|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
07-20-2007, 10:08
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem az 1/A-val kapcsolatban, és várom a jótanácsokat.
1. Milyen országgal érdemes fellépni a 2.szintről? (óriás hadis vagyok)
pl.: - csak íjjászok legyenek?
- milyen leosztásban legyenek az épületek? (jó úgy ahogy van az ori, és majd át lesz építve a klán segítségével)?
2. Mennyire nehéz találni egy tapasztaltabb klánt az A-ban?
- ha fellépek, akkor válasszak-e fajt, és szem-et, vagy várjam meg, amíg vki jelentkezik, és megmondja milyen orira van szükségük a klánba? Vagy a hadis beállítottság miatt ez adott lesz?
3. Mennyire számít a távolság a klánon belül (felvesznek-e olyan klánba, akik jóval fentebb vannak)?
4. A klánban milyen elosztásban vannak az országok?
pl.: 1 fős klán: Elf
2 fős klán: Elf, termelő törp...
.
.
10 fős klán: 3 Elf, 5 hadis (ork, óriás...), 2 törp... stb.
5. Melyik jobb? Egy országot fennt tartani, és a többivel fordulni, vagy mindegyikkel felmenni az A-ba?
Egyelőre ennyi kérdésem van
|
07-20-2007, 10:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
5. Melyik jobb? Egy országot fennt tartani, és a többivel fordulni, vagy mindegyikkel felmenni az A-ba?
|
Erre tudom a választ, ahogy gondolod . De ha már az A-s orid elég magasan van, nem biztos, hogy szeretnéd leforgatni, és egy másikat újra felvinni.
|
07-20-2007, 10:34
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 93%
|
|
1.Hát jobban jársz,ha csak ijak vannak,de akár üres orival is léphetsz ,ha van zsetonod,mert max bevásárolsz piacról.
Az épületeid jól vannak ahogy vannak,majd fent 1/A-ban átépűlsz
2.Tpasztalt klán nem valószínű,hogy rögtön téged fog keresni,de ha feladsz egy hírdetést akkor jelentkezni fog rá valaki ez szinte biztos
A klánba lépés után érdemes a klán igényeihez igazodni és akkor beállítani a fajt/személyiséget.
3.Számít klánon belűl a távolság,mert ha közel vagytok egymáshoz akkor tudjátok egymást támogatni,de ettől függetlenűl felvehetnek olyan klánba is akik akár 100 körre vannak tölled.
4.Minden klánban megvan a feladata mindenkinek.
Érdemes elfet választani kezdő játékosnak szerintem
Egyszemélyes klánba is kiváló meg egy többszemélyes klánba is jól használható.
5.Én az első orim lefordítottam,de valaki egyszer felszenvedi magát és a többivel B-ből fordúlgat
Tölled függ mennyire leszel sikeres A-ban és akkor ,hogy fogsz fordúlgatni
|
07-20-2007, 10:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
1.Hát jobban jársz,ha csak ijak vannak,de akár üres orival is léphetsz ,ha van zsetonod,mert max bevásárolsz piacról.
Az épületeid jól vannak ahogy vannak,majd fent 1/A-ban átépűlsz
|
Bocs de ez téveszme, sőt butaság.
Érdemes ugy fellépni, hogy ha 1 személyes klánban leszel akkor legalább vissza tudj támadni ha megtámadnak klánban. Sztem ehhez a legjobb a tornyokban íjász + elit felállás. Késöbb le lehet őket cserélni másra, de az első pár napban ez a felállás a legstabilabb sztem.
A fullíjászos-tornyos felállást igazából csak a deffenzív bunkeroriknak érdemes választania vagy annak aki egy védekezésre beállt klánba készül.
|
07-20-2007, 10:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Bocs de ez téveszme, sőt butaság.
Érdemes ugy fellépni, hogy ha 1 személyes klánban leszel akkor legalább vissza tudj támadni ha megtámadnak klánban. Sztem ehhez a legjobb a tornyokban íjász + elit felállás. Késöbb le lehet őket cserélni másra, de az első pár napban ez a felállás a legstabilabb sztem.
A fullíjászos-tornyos felállást igazából csak a deffenzív bunkeroriknak érdemes választania vagy annak aki egy védekezésre beállt klánba készül.
|
Ha most kerűl be egy friss ori A-ba és ij-elitben próbálkozik akkor egy full pacis ori simán beüti és semmit se tud tenni ellene.
Én úgy kezdtem az A-ban a pályafutásom ahogy most leírtad és nem jött be nekem.
Nem tudtam senkit beütni a kis eliteimmel ,de amikor nem voltam gépnél akkor megnézhettem magam
Tehát a full ijas dolog a legjobb amikor nincs az ember gépnél..
Gondolom nem nulla lével akar valaki nekivágni a legfelső csopinak,mert sereget azt kell venni néha és akkor megoldható az ütés simán
|
07-20-2007, 10:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Pénz az van...kb. 1 mrd. Nem tudom mennyire elég ez.
Én úgy gondoltam, hogy kiárulok annyi katit, ami befér 30% teki mellett (vagy a katonák nem mennek el, ha most 40% a laki teki, és nem választok fajt?)
Ha Elf lennék (lévén A-ban járatlan vagyok), akkor elég sok tornyot kellene építenem, mert most 3% van. Egyelőre az íjjakat gondoltam a lépéshez, és szükség esetén tudom cserélni, bár a piaci árakat nem ismerem.
|
07-20-2007, 11:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Én úgy gondoltam, hogy kiárulok annyi katit, ami befér 30% teki mellett (vagy a katonák nem mennek el, ha most 40% a laki teki, és nem választok fajt?)
|
Dehogynem, vissza se néznek
|
07-20-2007, 11:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Pénz az van...kb. 1 mrd. Nem tudom mennyire elég ez.
Ha Elf lennék (lévén A-ban járatlan vagyok), akkor elég sok tornyot kellene építenem, mert most 3% van. Egyelőre az íjjakat gondoltam a lépéshez, és szükség esetén tudom cserélni, bár a piaci árakat nem ismerem.
|
Első nekifutásra én is csak 1 mrd-al léptem fel és az nem sokra elég,de a kezdeti dolgokat tudod belőle fedezni.
pl. építkezést.
Ne egyedűl vágj neki az A-nak keress egy klánt szerintem ahol többen vagytok (az a nyerő egy kezdő játékosnak)
Én 1/A-n kívűl is a szövis játék mellett vagyok,mert több szem többet lát és a csapat munka mindig nyerőbbnek bizonyúl.
3% torony elég kevésnek tűnik szóval minimum a 10% torony bármilyen fajjal is legyél.
|
07-20-2007, 11:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Akkor az ugyanúgy működik, mint a többi csopinál
|
07-20-2007, 11:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
(vagy a katonák nem mennek el, ha most 40% a laki teki, és nem választok fajt?)
|
Ez egy alap dolog erre ne most jöjj rá
Ha 30% a tekid akkor nem tudsz több egységet betenni a helyekre,de ez mindenhól így van nem csak A-ban
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|