|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
02-26-2006, 23:38
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A piac, mint épület szerepe a játékban
A játék legfeleslegesebb épülete jelen pillanatban a piac szerintem. Olyan, mint régen az őrposzt volt, vagy tán még annál is feleslegesebb. Megoldás kétféle van:
1: új funkciót adni a piacnak
2: megszüntetés és helyette valami más
Mit gondoltok ?
|
02-27-2006, 00:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
A játék legfeleslegesebb épülete jelen pillanatban a piac szerintem. Olyan, mint régen az őrposzt volt, vagy tán még annál is feleslegesebb. Megoldás kétféle van:
Mit gondoltok ?
|
Egyszer-kétszer már felmerült levlistán sztem, és Ati azt írta hogy pénz csinálsra jó
|
02-27-2006, 09:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lali
Mit gondoltok ?
|
Igaz, a piac csak foglalja a helyet és nem csinál semmit..
Esetleg valami olyasmit kéne csinálni, hogy mondjuk 2% piacnál kapsz +1 piacbelépőt, 4%nál +2 és így tovább...
|
02-27-2006, 22:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Caesarion
Igaz, a piac csak foglalja a helyet és nem csinál semmit..
Esetleg valami olyasmit kéne csinálni, hogy mondjuk 2% piacnál kapsz +1 piacbelépőt, 4%nál +2 és így tovább...
|
Ez jó ötlet lenne, csak az a baj, hogy ez vip szolgáltatás. Namármost, ha valakinek van 4% piaca, és +2-szer léphet fel, de nem vipes, akkor aggályokat vet fel, hogy őneki 4%-al kevesebb beépíthető területe van vipes társánál, aki ugyanannyiszor léphet fel. És ugye a vip olyan kényelmi szolgáltatásokat ad, amiket nem lehet mással helyettesíteni, de nem ad játékbeli előnyt(tehát elméletileg napi 3 belépéssel is elintézheted ugyanazt, mint 5-el, de 5-el kényelmesebb).
Szerintem inkább az kéne, hogy a piacokon zsoldosokat lehetne bérelni támadáshoz, egy piacon 100-at, ám támadáskor a seregnek csak bizonyos %-át(mondjuk 20%) tehetnék ki. Ugyanezt lehetne védekezésnél(itt is csak a védő sereg 20%-a lehetne), körönkénti bért kapnának, ami igen magas lenne, és minden csoportban ingadozna az ára.
|
02-28-2006, 00:01
|
Junior Member
|
|
|
|
szerintem ne keverjük a hadi és a kereskedő funkciókat.
talán a személyiségeknél lehetne szerepe. a kereskedő vagy a gazdálkodó személyiségnél lehetne előny vagy hátrány a piac épülteke száma illetve hiánya.
esetleg a piacról visszaérkező árú egy ideig nem tűnne el a raktárból, ha van piacod. tehát nem raktárként működne a piac, hanem ha valamid ( bármennyi visszajön ) akkor mondjuk piaconként x körig nem tűnne el a rakiból.
|
02-28-2006, 00:07
|
|
Member
|
|
|
|
Vagy lehetne a készlet halmozást korlátozni vele!!
02-28-2006, 19:02
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Vagy lehetne a készlet halmozást korlátozni vele!!
|
Igen ez jó ötlet, mintha valahol már olvastam volna másik topicban, ott nem te írtad?
|
02-28-2006, 19:15
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by drhb
Ez jó ötlet lenne, csak az a baj, hogy ez vip szolgáltatás. Namármost, ha valakinek van 4% piaca, és +2-szer léphet fel, de nem vipes, akkor aggályokat vet fel, hogy őneki 4%-al kevesebb beépíthető területe van vipes társánál, aki ugyanannyiszor léphet fel. És ugye a vip olyan kényelmi szolgáltatásokat ad, amiket nem lehet mással helyettesíteni, de nem ad játékbeli előnyt(tehát elméletileg napi 3 belépéssel is elintézheted ugyanazt, mint 5-el, de 5-el kényelmesebb).
Szerintem inkább az kéne, hogy a piacokon zsoldosokat lehetne bérelni támadáshoz, egy piacon 100-at, ám támadáskor a seregnek csak bizonyos %-át(mondjuk 20%) tehetnék ki. Ugyanezt lehetne védekezésnél(itt is csak a védő sereg 20%-a lehetne), körönkénti bért kapnának, ami igen magas lenne, és minden csoportban ingadozna az ára.
|
ezt a vip szolgátatást egyszerűen el lehetni törölni, vagy ha van piacod akkor nem kapod meg
|
02-28-2006, 19:24
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Caesarion
ezt a vip szolgátatást egyszerűen el lehetni törölni, vagy ha van piacod akkor nem kapod meg
|
azért ne töröljünk már előnyöket, jó?:) szerintem a piacot úgy ahogy van ki kéne venni.. vagy maradhat is éppen, mint ahogy az őrposzt is sokáig húzta.. :)
|
03-01-2006, 12:55
|
Guest
|
|
|
|
őrposztal már nem találkoztam, mi volt az?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|