|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
05-24-2006, 15:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Fordulás 1-ből vagy a 2-ből?
Lerágott csont, de sajnos egyre inkább napi téma. A csoportokban folyamatosan szaporodnak a SZ -es orik akik várakoznak csak az 1A-ban lévő orijukra. A torlódás lassan, de már az 5-be is elért. Befullad az összes csopi? Valamit csak ki kellene találni nem? Esetleg lehessen fordulni a 2-ből is de +személyiség csak 2 kör után járjon? (2x 5-4-3-2 megjárása után) Persze aki az 1-ből fordul az kapja ahogy eddig. Vélemények?
|
05-24-2006, 15:19
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by HangMan
Lerágott csont, de sajnos egyre inkább napi téma. A csoportokban folyamatosan szaporodnak a SZ -es orik akik várakoznak csak az 1A-ban lévő orijukra. A torlódás lassan, de már az 5-be is elért. Befullad az összes csopi? Valamit csak ki kellene találni nem? Esetleg lehessen fordulni a 2-ből is de +személyiség csak 2 kör után járjon? (2x 5-4-3-2 megjárása után) Persze aki az 1-ből fordul az kapja ahogy eddig. Vélemények?
|
Nyár van. A szabadságnak semmi, vagy igen minimális köze van ahhoz, hogy ki honnan fordul.
|
05-24-2006, 15:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Már elnézést, hogy ellentmondok neked, de szerintem a fellépő jelenséghez a nyárnak semmi köze. Ez nem tegnap, vagy a múlthéten alakult így ki. Sok ismerősöm van hasonló cipőben, hogy kénytelen szabira menni az adott csoportban mert az 1-ben hónapok óta nem tud előrébb jutni. És ugye fordulni meg csak akkor tudna ha top30%... stb. De gondolom észrevetted (vettétek), hogy a csoportok létszáma is igencsak megnőtt. Mert az ember szeretne játszani, haladni, de nem tud így indít egy újabb országot. Spec a régi felállás szerint én 2 orival is egész jól elvoltam, mivel az időm nem véges. De most indítottam a 4.-t is mert 2-vel nem tudok játszani, azok szabin vannak. Ezzel is felballagok a 4. szintre és stop. Indítom az 5.-et és vége. Azt, hogy az 1-ben miért nem lehet haladni, most szerintem hagyjuk, már volt róla szó elég. Szerintem jó lenne valami megoldás, hogy ismét pörögjenek az események.
|
05-24-2006, 15:54
|
Administrator
|
|
|
|
Jelenleg 78 darab olyan ország van az 1/A-ban, akik nincsenek a top30%-ban, nincs meg a forduláshoz szükséges top30 körük, de már az 1000 körön túlvannak. Hetvennyolc.
|
05-24-2006, 15:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Ezt biztos te tudod jobban, de 480-ból nehezen hiszem el, hogy csak 78-an nincsenek a top30%-ban.
|
05-24-2006, 16:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ezt biztos te tudod jobban, de 480-ból nehezen hiszem el, hogy csak 78-an nincsenek a top30%-ban.
|
A minimum földet nem számoltam, azt most nem is fogom. De nem kell, hogy top30-ban legyél ahhoz, hogy léphess. Elég, ha megvan a top30 köröd.
Közben javítok, akik nincsenek szabin (ha fordulni akarsz, és harcolsz, hogy minél feljebb juss, akkor ugye nem valószínű, hogy szabin vagy), azok már így csak 62-en vannak. Hatvanketten.
Ne erre a 62 országra fogd, hogy torlódnak a lenti szinteken az országok.
Itt a nyár, aki iskolából játszik, azoknak a jelentős része nem fér már nethez. Ennek semmi köze az 1/A-hoz.
|
05-24-2006, 16:13
|
Junior Member
|
|
|
|
Jó, én nem vitázni akarok veled, csak felvetetted egy témát és kiváncsi lennék mások véleményére is. Tudom, hogy hiába van akár x1000 embernek is más elképzelése a mostani fordulási rendszerről, akkor is úgy lesz ahogy azt te ill. ti akarjátok. Amúgy én nem az 1-ben lévő szabályok miatt sírok, hanem szeretnék a többi országommal is értelmesen játszani.
|
05-24-2006, 16:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Jó, én nem vitázni akarok veled, csak felvetetted egy témát és kiváncsi lennék mások véleményére is. Tudom, hogy hiába van akár x1000 embernek is más elképzelése a mostani fordulási rendszerről, akkor is úgy lesz ahogy azt te ill. ti akarjátok. Amúgy én nem az 1-ben lévő szabályok miatt sírok, hanem szeretnék a többi országommal is értelmesen játszani.
|
Mivel a játék egyik lényegi célja, hogy az A-ban minél jobb pozícióban legyél, ezért az egyik országoddal el kell érned ezt a célt, a többivel pedig gond nélkül tudsz máris körbefordulni.
|
05-24-2006, 16:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Ebben tökéletesen igazad. Most! De régen nem így volt. És nem tudom elhinni, hogy a nagy többség azt szerette volna, hogy így legyen.
|
05-24-2006, 16:24
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ebben tökéletesen igazad. Most! De régen nem így volt. És nem tudom elhinni, hogy a nagy többség azt szerette volna, hogy így legyen.
|
Ez egy sokszor lerágott csont, teljesen felesleges újra előszedni. Ezek a szabályok, ezek szerint kell játszani.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|