nemmel...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|