|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-24-2008, 11:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Dus ez rossz hozzáállás, ha van egy javaslatod azt bizony számokkal kell alátámasztani, hogy miért jobb, mint bármi más...
Továbbá azt mondani Smoothra, hogy a hulla fejlesztése ellen van nemcsak nevetséges, hanem még sértő is 
|
Ha beleolvasol azokba amit írtam, akkor megláthatod, hogy van, ahol utána számoltam, úgyhogy nem értem mi a problémád:
Quote:
Originally Posted by Dus
Elf védőerő ugye:
íj száma*14 (mindegyik toronyban van)*1.3(faji védelem bónusz)*1.4(tekercsek)*1.3(védelem varázslat)*1.3(toronybónusz), ami 10,000 hekin 15% toronyíjal= 3 358 773
Hulla védőerő lenne:
elitek száma*5*1,9(általam javasolt bónusz), ami 10 000 hekin 70% barakkal (!):
1 400 000
Mégha úgy számolok, mint Te, íjakkal (ami ugya alapból butaság, hogy 70% íjat tart csak), akkor is csak 1 680 000 a védőérték...
Úgyhogy Druida, nem tudom, Te mit számoltál 
De tény, tényleg érdekesek lettek a számolásaid 
|
Továbbá én egy szóval sem állítottam, hogy Smooth rosszat akarna, vagy nem szeretné erősíteni a hullát, ezt nem tudom, honnan vetted!
Quote:
Elnézést kérek ez az excel teljesen hülye (vagy a kezelője )
Na hulla: 25%ház, 33-33% torony, barakk, 8% termelőépület (bank)
120%-os bónnal: 80% ork barakk kell a beütéséhez.
90%-kal: 68%
80%-kal: 65%
ez iszonyat sok...
|
Nem tudom, miért kell leírnom azthiszem negyedszerre is:
Át lett javítva ez az ötlet:
5. szinten 10% hadibónusz
4. szinten 30%
3. szinten 50%
2. szinten 70%
1. szinten 90%
így 10 000 hekin:
Hulla védőerő lenne:
íjak száma*12(toronyban vannak)*1.9(szintenkénti bónusz)*1.3(torony bónusz):
3 912 480
Ork támadóerő 60% barakkal, full elittel:
Elitek száma*5*1.3(varázslat)*1.3(faji bónusz)*1.4(tekercs):
3 690 960
Jó, persze, nem fér be, de én csak 60% barakkal számoltam és nem pacikkal hanem elitekkel, úgyhogy máris befért (pacikkal), nem számoltam bele, hogy vannak tábornokok, és ha egyszer valaki 33% barrakkot tart 33% toronnyal akkor megérdemli, hogy alog férjenek be hozzá!
Számoljuk ki elffel a 33%-33%-t!:
íjak száma*14(toronyban vannak)*1.3(faji bónusz)*1.4(tekercsek)*1.3(varázslat)*1.3(toronybó nusz):
7 389 301
Még ígyis majdnem a felét védi az elfnek, úgyhogy szerintem bőven, de nagyon bőven belefér ez a szintenkénti bónuszos rendszer!!!!!
|

05-24-2008, 11:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Most nagyon látszik, hogy nem a hullát szeretnéd erősíteni, hanem csak belekötni másokba!!!
|
hm, hm, hm
|

05-24-2008, 11:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hm, hm, hm
|
Jó, nekem sem tökéletes a memóriám
Inkább az előző hsz-em többi részére reagálj 
|

05-24-2008, 11:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Jó, nekem sem tökéletes a memóriám
Inkább az előző hsz-em többi részére reagálj 
|
Azt még rágcsálom egy kicsit.
|

05-24-2008, 11:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azt még rágcsálom egy kicsit.
|
Jóétvágyat hozzá 
|

05-24-2008, 13:10
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
A támadóbónusz részével teljesen egyet értek, ráfér a hullára. Na, de a 70% védelem a b-ben az marha sok.
Quote:
Originally Posted by Dus
Jó, persze, nem fér be, de én csak 60% barakkal számoltam és nem pacikkal hanem elitekkel, úgyhogy máris befért (pacikkal), nem számoltam bele, hogy vannak tábornokok, és ha egyszer valaki 33% barrakkot tart 33% toronnyal akkor megérdemli, hogy alog férjenek be hozzá!
Számoljuk ki elffel a 33%-33%-t!:
íjak száma*14(toronyban vannak)*1.3(faji bónusz)*1.4(tekercsek)*1.3(varázslat)*1.3(toronybó nusz):
7 389 301
Még ígyis majdnem a felét védi az elfnek, úgyhogy szerintem bőven, de nagyon bőven belefér ez a szintenkénti bónuszos rendszer!!!!!
|
"Csak 60% barakkal" számoltál? Próbálj már meg egy 60% barakkos orkot vinni az 1/A-n kívül. Az tf és még hozzá elég kevés körös, tornya egyáltalán nincs, varival és tolival lazán szétkapható, és még a markotány meg a vérszomj felrakása is megizzasztja. És szerinted az jó lenne ha ezt az orkot tudná seregcserével lazán kísérni az a hulla aminek tolival/varival alig lehet ártani, bacit terjeszt+ még körönként jópár millát hoznak a bankjai? Mert szerintem nem ez a cél.
A 33% barakkos 33% tornyos elffel ugyanez a helyzet példálózni lehet vele, játszani nem nagyon (legfeljebb az 1/A-ban ahol elég egy raktár).

05-24-2008, 16:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
A támadóbónusz részével teljesen egyet értek, ráfér a hullára. Na, de a 70% védelem a b-ben az marha sok.
"Csak 60% barakkal" számoltál? Próbálj már meg egy 60% barakkos orkot vinni az 1/A-n kívül. Az tf és még hozzá elég kevés körös, tornya egyáltalán nincs, varival és tolival lazán szétkapható, és még a markotány meg a vérszomj felrakása is megizzasztja. És szerinted az jó lenne ha ezt az orkot tudná seregcserével lazán kísérni az a hulla aminek tolival/varival alig lehet ártani, bacit terjeszt+ még körönként jópár millát hoznak a bankjai? Mert szerintem nem ez a cél.
A 33% barakkos 33% tornyos elffel ugyanez a helyzet példálózni lehet vele, játszani nem nagyon (legfeljebb az 1/A-ban ahol elég egy raktár).
|
Nah, akkor jön a cáfolásom:
Nem tudja a hulla kísérni az orkot, mert az be sem üt hozzá, ha nem tud
Méghogy tolivar-varival nem lehet ártani??  Úriten...
Egy készüliből legyújtok annyi házat, hogy nem műkszik a tornyainak egy jelentős része, azt be is fért a sereg!!!
És itt ne azt nézd már, hogy 60% barakk vagy nem!
Nem az a lényeg, hogy az ork átüti-e, hanem az a lényeg, hogy így fele annyit SEM véd mint egy elf...
Tessék, akkor az elf 15% toronyíjal kb annyit véd, mint egy hulla 33% toronyíjal, és melyikük tud több termelő épületet tartani??...Az elf, jó, akkor védjen fele annyit, mert ez így marha sok és simán termel (ennyi erővel...)
Az, hogy ezzel többet fog védeni a hulla, egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor ez egy hiperszuper faj lesz. Legyújtom és bemegyek földre, azt viszlát!!!
Míg egy elfet, hogyha 33% toronyjja van, hiába gyújtogatom, az OIstenért sem fogok tudni hozzá bemenni!!!
Egy kicsit gondolkozz 
|

05-24-2008, 16:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
De az elf egy védekező faj, és az elf nem terjeszt betegséget..
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

05-24-2008, 16:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
De az elf egy védekező faj, és az elf nem terjeszt betegséget..
|
De ha egyszer üthetetlenek akkor nem fogja őket senki sem ütni, és máris nem számít a betegség...
És igen, úristen, mi van akkor ha egy védekező faj több mint kétszer annyit véd mint egy normál hadis faj??
Kiszámoljuk, hogy egy gnóm mennyit véd 33% toronyíjjal??...az sem védekező faj, vagy egy óriás??
|

05-24-2008, 16:16
|
Member
|
|
|
|
Ja és az elfet nem tudod 1 templommal gömbölni és ártózni és nem tudod 1 kocsmával legyújtani, hacsak nem olyan buta, hogy nem tart tolit/varit...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|