|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
10-29-2008, 14:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Chrome
Gondoltam, ha firefox böngészőnek van témája, ennek miért is ne...pár órája töltöttem le, és egyszerűen leestem a székről mikor megláttam a sebességét...50 Mb memóriát eszik, sőt, picit kevesebben, és hihetetlenül gyors...nem akad vele össze két ország, hogyha külön lapon vannak, míg a firefoxban igen...
És (ez már igazábol firefox topicba kéne), azt mondják, hogy ezt a firefox 28%-kal fogja verni még szeptemberben a 3.1 -el
Szerintetek milyen ez a böngésző??
Módosítás: 4-5 perc után összeakadt, amit nemtudom, hogy csinálta...eddig jó volt...
Last edited by Dus; 10-29-2008 at 14:40..
|
10-29-2008, 14:40
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Gondoltam, ha firefox böngészőnek van témája, ennek miért is ne...pár órája töltöttem le, és egyszerűen leestem a székről mikor megláttam a sebességét...50 Mb memóriát eszik, sőt, picit kevesebben, és hihetetlenül gyors...nem akad vele össze két ország, hogyha külön lapon vannak, míg a firefoxban igen...
És (ez már igazábol firefox topicba kéne), azt mondják, hogy ezt a firefox 28%-kal fogja verni még szeptemberben a 3.1 -el
Szerintetek milyen ez a böngésző??
|
Én egyelőre még várok vele... A Hódítót az elmúlt 30 napban 0,7%-nyi ember használta ezzel a böngészővel, a fórumot már csak 0,67%, a nemzetközi oldalakon ez 0,5% alatt van.
Akár igéretes is lehet, ha kezelni tud minden olyan plugint, amire szükségem van, de ezt egyelőre kétlem.
|
10-29-2008, 14:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én egyelőre még várok vele... A Hódítót az elmúlt 30 napban 0,7%-nyi ember használta ezzel a böngészővel, a fórumot már csak 0,67%, a nemzetközi oldalakon ez 0,5% alatt van.
Akár igéretes is lehet, ha kezelni tud minden olyan plugint, amire szükségem van, de ezt egyelőre kétlem.
|
Ezt most ugye maganemberkent mondod, es nem mint hoditora ajanlott bongeszokent? En sem probaltam ki, de lehet ki fogom...
10-29-2008, 14:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt most ugye maganemberkent mondod, es nem mint hoditora ajanlott bongeszokent? En sem probaltam ki, de lehet ki fogom...
|
Nem értem a kérdést.
Jelenleg a Hódító egyértelműen FireFoxra van optimalizálva, sajnos színkeverések között az egyes böngészők lényegesen eltérnek egymástól.
|
10-29-2008, 14:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem értem a kérdést.
Jelenleg a Hódító egyértelműen FireFoxra van optimalizálva, sajnos színkeverések között az egyes böngészők lényegesen eltérnek egymástól.
|
Pedig valaszoltal is ra.
Kivancsi vagyok, mennyire fog elterjedni a chrome...
Egyszer lattam egy videot ahol azt magyaraztak hogy a kulonbozo lapok kulon taskokban futnak igy ha egy meghal nem hal vele be az egesz bongeszo, meg a tobbi lap
10-29-2008, 14:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Egyszer lattam egy videot ahol azt magyaraztak hogy a kulonbozo lapok kulon taskokban futnak igy ha egy meghal nem hal vele be az egesz bongeszo, meg a tobbi lap
|
Igen, ez fent van a Chrome bemutatóoldalán.
Én igazából annak örülnék, ha az lenne odaírva, hogy nem hal be.
|
10-29-2008, 15:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én igazából annak örülnék, ha az lenne odaírva, hogy nem hal be.
|
Olyan nem is létezik hogy semmi nem "hal be"?
|
10-29-2008, 15:39
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A színvilága (legalábbis a Hódtóban) elég hasonló az IE bönhészőhöz, csak másfélszer olyan gyors mint a tűzróka
A Firefoxnál is érdemes maradni (perpill nekem most egy rakás böngésző fennvan), mert még őszre gérik a 3.1 -es rókát, ami elvileg 28%-kal lesz gyorsabb, mint a Chrome
(tudom, ezt már írtam, de szeretek írni )
|
10-31-2008, 20:14
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
ez a chrome nekem is nagyon tetszik, iszonyat gyors.
|
10-31-2008, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
viszont segítsetek hogyan lehet a helyesírás ellenőrzőjét kikapcsolni??? mert ez így elég idegesítő hogy angolul ellenőriz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|