|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-16-2008, 12:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
terminator tv sorozat
a cikket nem en irtam, erdekessegkeppen beollozok nehany gondolatot az origorol:
A Terminator visszatért
Vasárnap debütált a Fox csatornán a Terminator-filmek alapján készült tévésorozat, a The Sarah Connor Chronicles. Ha olyan siker lesz belőle, mint amit az első nézettségi adatok és az eddigi visszhangok jósolnak, akkor jó esély van rá, hogy a széria hamarosan átkerül hazánkba is. A The Sarah Connor Chronicles volt az év legjobban várt midseason sorozata.
A The Sarah Connor Chronicles, a történetet tekintve, ott folytatja, ahol a Terminator második része abbahagyta: az ott ábrázolt események után két évvel, vagyis 1999-ben játszódik. Sarah Connor és kamasz fia, John már nem menekül a gonosz robotok elől, hanem inkább harcba száll velük: John is tisztában van vele, hogy egyszer majd ő lehet az emberiség megmentője, de egyelőre még csak készül erre a szerepre. Helyzetüket nehezíti, hogy nemcsak a jövőbeli ellenséggel, de a jelen hatóságával is meggyűlik a bajuk, miután felrobbantották az egyik robotgyárat.
Sarah Connor szerepét Linda Hamiltontól Lena Heady vette át, akit leginkább a 300-ból, Gorgo királynőként ismerhetnek a moziba járók; Johnt a Hősök közönségkedvence, a sorozatban Zach bőrébe bújt Thomas Dekker alakítja. Arnold Schwarzenegger a tévés változatban nem szerepel, van viszont egy jó kis csavar a történetben: a segítő robot itt nem egy hasonlóan kemény férfi, hanem egy csinos, törékenynek tűnő lány, aki John iskolatársának adja ki magát - őt a Firefly-ból vagy a 4400-ból ismerős Summer Glau játssza.
A lány bevonása érdekes színt adhat a történetnek, hisz egyrészt szeretjük látni, ahogy harcol, verekszik, másrészt persze Johnnal sem teljesen egyértelmű a kapcsolatuk. Ahogy a fiút játszó Thomas Dekker fogalmazott egy, a Crave Online-nak adott interjúban: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között". Dekker még hozzátette, hogy bár a fiú szíve összetörik, amikor rájön, hogy választottja egy robot, azért még reménykedik.
A színész az interjúban elárulta, hogy a sorozatban igen sok, látványos akciójelenetnek lehetünk tanúi (ami a filmek ismeretében nem éppen meglepő), viszont arra is rámutatott, hogy ez önmagában még kevés lenne egy sikeres szériához. Szerinte azonban az alkotók tisztában vannak a televíziós műsorok szabályaival, így az évad során számos olyan helyzetbe keverik a szereplőket, amire a nézők nem is gondolnának.
en mindenesetre kivancsi vagyok mi sul ki belole, de hat mire ez atkerul kis hazankba...
|
01-16-2008, 12:43
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Így első olvasatra érdekesnek ígérkezik,meg aztán inkább egy amerikai sorozat,mint egy brazil szappanbuborék
|
01-16-2008, 13:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Na most már értem hogyan lett John ekkora idegroncs a harmadik részre
|
01-16-2008, 14:39
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Jobban örültem volna, ha Mark F. Wilson Terminátor sorozatát filmesítik meg.
|
01-16-2008, 15:08
|
Member
|
|
|
|
Háááát... nagy úr a pénz (hogy valami frázist mondjak )
|
01-16-2008, 19:11
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
A lány bevonása érdekes színt adhat a történetnek, hisz egyrészt szeretjük látni, ahogy harcol, verekszik, másrészt persze Johnnal sem teljesen egyértelmű a kapcsolatuk. Ahogy a fiút játszó Thomas Dekker fogalmazott egy, a Crave Online-nak adott interjúban: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között". Dekker még hozzátette, hogy bár a fiú szíve összetörik, amikor rájön, hogy választottja egy robot, azért még reménykedik.
en mindenesetre kivancsi vagyok mi sul ki belole, de hat mire ez atkerul kis hazankba...
|
Szerintem elökerül egy igazi lány ,aki kiköpött mása a robothölgynek.
|
01-16-2008, 19:29
|
Member
|
|
|
|
szerintem meg egy tündérmese lesz ebből.
minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".
úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
01-16-2008, 19:33
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
|
2 rész jelent meg , mind a kettő letölthető már free oldalról is.
Terminator - The Sarah Connor Chronicles
1 Pilot
2 Gnothi Seauton
ha erre gondoltatok
|
01-16-2008, 19:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
szerintem meg egy tündérmese lesz ebből.
minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".
úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ.
|
Miért volt olyan sorozat, amiben nincs ilyen szál?
Hát nem lehet valami sok.
|
01-16-2008, 20:52
|
|
Member
|
|
|
|
Én szeretem a Terminatort.És ha alkalmam lesz rá tuti megnézem a sorozat részeit.
Persze az is lehet,hogy pont a sorozattól fogom megutálni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|