|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
08-19-2010, 10:23
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Egy extrém ötlet (bár nekem bejönne):
Ne kelljen A-ban játszani, XY top kör megléte után fordulhatnának az országok B-ből is.
Minden fordulás esetén járjon 1 személyiség. (Ezek a fél-személyiségek, meg 2-3-stb fordulásonként 1... Hát nemár...)
DE!
Aki így fordul, hogy kihagyja A-t, annak a rendszer adjon személyiséget 5-ös szinten, azonnal, véletlenszerűen!
Tehát megkapom a 200 hekis országomat, faj nélkül, 2 személyiséggel. Mondjuk Kereskedő+Tolvaj...
Szerintem érdekes lenne egy kis fordítás, hogy nem a fajhoz választunk szemet, hanem a szemekhez fajt...
|
08-19-2010, 10:24
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Ne kelljen A-ban játszani, XY top kör megléte után fordulhatnának az országok B-ből is.
Minden fordulás esetén járjon 1 személyiség. (Ezek a fél-személyiségek, meg 2-3-stb fordulásonként 1... Hát nemár...)
DE!
Aki így fordul, hogy kihagyja A-t, annak a rendszer adjon személyiséget 5-ös szinten, azonnal, véletlenszerűen!
Tehát megkapom a 200 hekis országomat, faj nélkül, 2 személyiséggel. Mondjuk Kereskedő+Tolvaj...
Szerintem érdekes lenne egy kis fordítás, hogy nem a fajhoz választunk szemet, hanem a szemekhez fajt...
|
Ez felejtős.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-19-2010, 10:33
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
DE!
|
Legalább ötletes, még ha nincs is értelme. 5. szintet varázsló-tolvaj hullával is megcsinálja, 4.-en meg már gondolom nem véletlenszerűen kapná a szemeket.
|
08-19-2010, 10:53
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
DE!
|
Jó ötlet, egyetlen baj van vele, hogy még annyian sem lennénk az A-ba, mint most, ergo előbb-utóbb meghalna az A.
|
The Following User Says Thank You to Sami For This Useful Post:
|
|
08-19-2010, 12:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez szerintem felejtos, hiszen ez a kedvezmeny, mint kiderult, tobbet art, mint hasznal sajnos, a rallaskori kidobalasok miatt. Ne terjesszuk mar ezt ki meg jobban... Ertem ez alatt azt, hogy aki kihasznalja, es atmegy mas klanba, hogy tudjon utni, pofara esik, mert a masik klan is kihasznalja, es kidobalja a tagjait... (Persze ha megvalosul a tobb koros klanbol kitetel, akkor nincs gondom az otlettel)
|
Hát a több körös kitétel tényleg jó lenne, de ettől függetlenül sem értek egyet
A 4milla pont feletti klánoknál tény,hogy bevált szokás lett ez a kidobálás, de ezen ez semmit sem változtatna,mert nekik így is úgyis megvannak a kedvezmények.
amúgy azért elég sok klánnak bejött ez a kilépős kisklánozás, ha nem csak 1 várhatóan hatalmas ütésre dobált ki tagokat. ha az elf mocsár alatt is lenne már kedvezmény, akkor a frissen feltörekvő hadis klánok, könnyebben átuggorhatnák azt sztem.
08-20-2010, 15:28
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Olvass már vissza, legalább ötször le lett már írva, kielemezve, példákkal illusztrálva, legutóbb kb egy oldallal ezelőtt.
röviden: 5000 kör "tétlenség" az A-ban plusz szemért vs 2X1000 kör "tétlenség" az A-ban és 4000 kör igazi játék többi szinten plussz szemért.
A válasz egyébként igen, pont hogy játszani szeretnének ezek az emberek és nem tétlenül ücsörögni az A-ban évekig.
|
Hat amit ide irtal az a kovetkezokeppen kell erteni es cafolj meg ha nem igy van...
Kezded a jatekot, feltornaszod magad az 1A-g, Bekerulsz az 1Aban es alakitasz egy egyszemes klant. A hataridonaplodba vagy a naptarba bekarikazod h 42 nap mulva lepjel be h fordulj le a fel szemelyisegert. Ujra feltornaszod magad az 1A-ig es megint jon az 1 szemelyes klan es megint 42 nap pihenes. Na szoval, ez nem teljesitmeny! !A-ig aki fel tud menni az ne legyen meg buszke erre, es ami ennel is fontosabb ezert ne kapjon kek szamocskakat.
Quote:
Originally Posted by Rob
jönnek mennek az ötletek, de az egyetlen használható vonal eddig a fix hektáros variáció. sokan vannak a könnyítés ellen és mellett, de ott egy közös nevező a TOP határ tolódásának a megállítása. ebből kiindulva nem kell könnyíteni meg 6000-en fixálni a határt, egyszerűan fagyasszuk a mostani állapotot lesz 9000 heki és kész. jól meg lehet izzadni felfelé menet, de legalább látszik a fény az alagút végén.
|
Ez a legfontosabb szerintemezt a fenyt latni. Es ezt csakis a fix hekivel lehet latni, mert nem egy valtozo cel mint a mostani feltetelek.
Quote:
Originally Posted by Ati
Napokig érezni lehetne ennek a hatását, majd utána megjelenne a következő téma, hogy hozzuk méglejjebb, mert most a top40% van ott, ahol tegnapelőtt a top30% volt, és ráadásul ez is megy feljebb.
|
A %-os hatar nem jo, eppen azert mert nem lehet tudni h mennyi lesz ahogyan te is mondtad.
Quote:
Originally Posted by Palinkas
Lehet, hogy nagyon leegyszerűsítem a dolgokat, de én hektárban húznám meg a top határát. Számszerűleg olyat kell választani, ami nem is könnyű, de nem is annyi, mint amennyi most, többi mindent hagynám a régiben. Ez mért nem jó?
|
Az elejevel teljesen egyettertek de a vegen kicsit elkomplikaltad... mit hagynal a regiben? legyen fix heki es szogezzetek le ezt hekiszamban es tobbe ez ne valtozzon. Azt mondtak tobben is h 2 celja van ennek a jateknak. 1A-ban a legjobb lenni, vagy legalabb erre torekedni, illetve uj szemelyisegeket szerezni. Ha fix heki lenne akkor aki akar az uj szemelyiseget szerezhetne es aki a legjobbak koze akar tartozni az azt is megteheti. Akiben mindketto parosul az meg harcolgat a mostani topban es forgat orit B-bol amelyre uj szemek kerulnek.
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem ugyanaz, ha eddig valaki 10ezer hektárról fordult, most pedig valaki 5ezer hektárról fordul. Márpedig egy ilyen könnyítés az eddigi 10ezer hektáros fordulást a mostani 5ezer hektáros fordulás szintjére kicsinyítené le, miközben valójában amögött sokkal több "munka" van. (A számok természetesen megintcsak has számok.)
|
Most te mondod a hires bekopest h; "ha en vert pis...em akkor mas is pis...en vert!
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem cél, hogy mostantól feleannyi, vagy harmadannyi idő alatt szerezzen valaki plusz személyiségeket.
|
Ha nem szeretnel konyitteni akkor miert nem zarod le a topick-ot????
Mond h nem lesz konyites es kesz!
Quote:
Originally Posted by Ati
Attól, hogy lesz még 100 darab 30ezer hektáros ország, nemhogy lejjebb fog menni a top30%, hanem mégfeljebb tolódik!
|
Ha tobb ori lesz az 1A-ban biztos nem fogjak 30k hektarral kezdeni, teljesen badarsag h a letszam miatt none a top hatara. Minel nagyobb a letszam annal alacsonyabbra kerul a top hatara, mert max 2400 hekivel szoktak fellepni nem 30K hekivel.
Quote:
Originally Posted by Remedy
En pl. mind a ket oldalon ott vagyok, akkor most kinek szurkoljak?
Szerintem nem kell ez a "rakenyszeritem a masikra ami nekem jo" mentalitas. Legyen valasztasi lehetoseg, es kesz.
Szemely szerint ezt a fix hektaros fordulasi konnyitest csak jonak tartom. Semmi rosszat nem latok benne, hogy lesz egy ilyen extra lehetoseg.
|
Eppen ezt ecseteltem fennebb hogy aki mindket celt kituzi maganak az nyugodtan elerheti mindkettot, mert van valasztasi lehetoseg, ha akarom akkor konyitve + szemelyiseget szerzek, ha nem akkor megyek fel a topba, de akkor is szerzhetek + szemelyiseget, amikozben a topban harcolgatok.
|
The Following User Says Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|
08-20-2010, 17:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Hat amit ide irtal az a kovetkezokeppen kell erteni es cafolj meg ha nem igy van...
Kezded a jatekot, feltornaszod magad az 1A-g, Bekerulsz az 1Aban es alakitasz egy egyszemes klant. A hataridonaplodba vagy a naptarba bekarikazod h 42 nap mulva lepjel be h fordulj le a fel szemelyisegert. Ujra feltornaszod magad az 1A-ig es megint jon az 1 szemelyes klan es megint 42 nap pihenes. Na szoval, ez nem teljesitmeny! !A-ig aki fel tud menni az ne legyen meg buszke erre, es ami ennel is fontosabb ezert ne kapjon kek szamocskakat.
|
Nem cáfollak meg, pont így van.
A másik lehetőség, hogy felmászom 1/A-ig, aztán bekarikázom a határidőnaplómban, hogy 208 nap múlva fordulás, egyből teljes személyiségért. Az mennyivel nagyobb teljesítmény? Ja, és miből olvastad ki, hogy én büszke vagyok bármire is?
Csak a lényeget nem sikerült szemmel láthatóan megértened. Megpróbálom szájbarágósan:
1. vannak, akik szeretnek játszani A-ban, tudják is, hogyan kell és elegendő idejük is van rá. Nem ők fognak kedvezményesen lefordulni, feltehetőleg.
2. és vannak, akik csak vegetálnak az A-ban, muszájból vannak ott, nem szeretik, és/vagy nincs idejük rá és/vagy nincs meg a kellő tudásuk hozzá. Ők, mint betonelf fedezgetnek, és egyáltalán nem élvezik. Na ők azok, akiknek ezzel a javaslattal lehetőségük nyílna arra, hogy kevesebb időt szenvedjenek az A-ban, és többet az alsóbb szinteken.
Magyarul:a kék számot ezek a játékosok megszerezhetik nagyrészt az A-ban való szenvedés árán, vagy a könnyített fordulás segítségével úgy is, hogy kevesebb időt szenvednek az A-ban, helyette élvezik a játékot alsóbb szinteken.
A te logikád szerint egyik esetben sem érdemelnek kék számot, hisz az nem teljesítmény, amit bemutatnak. De hangsúlyozom, betonelfes fedezgetéssel most is megszerezhető a kék szám, miért baj az, ha az illető nem A-ban unatkozik kb ugyanannyi időt, hanem játszik közben a lenti szinteken?
|
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post:
|
|
08-20-2010, 18:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
A te logikád szerint egyik esetben sem érdemelnek kék számot, hisz az nem teljesítmény, amit bemutatnak. De hangsúlyozom, betonelfes fedezgetéssel most is megszerezhető a kék szám, miért baj az, ha az illető nem A-ban unatkozik kb ugyanannyi időt, hanem játszik közben a lenti szinteken?
|
ŐŐŐ tán azért mert az A is a játék szerves része. lehet szeretni,vagy nem szeretni. de a kék szám azért is jár,hogy az A követelményeit is teljesíted. amúgy pedig ha ennyire unalmas az A, simán lehet akár 9 országod is azon kivül, de ha nem is akarsz ennyit, bőven tudsz 2ágon haladni ha egyszer a normál mailes,egyszer pedig az ingyen mailes csopikba fordulsz,sőt ha még ez is kevés, ott a gyors amivel csak B-ben találkozol a normálosokkal
Nekem egyedül az nem tetszik,hogy probálunk komprosszimusan engedni a lentieknek,mert tényleg elszaladt a top, de a végén már ezt is keveslik sokan (holott még be sem került), és inkább ki akarják hagyni az A-t. ha meg se próbáljátok ott a rendes játékot, mert a fórumon terjengő mumusoktól féltek, akkor nem is fogjátok szeretni. sok idő, figyelem, és tartalék kell az A-hoz, ez sok helyen elhangzik, csak arra nem figyeltek,hogy ez a hosszútávú A-s játékra vonatkozott és nem a fordulásra. egy átlagos játékos, komoly tartalékok nélkül, napi pár óra belépéssel is megtudja csinálni 2k kör alatt,úgyhogy nem beton elf, hanem üt néha, és amikor nincs annyi ideje, akkor elfedezi a kedvezményesét. egy jó 10%tornyos hadi gnómmal simán végig tudsz kúszni biztonságban a csopin, főleg ha egy elfes klánba lépsz ahol etetnek és a klán is bevédett.
|
|
08-20-2010, 19:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ŐŐŐ tán azért mert az A is a játék szerves része. lehet szeretni,vagy nem szeretni. de a kék szám azért is jár,hogy az A követelményeit is teljesíted. amúgy pedig ha ennyire unalmas az A, simán lehet akár 9 országod is azon kivül, de ha nem is akarsz ennyit, bőven tudsz 2ágon haladni ha egyszer a normál mailes,egyszer pedig az ingyen mailes csopikba fordulsz,sőt ha még ez is kevés, ott a gyors amivel csak B-ben találkozol a normálosokkal
Nekem egyedül az nem tetszik,hogy probálunk komprosszimusan engedni a lentieknek,mert tényleg elszaladt a top, de a végén már ezt is keveslik sokan (holott még be sem került), és inkább ki akarják hagyni az A-t. ha meg se próbáljátok ott a rendes játékot, mert a fórumon terjengő mumusoktól féltek, akkor nem is fogjátok szeretni. sok idő, figyelem, és tartalék kell az A-hoz, ez sok helyen elhangzik, csak arra nem figyeltek,hogy ez a hosszútávú A-s játékra vonatkozott és nem a fordulásra. egy átlagos játékos, komoly tartalékok nélkül, napi pár óra belépéssel is megtudja csinálni 2k kör alatt,úgyhogy nem beton elf, hanem üt néha, és amikor nincs annyi ideje, akkor elfedezi a kedvezményesét. egy jó 10%tornyos hadi gnómmal simán végig tudsz kúszni biztonságban a csopin, főleg ha egy elfes klánba lépsz ahol etetnek és a klán is bevédett.
|
Én soha nem azért szálltam síkra, hogy könnyebb legyen az A, pláne nem azért, hogy kihagyható legyen.
|
08-20-2010, 19:56
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Eszembe jutott ezzel kapcsolatban még valami. Még mindig a fix hektár mellett vagyok, ebben nem változott a véleményem. Viszont, ha a könnyítés el lesz fogadva és mondjuk 7000 hektár lenne az a bizonyos fix hektár, tehát, ha már ezzel könnyítünk, márpedig ez könnyítés lenne, hiszen 8700-8900 heki körül megy a top jelenleg, akkor legyen kitétel, hogy a B-ből minimum 2400 hekiről lépnek fel. Ha már A-ban nem szeretnek játszani, akkor legalább a B-ben mutassák meg mit tudnak.
|
The Following User Says Thank You to Sami For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|