|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
01-30-2006, 21:35
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
óriás? tényleg a legjobb?
Üdv!
Én láttam már sokféle óriást és próbálkozom magam is vele, de igazából 5leteket várok ide illetve taktikákat, hogy hogyan lehet egy óriást kicsinálni, mert volt, hogy nemsikerült
|
01-31-2006, 01:00
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
Üdv!
Én láttam már sokféle óriást és próbálkozom magam is vele, de igazából 5leteket várok ide illetve taktikákat, hogy hogyan lehet egy óriást kicsinálni, mert volt, hogy nemsikerült :)
|
az óriás tényleg egy elég jó faj:) nem tudom, hogy legjobb-e, ez már fogósabb kérdés:)
viszont: mint mindent, az óriást is ki lehet csinálni. pl.: a kitartó tolizás az óriásnál is meghozza eredményét, különösen ha az egész ellenséges szövi befér hozzá (ami könnyen megoldható:))..
|
01-31-2006, 02:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
Üdv!
Én láttam már sokféle óriást és próbálkozom magam is vele, de igazából 5leteket várok ide illetve taktikákat, hogy hogyan lehet egy óriást kicsinálni, mert volt, hogy nemsikerült
|
Ha nem tulelo ( bar ijet ritkan latni ) akkor messzarral a legegyszerubb ha egy szoviben van ket hadignom simman befernek hozza amejik alatta van meguti es addig meszarolnak amig kulon kulon is befernek onnan mar nincs visszaut.
|
01-31-2006, 03:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fosztó
Ha nem tulelo ( bar ijet ritkan latni ) akkor messzarral a legegyszerubb ha egy szoviben van ket hadignom simman befernek hozza amejik alatta van meguti es addig meszarolnak amig kulon kulon is befernek onnan mar nincs visszaut.
|
Ha az óriás tétlenül nézi a két gnóm tombolását...
|
01-31-2006, 03:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Ha az óriás tétlenül nézi a két gnóm tombolását... :rolleyes:
|
persze, hiszen nincs jobb dolga éppen;)
amúgy tényleg lehet óriást jól mészárolni... ha varis, akkor nyilván érdemes azzal kezdeni:D és egyébként is.. attól függ mit akarsz elérni.. :)
|
01-31-2006, 04:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
persze, hiszen nincs jobb dolga éppen
amúgy tényleg lehet óriást jól mészárolni... ha varis, akkor nyilván érdemes azzal kezdeni és egyébként is.. attól függ mit akarsz elérni..
|
Én mindenképpen a gnómok pusztulását mert azt lehet igazán legyilkolni , orkkal megütöttem, meghalt 380 lovasom neki meg 2900 íjásza... és ez csak földszerzés volt.. na erre mond azt ezekután hogy nem lehet mészárolni jól!
|
01-31-2006, 04:39
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Én mindenképpen a gnómok pusztulását mert azt lehet igazán legyilkolni :D, orkkal megütöttem, meghalt 380 lovasom neki meg 2900 íjásza... és ez csak földszerzés volt.. na erre mond azt ezekután hogy nem lehet mészárolni jól! :D :D :D
|
most méé, a gnóm egy jó faj;) ne bántsd szegénykét.. csúnya ork:D
ööö, a beíjjazott gnóm, na az amúgy érdekes.. :)
|
01-31-2006, 04:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
most méé, a gnóm egy jó faj ne bántsd szegénykét.. csúnya ork
ööö, a beíjjazott gnóm, na az amúgy érdekes..
|
mert jól megrázod a gnómokkal teli fát, és a sok gyümölcs-lopó gnóm már ebbe, vagy a földreesésbe belehal... bezzeg egy törp kölök! na az ha akár lukat üt a földbe akkor is vigyorogva mászik elő onnét!
|
01-31-2006, 04:51
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
mert jól megrázod a gnómokkal teli fát, és a sok gyümölcs-lopó gnóm már ebbe, vagy a földreesésbe belehal... bezzeg egy törp kölök! na az ha akár lukat üt a földbe akkor is vigyorogva mászik elő onnét!:D
|
előmásznak?.. én azt hittem a törpék jól érzik magukat a föld alatt.. :D
|
01-31-2006, 04:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
előmásznak?.. én azt hittem a törpék jól érzik magukat a föld alatt..
|
jaja, de nem fejjel előre a termőföldben
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|