Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-19-2007, 09:03
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Elkérek Grenttől a vassúlymokból, beleteszem egy kis szütyőbe, összehúzom szorosan, rákötöm egy kötélre, feltekerem, próbálok amolyan yoyo félét kialakítanni belőle. Kb.-re megállapítom a súlyát, hogy azért legyen nehezéke, ami lenyomja a kőlapot. (Ezt az egyes kőlapon próbálom ki mennyi kell belöle, hogy lenyomja a kőlapot), majd megpróbálom végiggurítani a termen, ameddig elér.Ha lehet ilyet csinálni.
Lehet, de ahhoz a sulymokat ki kell venni a batyuból, amiből kismillió tű áll ki.
Sponsored Links
Old 01-19-2007, 09:05
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

Alysium-nak:
A zsákokban más olyasmi amit per pillanat használhatnánk, nem nagyon van. Az élelmet gondolom nem akarod gmérgezni? Mert az benne a legtöbb nehéz dolog. Na kezdjük?
Próbálom a batyut pont akor a kőlapra dobni amikor a lába leér a másikra
Old 01-19-2007, 09:29
Member

Ha nem tudjuk akkor megoldani, akkor kipróbálom azt, amit leírtam, hogy rálépek az 1-es kőlapra és lesz, ami lesz.
Gren felkészülve figyeli a mozdulataidat, hogy a batyut rábodhassa a hármas kőlapra. Egyszerre mozdultok, a két lap egyszerre nyomódik be, és rögtön ez után mind a két oldalsó falból tűk röppennek ki. Arra még marad időd, hogy behúzd a nyakad, és a keredet a szemed elé kapd. A fejed tetejétől a bokádig mind a két oldalról ezernyi szúrást érzel, ahogy a tűk belédállnak. Nem tart sokáig az egész, és még marad annyi llekjelenléted, hogy lebotorkálj a tábláról.
Zsibadtnak érzed a bőröd, és egyre erőtlenebbnek érzed magad (-3 ÉP, -1 erő, -1 ügyesség, -1 gyorsaság).

OUT: Pettyes, miután jól kitaláltad, hogy a páros számok nem jók, miért gondoltad, hogy ha KÉT lapot lenyomtok az jó ötlet?

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 09:40..
Old 01-19-2007, 09:54
Member

Lerántom a batyut a kőlapról és anyanyelvemen káromkodva odarohanok Alysium-hoz:
-Már megint!
Megpróbálom valahogy úgy lekektetni, hogy a tűk ne nyomódjanak jobban a testébe, aztán letépek egy jókora darabot a ruhája "tűtlen" részéből és többször összehajtom. az így kézített "fogókesztyűvel" elkezdem kihúzogatni a tüskéket. az elsőt lassan, hátha horgas a vége ami kitépi a húsát. Ha sima a hegy akkor amilyen gyorsan csak tudom, rángatom ki a tűket és dobálom őket egy kupacba a fal mellé.
Alysium nem esik össze, de erősen tántorog. Lefektetni nem tudod úgy, hogy a tűk ne álljanak bele jobban. Hyas is odarohan és segít tartani, míg te a tűkkel bajlódsz. A tűk nem horgosak, és könnyen kijönnek, de így is jó félórába telik, mire mindet kiszeded.

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 10:07..
Old 01-19-2007, 10:41
Member

- Huh, hát ez nem volt jó ötlet - válaszolom kisé mosolyogva tüskés arccal Gren felé.
- Azt hiszem leteszek a nagy megváltó ötleteimről és úgy lesz a továbbiakban, ahogy majd Te vezényled, vagy aki akarja.
Próbálom én is szedegetni a kis tűket, jól meg is nézek 1-2-t, milyen kifinomult munka ez. Majd vagy a szélén maradok a szobának, vagy visszahúzódom a többiekhez, ahol nem zavarok senkit.

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 10:44..
Old 01-19-2007, 11:10
Member

Csak halk morranással veszek tudomást Alysium szabadkozásáról. Mikor kint van az utolsó tű is amit látok Hyas-ra bízom, hogy próbálja megállapítani mennyire súlyos az elf sebe és odalépek "batyustúl" Farkas-hoz. Megbecsülöm nagyjából elég hosszú-e a kötél, hogy a gladiátor be tudja dobni a második sor kőlapra anélkül, hogy belőle is sündisznó lenne. Ha igen akkor a kötél végét a kezébe nyomom:
Próbáldd meg sorban az összes lapot eltalálni a második sorban. Stancil te nézdd a jobb oldali falat, hogy a tűk, ha jönnek akkor mindkét lapsornál, vagy csak a másodiknál vagy csak az elsőnél. Én nézem a bal oldalt.

Gren: a tűk eddig is a fal teljes szélességében (kivéve a különálló részt, amin álltok) és magasságában jöttek
azzal tisztában vagy, ha a második sorig sikerül is eldobni a batyut, a harmadikig már biztosan nem sikerül
a dobásnál nem az a baj, hogy a Farkas be tudja-e dobni, mert be tudja, sőt te is, de célozni nem nagyon fogtok tudni vele, előfordulhat, hogy a batyu két lap közé esik

Hyas megvizsgálja Alysiumot.
- Nem vagyok sem felcser sem pap, de szerintem túléli, legalább is a tűszúrásokat, a méreg az egy más kérdés. Minden esetre nem ártana, ellátni a sebeket, és minél hamarabb paphoz vinni.
Aztán előkotor az egyik zsákból egy gyolcs darabot, meg valami kencét, és elkezdi bedörzsölni Alysium sebeit.
Alysium: ez nem valami jó érzés, és a kenőcs illata se jó, de mikor végez a művelettel, érzed, hogy a bőröd már nem zsibbad annyira, és mintha a fájdalom is csökkent volna valamennyit, de azért korán sem vagy jól, sőt rosszul vagy, csak nem anyira, mint ez előtt.

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 11:26..
Old 01-19-2007, 11:41
Member

Megköszönöm Hyasnak az ellátás, majd a többiek mögött visszagörnyedek a padlóra ülök és várom a fejleményeket.
A ruha alatti részeket inkább rád bízza. Átadja a gyolcsdarabot, és a tégelyt is, majd biccent feléd és a többiekhez megy.

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 11:44..
Old 01-19-2007, 16:41
Member

Bedobatom Farkas-sal a batyut a második sor első lapjára, megmondom neki, hogy ha lehet igyekezzen inkább a fal felé célozni, hogy biztosan arra a lapra essen.
Aki a közelemben van az hallja, hogy valamit mormogok magamban.
Farkas bedobja - tűzápor. Mellette lévő lap - semmi, se tűk se ajtónyitódás. Következő lap - a batyu a fölötte lévő lapra esik félig - tűzápor. Következő - sikerül eltalálni, félig felnyílik a középső ajtó. Utolsó lap - tűzápor.
Megköszönöm Farkas-nak a segítséget aztán a batyut kezdem vizsgálni.
Kibontom a kötelet (előtte kiszedem, ha van benne tű) és a felső takarót tűkkel együtt próbálom lehámozni az alatta levőkről. Óvatosan csinálom és kínosan ügyelek, hogy a tűk hegyének a közelébe ne kerüljek. Megvizsgálom mennyire mélyen fúródtak a takaróba (átütötték-e és ha igen akkor hány réteget.), milyen hosszú egy tű és közben folyamatosan mormogok.
A tűk nagyrésze átment az első takarón, kisebb hányada a másodikon is. A tűk elég hosszúak, akkorák kb mint a tenyered hossza, vékonyak, és viszonylag könnyen hajlanak.
Körbenézek akad-e még takaró a zsákokban aztán még mindig mormogva kicsit leülök és nézem a "sakktáblát" láthatóan valami döntésre jutottam, csak nehezen kezdek bele.
Találsz még egy pár takarót.

Last edited by Chris; 01-19-2007 at 18:06..
Old 01-20-2007, 22:19
Member

Nagy sóhajjal feállokés az 1-es laphoz lépek.
-Ha meghalok tudni fogjátok, hogy rossz helyre léptem.
Meg sem várom mit mondanak és rálépek a lapra. Megállok a közepén és kicsit várok majd vissza le a lapról. Rálépsz az első lapra és mind a három ajtó félig felnyílik. Miután visszaléptél a lapról, rövid idő után lecsukódnak az ajtók, más nem történik.
Ha nem történik baj akkor rá az 1-esre megint és onnan a 7-esre. Az egyesre lépve ismét félig felnyilnak az ajtók. Rálépsz a 7-esre, és nem történik semmi, az ajtók nem mozdulnak, de tűk sem jönnek. Ha semmi akkor a 11-esre. A 11-esre lépve sem történik semmi. Aztán visszafelé is. Mikor megteszed az első lépést visszafelé, a három félig felnyilt ajtó lecsukódik, más nem történik. Utánna (ha még élek) 1-7-11-17 és vissza. A 11-esig ugyan az történik, mint eddig is, a 17-esre lépve a középső ajtó teljesen felnyílik.
Merre tovább?
A vállam felett a többiekre nézek és mielőtt még mozdulhatnának intek, hogy maradjanak ott ahol vannak. Rálépek a 21-esre, (hátha nyílik a szélső) nyílik aztán vissza 17: becsukódik mind az előzőleg teljesen felnyílt középső ajtó és a 21-esnél lévő szélső, valamint a 25-nél lévő félig felnyílt is, majd 23: nem történik semmi, aztán 19: ismét nem történik semmi, és 25: félig kinyílik az ott lévő ajtó. Ha túlélem akkor a 25-ről 19-15-9-5 sorban vissza a többiekhez: a 25-nél félig felnyílt ajtó becsukódik, más nem történik, míg áthaladsz, nagyot szusszan, magamban morog és fél percig az "akamezőt" nézem:
-Akkor már csak egy kérés maradt. Melyik ajtó? Ugyanis ha "egyenesen" számolunk akkor mindegyik páros lépésre jön ki, ha meg sorban akkor a táblák 25 az ajtók még 3 és így az 28, vagyis a középső. De ha a bejáratot is vesszük akkor az 29, és a két szélső. Ha meg azt a részt is ahol most állunk, akkor 30 és megint a középső. melyik legyen?
mígy várok a válaszra, a tűktől legjobban megtépázott takarót óvatosan tűtlenítem nyira, hogy három csíkba tudjam tépni aztán öntök a csíkokra egy kis olajat. Meggyújtatom a lámpát és a takarócsíkok egyikével eg a fáklyával iráy az 1es ajtó (bal szél) a kipróbált útvonalon. a felnyíló ajtón benézek (lámpa magam mőgé) és mgpróbálom átállított látással egnézni mi van bent. Ha semmit nem látok akkor oldalra lépek (hogy ne essek "tűvonalba") meggyújtom a pokróccsíkotés behajítom az ajtón és utánna nézek mi van bent. Egy hosszú folyosót látsz az ajtó mögött.

Last edited by Chris; 01-21-2007 at 11:01..
Old 01-21-2007, 12:03
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

A nő fordítja:
- Mi menni be a legelső ajtó. Az nyitódni ki páratlan lenyomás lap. A többi lenni veszélyes. A bejárat nem lenni benne ajtó számlálás, így lenni 3 ajtó. A középső esni ki második lenni, a jobb szélső azaz harmadik nyílni páros számú lenyomás lap, tehát lenni nem jó, az első nyílni páratlan lenyomás lap, az lenni tovább út.
És születnek emberek.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules