|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
11-04-2006, 11:59
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Gnóm!
Sziasztok!Gnom hadis vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hány %kocsmája és hány %temploma legyen?Ja és ha megírtam minden tekit fullra utána az összes könyvtárat bontsam le?
|
11-04-2006, 12:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Némabob
Sziasztok!Gnom hadis vagyok és azt szeretném kérdezni hogy hány %kocsmája és hány %temploma legyen?Ja és ha megírtam minden tekit fullra utána az összes könyvtárat bontsam le?
|
ezeket a topicokat olvasd végig és utánna ha valami nem tiszta tegyél fel kérdést!!
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=918
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=537
|
11-04-2006, 17:36
|
Junior Member
|
|
|
|
El olvastam mind a két topicot és sok hasznos dolgot találtam benne! De egy valamire nem kaptam választ :Hogyha megirtam az összes tekit fullra akkor minden könyvtáramat bontsam le?
|
11-04-2006, 17:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
El olvastam mind a két topicot és sok hasznos dolgot találtam benne! De egy valamire nem kaptam választ :Hogyha megirtam az összes tekit fullra akkor minden könyvtáramat bontsam le?
|
Attól függ, hogy mennyire akarod kiélezni az országodat. Úgy is elég jól el lehet lenni, hogy megtartasz annyi könyvtárat, amennyi pótolja a kopást, de hadilag nyilván erősebb leszel, ha nem tartasz könyvtárat.
|
11-04-2006, 17:42
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Akkor bontsd le, ha nem akarsz több tekercset írni. Ha csak annyi tekercsed van, hogy az 50-55%-ot elérik, akkor a tekercskopás miatt később pótolnod kell valamivel. Vagy veszel a piacon, ekkor a pénzt kell rá előteremtened (és bízni abban, hogy van a piacon olyan tekercs, ami kell), vagy folyamatosan pótolnod kell az elhasználódott tekercseket. Ez utóbbi esetben nem árt tartani annyi könyvtárat, amivel az éppen kellő mennyiséget meg tudod írni.
|
11-04-2006, 18:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Még lenne egy kérdésem ! Az egyik topicban láttam hogy van valami olyan hogy hadi gnomnak 300 katonára jusson 1 kocsma! Ezt hogy értelmezzem?
|
11-04-2006, 18:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Még lenne egy kérdésem ! Az egyik topicban láttam hogy van valami olyan hogy hadi gnomnak 300 katonára jusson 1 kocsma! Ezt hogy értelmezzem?
|
A morál súgóban találsz részleteket, az idevágó fontos bekezdés:
" A katonai morált emeli:
- Ha minden 500 katonai egységre (beleértve a tolvajokat és varázslókat is) jut egy kocsma.
- Ha minden 300 katonai egységre jut egy kocsma.
- Ha minden 150 katonai egységre jut egy kocsma."
|
11-04-2006, 18:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Rendben! Máris utána nézek!
|
11-04-2006, 18:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Rendben! Máris utána nézek!
|
A súgó elolvasását egyébként minden olyan esetben javaslom, amikor kérdésed van. Igen részletes, a legtöbb helyen képletekkel. Azonnal választ kapsz a felmerülő kérdések javarészére.
Sőt, igazából célszerű ezzel kezdeni a játékot. Amíg nem tudod hogyan kell játszani, és mi mire jó, addig elég nehézkes a játék.
|
11-04-2006, 19:33
|
Junior Member
|
|
|
|
És gnommal hogyan lehet legkönnyebben pénzt szerezni! Én a tekire gondolok de ha a feleslget eladom ugy nem marad későbre!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|