|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
06-19-2006, 10:01
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Földleadás a császárnak
Javaslom, hogy szintlépésnél és klánba lépésnél lehessen lelőhelyet is leadni üres földként.
Indokaim: - A beépítetlen lelőhely is üres föld.
- Miért ne fogadna el a császár "értékesebb" üres földet?
- Bosszantó, ha valaki kiszámolja, hogy hány üres föld kell, biztosít annyi üres földet, mégsem léphet klánba, illetve mégsem léphet szintet, mert van lelőhelye is az üresek között.
|
06-19-2006, 10:23
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Javaslom, hogy szintlépésnél és klánba lépésnél lehessen lelőhelyet is leadni üres földként.
Indokaim: - A beépítetlen lelőhely is üres föld.
- Miért ne fogadna el a császár "értékesebb" üres földet?
- Bosszantó, ha valaki kiszámolja, hogy hány üres föld kell, biztosít annyi üres földet, mégsem léphet klánba, illetve mégsem léphet szintet, mert van lelőhelye is az üresek között.
|
Felépíted, lebontod, nem nagy kaland. Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd, akkor ebből akarsz 4-et adni, és nem a kőlelőhelyből, mert az kell. Így semmi félreértés nincs, és ez a lényeg.
|
06-19-2006, 10:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felépíted, lebontod, nem nagy kaland. Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd, akkor ebből akarsz 4-et adni, és nem a kőlelőhelyből, mert az kell. Így semmi félreértés nincs, és ez a lényeg.
|
Igazad van, erre nem gondoltam. Javaslat visszavonva!
|
06-19-2006, 12:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sokkal macerásabb megmondani, hogy van 8 erőd
|
Erődöt is lehet építeni???
Ez nekem új
Éljenek a reformok!
Amugy nekem 10erőm van:P
|
06-19-2006, 12:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
|
Az őrtorony az végülis erőd, de nyilván erdőt akartam írni, csak sose tudtam gépelni.
|
06-19-2006, 20:02
|
Junior Member
|
|
|
|
Azt hittem, csak az 5. szinten divat elmagyarázni, hogy lehet üres bányaterületből üres földterületet csinálni
|
06-19-2006, 20:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Panyi
Azt hittem, csak az 5. szinten divat elmagyarázni, hogy lehet üres bányaterületből üres földterületet csinálni
|
panyi már megin egy értelmeset szóltál be.Fegyának nem az volt a gondja hogy ezt nem tudta hanem az hogy lehessen leadni lelőhelyet is a császárnak
|
07-02-2006, 16:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Talán ebbe a témába tartozik egy másféle földleadás is, ami az ötletem szerint így nézne nagyjából ki:
- nagyon sok pusztítás érkezett egy országra, ezért túl sok az üres földterület, viszont visszavágásra nincs lehetőség ==> lead bizonyos területet a Császárnak, ami által csökken az értéke. Ez védekezési funkció lehet végső esetre.
Viszont nem lehet felvenni, és korlátozni lehetne, hogy mondjuk az összesnek csak az x%-át lehessen leadni a visszaélések miatt.
Remélem elképzelhető a dolog, és nem kerül a szemetesbe túl gyorsan
|
07-02-2006, 17:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Aronm
Talán ebbe a témába tartozik egy másféle földleadás is, ami az ötletem szerint így nézne nagyjából ki:
- nagyon sok pusztítás érkezett egy országra, ezért túl sok az üres földterület, viszont visszavágásra nincs lehetőség ==> lead bizonyos területet a Császárnak, ami által csökken az értéke. Ez védekezési funkció lehet végső esetre.
Viszont nem lehet felvenni, és korlátozni lehetne, hogy mondjuk az összesnek csak az x%-át lehessen leadni a visszaélések miatt.
Remélem elképzelhető a dolog, és nem kerül a szemetesbe túl gyorsan
|
Lásd hasonló felvetést már vagy 50-szer, mindegyik alkalommal az lett írva rá, hogy nem lesz ilyen.
Javaslom, hogy ha valaki újonnan érkezik a fórumra, akkor annyi minimum tisztelet tanusítson a többiek iránt, hogy elolvassa, hogy eddig mikről volt szó. Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|