|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-28-2006, 19:29
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Piacozás
Üdv!
Most, hogy vaneza fórum leírom egyik szövitársam észrevételét....
Kezdem az elején:
A srác hobby-ja a pijacozás és eccer mondja nekem, hogy bentvolt a pijacon, eladott valamit (sárga izé villogott-VIP-) , de a zsozseszt nemkapta be
a hülye ember a saját hibájából sem tanul, kísértette az ördögöt és még azóta vagy 4x panaszkodott, hogy ugyanez volt a helyzet és szintén nemkapta meg a pénzt!!!!
Na erre írjatok már valamit, majd megmondom hogy olvassa el (én személyszerint ilyet nemtapasztaltam,, voltam pijacn mikor eladtam valamit , de a pénzt is megkaptam!)
Egyáltalán létezhet ilyen?Matekos a srác szal lehet, hogy nemtűnt fel neki az a plusz pármilla:P
|
01-28-2006, 19:32
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Ez gyakran előforduló probléma. Hozzátartozik, hogy az eseményekben is megjelenik neki, hogy eladott valamit, de mégse lett több a pénze.
A magyarázat elég egyszerű: saját áruját vette meg. Ilyenkor a pénze nem változik, hiszen kiad 1000 aranyat, és kap is azonnal 1000 aranyat.
|
01-28-2006, 19:37
|
Guest
|
|
|
|
igen ez nekem is ismerős, mondtma is neki, de mondta hogy ááá nem!
na azért köszi, akkor ő a hülye! :P
|
01-28-2006, 23:47
|
Banned
|
|
Longevity: 99%
|
|
esetleg a (2^32)-1 penzlimit?
|
01-31-2006, 15:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vik
esetleg a (2^32)-1 penzlimit?
|
Állat
|
02-01-2006, 00:34
|
Member
|
|
|
|
En tudok olyan modszert hogy eladsza piacon es nem jon belole love...
Nekem sikerult de lehet csak bena vagyok.
Szolval: kint van a piacon a sajat arum, megveszem.Elvielg a penz nem valtozik hiszen ami kiadok az be is jon.Na mar most, ha valaki ezt pont oravaltaskor csinlja es meg nincs raktara akkor el is mennek a cuccok.Es nekem valamiert nem irja ki.Eloszor nem ertettem mi volt.Aztan rajottem hogy a valtas miatt volt
|
02-01-2006, 00:39
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Szolval: kint van a piacon a sajat arum, megveszem.Elvielg a penz nem valtozik hiszen ami kiadok az be is jon.Na mar most, ha valaki ezt pont oravaltaskor csinlja es meg nincs raktara akkor el is mennek a cuccok.Es nekem valamiert nem irja ki.Eloszor nem ertettem mi volt.Aztan rajottem hogy a valtas miatt volt
|
Nem csak neked. Körváltáskor ha nincs elég helyed szó nélkül kámforrá válnak a cuccok. Jótanács: vásárlás körváltás után, vagy előtte raktárméretig.
|
02-01-2006, 00:41
|
Member
|
|
|
|
Panyi kösz de ha anniy raktaram lett volna mint fegyverem a piacon...
Tudod mikor tobb 100 ezer fegyokkal jojozol nem olyan egyszeru mar raktarozni se Meg nezni mikor jönnek vissza
|
02-01-2006, 00:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Panyi kösz de ha anniy raktaram lett volna mint fegyverem a piacon...:)
Tudod mikor tobb 100 ezer fegyokkal jojozol nem olyan egyszeru mar raktarozni se :) Meg nezni mikor jönnek vissza
|
jah, egyszer így buktam el egy elborult nagy értékű fegyveradagot 5-ben...ahhoz képest, nem is lettem nagyon ideges:P
|
02-01-2006, 04:56
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Alba kolléga! én azért megkérdőjelezném a módszer értékét!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|