|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
09-22-2006, 22:10
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
72 kör, vagy 72 óra?
Sziasztok!
Igen ,tudom, már megint én. Egy érdekes kérdésen lenne: miért 72 óra és nem 72 kör a védettség. Normálba szintetléptem és nyitottan egy új orit a lassúba, mert miért ne. Elkezdtem csinálni és láttam, hogy drága a gabona, így amikor meglett a 14k bála piacra dobtam és lett belőle ( egy kezdő ország részére) egy szép kis summa. Másnap láttam, hogy az a szép kis summa eltünt és észrevettem, hogy a 29.-ik körben kifosztottak. Furcsáltam a dolgot, mert a normálból és az arénából megszoktam a 72 körös! védelmet. Ha most kezdtem volna a játéktot el is ment volna tőle a kedvem, de tudtam? hogy ez velejárója a kezdő oriknak. Tehát a 72 óra lassúba szerintem kevés ( erre várok reakciókat), mert lehet a leteltéig nem lép be a gazdája, mert tudja ,hogy lassú. Viszont a gyorsba meg akkor 144 kör telik le ami, meg sok, mivel akik ezt választják, azok úgy is többet foglakoznak vele. Lehet, ez csak nekem furcsa
Last edited by Pepa; 09-22-2006 at 22:15..
Reason: kezd este lenni!
|
09-22-2006, 22:38
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Igen ,tudom, már megint én. Egy érdekes kérdésen lenne: miért 72 óra és nem 72 kör a védettség. Normálba szintetléptem és nyitottan egy új orit a lassúba, mert miért ne. Elkezdtem csinálni és láttam, hogy drága a gabona, így amikor meglett a 14k bála piacra dobtam és lett belőle ( egy kezdő ország részére) egy szép kis summa. Másnap láttam, hogy az a szép kis summa eltünt és észrevettem, hogy a 29.-ik körben kifosztottak. Furcsáltam a dolgot, mert a normálból és az arénából megszoktam a 72 körös! védelmet. Ha most kezdtem volna a játéktot el is ment volna tőle a kedvem, de tudtam? hogy ez velejárója a kezdő oriknak. Tehát a 72 óra lassúba szerintem kevés ( erre várok reakciókat), mert lehet a leteltéig nem lép be a gazdája, mert tudja ,hogy lassú. Viszont a gyorsba meg akkor 144 kör telik le ami, meg sok, mivel akik ezt választják, azok úgy is többet foglakoznak vele. Lehet, ez csak nekem furcsa
|
Hát igen, néha kicsit zavaró, én ezt úgy tapasztaltam meg, hogy nem kör hanem óra, hogy a fellépett orimmal szabira mentem, és mire visszajöttem már nem volt semmi a védettségből, holott még csak 3 valamennyi kör telt el (hozzáteszem, hogy normál csopi)
09-22-2006, 22:51
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
Hát igen, néha kicsit zavaró, én ezt úgy tapasztaltam meg, hogy nem kör hanem óra, hogy a fellépett orimmal szabira mentem, és mire visszajöttem már nem volt semmi a védettségből, holott még csak 3 valamennyi kör telt el (hozzáteszem, hogy normál csopi)
|
Erre úgy is rá lehet jönni, hogy elolvasod a súgót.........
|
09-23-2006, 11:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
engem az angolban is fosztanak 72 kör után... a védelem alól kijövő orikat mindenhol vadásszák. ez van...
hidd el, lassúban is ki lehet építeni 1 rendes orit. a pénz legyen a legkevesebb, mert abban a csoportban van dögivel. a fosztás nem a pénzre irányult szerintem, sokkal inkább a morál és/vagy a hírnévnövelésre. kár sajnálni 10-20 millát, mert bármikor össze lehet szedni. az elején csak a képzésekre és a tekiírásra kell figyelni, úgyis üres a katipiac. a leggyorsabban úgy tudsz fejlődni, ha nem marad ki 1 képzés sem, és van sok-sok házad. ehhez meg napi fél milla is elég, vagyis eladsz napi néhány ezer bála gabonát vagy néhány száz tekit. de 5 drágakőbányából is összejön a pénz.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
09-24-2006, 09:09
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Sziasztok!
Köszi! Ezeket tudtam, és csinálom is, csak védetség idejét furcsáltam.
|
10-13-2006, 09:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Sziasztok!
Nekem is sikerült így járni, hogy elküdltem szabira az orimat rögtön a regisztráció után (egyéb ok miatt, eredetileg nem terveztem) és nem tudtam, hogy közben nem áll meg a 72 óra védelem, hanem szépen lejár.
Marha idegesítő, hogy 70 körnél már 7 hadsereg-támadást is kaptam, a rengeteg tolvaj és mágiaakcióról nem is beszélve.
|
10-13-2006, 10:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En ilyen esetben, ha regizes utan 10-20 koron belul szabira kell mennem, akkor torlom az orit...es legkozelebb ujat inditok, ha lesz idom, aminek meglesz a vedettsege
|
10-13-2006, 10:14
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Thak
Sziasztok!
Nekem is sikerült így járni, hogy elküdltem szabira az orimat rögtön a regisztráció után (egyéb ok miatt, eredetileg nem terveztem) és nem tudtam, hogy közben nem áll meg a 72 óra védelem, hanem szépen lejár.
Marha idegesítő, hogy 70 körnél már 7 hadsereg-támadást is kaptam, a rengeteg tolvaj és mágiaakcióról nem is beszélve.
|
Jelentkezel egy játékra, majd nem játszol, hanem elmész szabira. Hát ennek marha sok értelme van. Aztán pedig idegesítőnek találod, hogy megtámadnak, és inkább idegeskedsz, minthogy egy teljesen nulla, kezdő országot törölnél, és újat indítanál helyette.
Öööö, jó.
|
10-13-2006, 10:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Végül is igazad van... de nemszeretek indítgatni újra mindenfélét, na meg ütődött is vok... (Egyébként 50körig aszittem, minden okés, védelem alatt vok, utána páran zsupsz, rám)
Nem önmagában véve a támadás az idegesítő, egyértelmű, hogy el akarják vinni a 3 millámat, inkább az, hogy felülről 4kör távolságból is 3-4x ugyanaz az ország támad meg. Most is épp útban van felém
Még imádkoztam is, hogy most az egyszer a földjeimet vigyék el, de nem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|