|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
04-07-2006, 17:11
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Tv és számítógép
Sziasztok!!!
Lenne egy olyan problémám illetve kérésem hogy segítsetek már nekem mert vettem egy kábelt amivel össze tom kötni a gépet és a tvét! össze van kötve de nem történik semmi azt írja ki hogy ellenrőzzie a jelkábelt!! megtettem de semmi! ha kell vmi paraméter akkor szóljatok megírom! nagyon fontos lenne!!
|
04-07-2006, 17:32
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
A TV-t át kell váltanod a megfelelő csatornára, vagy a megfelelő beviteli forrást ki kell választanod. Ez tv-től függ, annak az útmutatója leírja, hogy ha X helyre dugod a kábelt, akkor mit kell pontosan kiválasztanod, hogy azt lásd.
|
04-09-2006, 12:16
|
Guest
|
|
|
|
Kösz már megy! DE
Van egy olyan problémám és csak azóta van mióta a tv össze van kötve a géppel hogy amikor bekapcsolom a gépet és feljön hogy Wndos Xp és a csík ott szaladgál utánna betöltene az üdvözlő képernyő és egyből újraindul! Viszont csökkentett módban megy minden frankón! Vki segítsen hogy mi lehet a baj?
|
04-17-2006, 10:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Két dologra gyanaxok, vagy gyík a táp-od, vagy keves a memória. Első az valószínűbb....
|
04-19-2006, 14:52
|
Guest
|
|
|
|
már megvan a megoldás!! egy vírus volt a ludas!!
|
10-29-2006, 23:20
|
|
Member
|
|
|
|
Asszem itt a tuner kártyárol is lehet kérdezni
Tettem a gépembe egy tuner kártyát,
rádió - hang van kép nincs - eddig ok
tv - kép van, hang meg csak héba hóba és ha van akkor is viszhangos - nem a legjobb így
a videószabány beállításával tudok hangokat előcsalni, a kártya ha autómatikusan felismertetem vele csatornákat akkor secam D videószabványt állít be mindnehová, ha megadom neki h pal rendszert használjon akkor is
egyenként át tudom állítani őket, pal H és pal G szabványal szokot lenn hang némelyik csatornán a szerkesztőben mindegyiknél, és mikor átkapcsolok tvre akkor ez eltünik rögtön. ilyenkor mi van??? mit kell csinálnom vele?
Gyulaword (#79796)
|
08-30-2008, 15:12
|
|
Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hardwarek és softwarek szükségesek ahhoz, hogy felvételt tudjak készíteni a tv-ből? Jelenleg van egy madzagom, amit rákötve a tv bementére, iletve a videókártya és a hangkártya kimenetére, meg tudom jeleníteni a képet/hangot a tv-n. Gondolom e fordítottjához nem úszom meg ennyivel...
|
08-30-2008, 15:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hardwarek és softwarek szükségesek ahhoz, hogy felvételt tudjak készíteni a tv-ből? Jelenleg van egy madzagom, amit rákötve a tv bementére, iletve a videókártya és a hangkártya kimenetére, meg tudom jeleníteni a képet/hangot a tv-n. Gondolom e fordítottjához nem úszom meg ennyivel...
|
Szerintem a legegyszerűbb egy tv-kártya, ahhoz adnak szoftvert is, ami megjelenít, felvesz, jó esetben EPG-t kezel, és időzített felvételt is tudsz vele csinálni.
|
08-30-2008, 15:28
|
|
Member
|
|
|
|
És az átlagban mennyibe kerül? Nem kell nekem feltétlen a legmárkásabb darab, csak valami egyszerű mezei.
|
08-30-2008, 15:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
És az átlagban mennyibe kerül? Nem kell nekem feltétlen a legmárkásabb darab, csak valami egyszerű mezei.
|
Teljesen vegyes, már 4000 forinttól is kaphatsz, de az nyilván butább, mint a nagyobb társai.
http://depo.hu/szamitogepek_es_alkat...ztok/tvtunerek
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|