|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-30-2006, 19:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!
tudnátok ebben segíteni?
...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia?
|
01-30-2006, 20:02
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Sziasztok!
tudnátok ebben segíteni?
...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia?
|
Ha az ország azonosítása megtörténik, ezáltal biztos, hogy ugyanannak a mailcímnek a tulajdonosa két országot visz, akkor természetesen igen.
Ha más csoportban szeretnél játszani, mint amiben vagy, akkor használd a Beállítások menüpont alatt található Zéró-start lehetőségét, azzal át tudod tenni az országot abba a csoportba, amelyikbe szeretnéd.
|
01-30-2006, 20:19
|
Member
|
|
|
|
Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.
...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak?
|
01-30-2006, 20:21
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.
...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak?
|
Nyugodtan, bár célszerű az új tulajdonost rávenni arra, hogy a saját címére írja át az országot, hiszen az évenkénti azonosításkor arra a címre küldjük a kódot, amin az ország van. Ha ez nem azé az emberé, aki az országot ténylegesen viszi, akkor nemigen fog tudni vele tovább játszani, és ha akkor írja át a címet, az 1 teljes hónap kiesés.
|
01-30-2006, 20:32
|
Member
|
|
|
|
Köszi a segítséget!
|
01-31-2006, 00:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem.. miért nem publikus, hogy milyen mailcímek melyik csoportba kerülnek? nem hiszem h ez bármilyen visszaélésre lehetőséget adna..
|
01-31-2006, 12:47
|
Guest
|
|
|
|
Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal?
Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve.
Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé.
Előre is köszönöm.
|
01-31-2006, 12:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsolt
Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal?
Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve.
Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé.
Előre is köszönöm.
|
azt hiszem azt irták aki nem azonositja az orit azt törlik ..
másé nemigen lehet mert akkor benne lenne a listába
|
01-31-2006, 12:53
|
Administrator
|
|
|
|
Ennek a kezdeti csoportválasztáshoz semmi köze, légyszi megfelelő témát válasszon mindenki. Köszi.
|
02-05-2006, 01:14
|
Guest
|
|
|
|
Zéróstartolni akarok, mert teljesen beijedtem attól hogy anarchiába kerülök, mivel az öcsikémmel egy gépről játszunk, ráadásul még szövetségben is vagyunk.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan válasszam meg a csoportomat, hogy ne freemailes csopiba kerüljek?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|