|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-31-2006, 20:18
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
újraindulás 5. szinten
szerintem tovább gazdagítaná a játékot, ha 5. szinten történő újrainduláskor az orinak lehetősége nyílna eldönteni, hogy plussz személyiséget választ, vagy ( ideiglenesen nevezzük részleges immunításnak) kb. 75%-os ellenállóképességet szerez a különböző hadi-, toli-, ill. variakciókkal szemben, leszámítva természetesen az informatív jellegű varázslatokat, tolifelméréseket.
hátránya lenne, hogy pl. négyszer forduló ország nagymértékben, talán szélsőségesen specializálódhatna varikra és tolikra, kihasználva ellenállóképességét a 4 támadástípussal szemben, stb., stb.
előnye? 1-2 év hódítozás kell újraindulásig, ekkora kitartáshoz viszonyítva már nem tűnik számomra túlzottnak az így szerezhető"előny", ami bevett szokás RPG és stratégiai játékoknál...
|
07-31-2006, 20:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Végigolvasva a javaslatodat, felmerült bennem egy kérdés.
He?
07-31-2006, 20:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Végigolvasva a javaslatodat, felmerült bennem egy kérdés.
He?
|
igen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak több kérdőjellel a "he" után. :)
|
07-31-2006, 20:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by kedvenc hóhérod
orinak lehetősége nyílna eldönteni, hogy plussz személyiséget választ, vagy ( ideiglenesen nevezzük részleges immunításnak) kb. 75%-os ellenállóképességet szerez a különböző hadi-, toli-, ill. variakciókkal szemben..
|
ezt te sem gondolhatod komolyan.. 75% ellenállóképesség.. ehhh.. nem kell szerintem itt tovább tápolni a dolgokat..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
07-31-2006, 20:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
75% ellenállóképesség,40%MF búnusz,30%hadügyi,30%védelem mókás lenne
|
07-31-2006, 20:51
|
|
Member
|
|
|
|
Hát én benne vagyok
De szeretném ha ott lennél a közelemben mikor az 5 személyiséges tudós,tábornok,harcos,gazdálkodó orkomnál lemondok az ötödik személyiség előnyeiről csakhogy kiélvezhessem azt a 75%-os módositási javaslatodat.
|
07-31-2006, 21:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Érdekes az ötlet, nem mondom...
Hiába fikázzátok, ő mondott egyedül olyat, ami csökkenti a kék számosok arányát. Kell a fenének plusz személyiség, inkább tolik ellen bevédem magam ,kövi körben varik ellen, aztán lehet sereg ellen is Ezt röpke 5-6 év alatt meg is csinálom, elvégre 1.5-2 év kell egy körbeforduláshoz
Off: Valaki átmásolhatná a poénos beszólások topicba
|
08-01-2006, 10:57
|
|
Member
|
|
|
|
Hmmm.... benne vagyok. a tábornok orkom mellé 75% tolivédelem, már csk az kell kitalálni hogy a megmaradó üres személyiség helyére mit válaszak.... ja hogy seregvédelem hogy tényelg szörnyeteg nagy lehessen a lovasaim aránya?
ennél még az is kevésbé táp ötlet volt hogy lehessen esetleg plussz faji varit beválasztani (igaz, az is tettszene, mert azt is lenne hol kiélveznem )
|
08-01-2006, 20:22
|
Member
|
|
|
|
No nekem ezek picit erős 5lteke
de azért itt is leírom egy másik topicba írt 5letem, lévén leginkább ide tartozik:
javasolnám, hogy 1/A ból való lelépés feltételei bővüljenek ki az országban lévő minimum pénz bevezetésével.
alapban szerintem feltétel lehetne a lelépéshez , hogy az oriban legyen 1 millárd kp.
lévén lelépés előtt úgyis mindenki kiárulja magát és egy top30as ori kiárulása bőven hoz ennyit, legalább a pénzt "vigye magával".
sőt én növelném a fellépés feltéleleit olyan szionten, hogy kák 3 assal már 2 millárd kelljen
4essel 3 milliárd
és 5östől felfelé 4 millárd.
|
08-01-2006, 20:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
No nekem ezek picit erős 5lteke
de azért itt is leírom egy másik topicba írt 5letem, lévén leginkább ide tartozik:
javasolnám, hogy 1/A ból való lelépés feltételei bővüljenek ki az országban lévő minimum pénz bevezetésével.
alapban szerintem feltétel lehetne a lelépéshez , hogy az oriban legyen 1 millárd kp.
lévén lelépés előtt úgyis mindenki kiárulja magát és egy top30as ori kiárulása bőven hoz ennyit, legalább a pénzt "vigye magával".
sőt én növelném a fellépés feltéleleit olyan szionten, hogy kák 3 assal már 2 millárd kelljen
4essel 3 milliárd
és 5östől felfelé 4 millárd.
|
Azért ezzel lenne annyi gond, hogy a top alján elszaporodnának a hadiorik, akik a fordulni készülő kis kékek fosztogatására specializálnák magukat Mire végeza kiárulással, oda a pénz fele, és kezdheti elölről...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|