|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
12-04-2010, 14:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Köszönjük
|
12-04-2010, 14:57
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egy hiéna bagázs miért érdemli meg a gratulációt ?? főleg hogy hiénáznak és ráadásul el is fokoznak.. a Gerinctelenség legteteje
Természetesen a kérdés költői volt nem kérek rá válaszokat
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
12-04-2010, 15:01
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Gondolom ez nem a klánütésnek szólt
|
12-04-2010, 15:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Gondolom ez nem a klánütésnek szólt
|
Természetesen nem! Elnézést ha félreérthető voltam
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
12-04-2010, 19:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Tehát az Olümposz vs. Black Dragon nem régiben történt klánütés váltásáról szóljon most kicsiny történetem
Tehát úgy kezdődött az egész, hogy menjünk ütni, menjünk! hajnali 4 órakor megtörtént a ráállás, bontások, lovak bekészítve a Dragon nagyon okosan csinálta hogy gyakorlatilag különösebb észrevehetőség nélkül bevásárolt a piacról lovakat, TK nem volt egyikünkre sem. 04:59:55-kor ment ki a sereg hogy tudjunk figyelni az esetleges szembe seregekre ez meg is volt ki is lett szúrva a sereg ám de, reagálni már nem tudtunk rá érdemben sajnos, körváltás lévén. Így történt az eset! De mindenképpen Gratulációt érdemel a Dragon mi meg legközelebb okosabbak leszünk
a gerinctelenekkel teli hiéna áradatról meg inkább ne beszéljünk
Last edited by Dragi; 12-04-2010 at 19:57..
|
The Following 3 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
12-04-2010, 19:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 77%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragi
Tehát az Olümposz vs. Black Dragon nem régiben történt klánütés váltásáról szóljon most kicsiny történetem
Tehát úgy kezdődött az egész, hogy menjünk ütni, menjünk! hajnali 4 órakor megtörtént a ráállás, bontások, lovak bekészítve a Dragon nagyon okosan csinálta hogy gyakorlatilag különösebb észrevehetőség nélkül bevásárolt a piacról lovakat, TK nem volt egyikünkre sem. 04:59:55-kor ment ki a sereg hogy tudjunk figyelni az esetleges szembe seregekre ez is meg is volt ki is lett szúrva a sereg ám de reagálni már nem tudtunk rá érdemben sajnos, körváltás lévén. Így történt az eset! De mindenképpen Gratulációt érdemel a Dragon mi meg legközelebb okosabbak leszünk
|
Így van vezérünk szépen csinálta és a tagok is a feladatukat,ezek szerint a piacot is jól lőttük
Viszont ez a hajnal 4es keltés annyira nem jön be:P
|
12-04-2010, 20:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by halika
Így van vezérünk szépen csinálta és a tagok is a feladatukat,ezek szerint a piacot is jól lőttük
Viszont ez a hajnal 4es keltés annyira nem jön be:P
|
én hajnal 1-kor tudtam elaludni egy 2 órácskára szóval annyira ne érezd magad rosszul
|
12-04-2010, 20:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
én hajnal 1-kor tudtam elaludni egy 2 órácskára szóval annyira ne érezd magad rosszul
|
Én meg 4kor feküdtem le majdnem
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
12-05-2010, 00:25
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
a gerinctelenekkel teli hiéna áradatról meg inkább ne beszéljünk
|
Kicsit már unalmas ez a sírás a hiénázás miatt. Nem csak tőled, hanem úgy általában...
Mivel monro klántársa vagy, akit elég sokra tartok játéktudásban (még ha nem is dícsérem), gondolom neked is van már mit felmutatni. Akkor meg ilyen dolgon nem kell kiakadni, akármilyen rossz érzés is...
Ahhoz, hogy valaki hiénázzon figyelni is kell, nemcsak a teljest lesni...
Ez is egy játékmodor, ami A-ban teljesen megszokott, legalábbis nekem az volt, míg mentem felfelé...
Így legalább lesz feletted ország, akit van okod beütni
|
The Following 4 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
12-05-2010, 23:04
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Fiúk én azt mondom , hogy a hiénázás igényel igazán odafigyelést és tudást ....
Most abban mi a nagy dolog , hogy csinálsz egy 80% -os barakos orit és ütsz telibe ??
Szerintem semmi .... bárki megcsinálja ....
kevés ház sok barak aztán befokozol és kimész .....
ez csak credit kérdése .......
Most nem arról van szó, hogy a hiénákat magasztalom az égbe de nekik azért figyelem szükséges türelem és sokminden más.....
Szóval sok meló van vele ....
Totya
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
|
|
Posting Rules
|