|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
08-17-2010, 23:45
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A-ban nem.
Tobbiektol kerdeznem, hogy ti az alap fordulasra otleteltek, vagy a dupla korre?
|
Én az alapra...
|
08-18-2010, 00:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Összefoglaló, arról az irányvonalról, amit az eddigiek alapján elfogadhatónak tartok. Csak címszavakban:
- Marad a mostani top30%-os fordulás, ahogy van.
- Marad a 2/B-ből való fordulás, ahogy van.
- Könnyítésként bekerül, hogy egy alacsonyabb, fix hektárról is fordulni lehessen. Ebben az esetben ezt a kedvezményes fordulást 2x kell megcsinálni ahhoz, hogy plusz személyiséget kapjon az ország.
- Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.
|
Quote:
Originally Posted by Palinkas
Én az alapra...
|
Na ettol feltem. Akkor itt van Ati beirasa, es tessek ertelmezni.
|
|
08-18-2010, 07:43
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na ettol feltem. Akkor itt van Ati beirasa, es tessek ertelmezni.
|
Amiket Ati javasol, vagy amerre próbálja terelni a javaslatok sodrását, ezek közül sztem egyik sem könnyítés. Az összefoglalásában az első-két pontban változás sincs. A 3. pont az nem könnyítés! Mitől könnyítés az, ha egy szemért kétszer kell végigmenni a csoportrendszeren, még akkor is, ha az A-ból kevesebb hektárról fordul? 20 emberből talán 1 fogja ezt az utat választani, ergo a másik 19 nem fog tapasztalni semmilyen könnyítést. A 4. pont még-úgysem az és ráadásul, akinek van már 2 szeme tuti nem ezt fogja választani. Tartom magam ahhoz, hogy Pool első ötlete a könnyítés eddig, amiket olvastam., ha már nem fix heki.
|
08-18-2010, 07:46
|
Banned
|
|
|
|
Én azt mondom, hogy ne választás elé legyenek kényszerítve az emberek, hanem valóban valamilyen módon könnyítve legyen a lefordulás A-ból MINDENKINEK!
|
08-18-2010, 08:55
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Én azt mondom, hogy ne választás elé legyenek kényszerítve az emberek, hanem valóban valamilyen módon könnyítve legyen a lefordulás A-ból MINDENKINEK!
|
Úgy érzem, hogy ezt semmi nem indokolja. JÁTSSZ az A-ban. Ha nem tetszik az A, akkor legyen választásod.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 09:40
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Úgy érzem, hogy ezt semmi nem indokolja. JÁTSSZ az A-ban. Ha nem tetszik az A, akkor legyen választásod.
|
Ati, én nem a saját szekeremet tolom! Hála Istennek nem 3000 hekin vagyok A-ba. Igaz, még lehetek ott.
|
08-18-2010, 09:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati, én nem a saját szekeremet tolom! Hála Istennek nem 3000 hekin vagyok A-ba. Igaz, még lehetek ott.
|
Nem kell ezt személyesen venni, ez általánosságban mindenkinek szól.
Kétféle ember lehet: aki szeret az A-ban játszani, és aki nem szeret az A-ban játszani.
Aki szeret az A-ban játszani, az játszik, nem kell a forduláshoz könnyítés neki.
Aki nem szeret az A-ban játszani, az nyilván az alsóbb szinteken szeret játszani. Úgy érzem, hogy ez a javaslat őket célozza meg. Szerezhessen plusz személyiséget a lenti szinteken való játékkal is. Ez ne legyen egyszerű, tartson tovább, de ezt az időt olyan közegben töltse, amit szeret.
Én úgy gondolom, hogy ez a javaslat célja.
Van persze egy harmadik csoport is, aki sem az A-ban, sem a lentebbi szinteken nem szeret játszani (vannak ilyenek is), de azt gondolom, hogy őket nem lehet fő szempontként szem előtt tartani a fejlesztésekkor.
|
08-18-2010, 10:21
|
Administrator
|
|
|
|
Persze javítsatok ki, ha nem erről szólna a téma. Én teljesen erre álltam be, hiszen számos példa fel lett hozva arra, hogy normál esetben gond nélkül teljesíthető a fordulási feltétel.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 13:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.
Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!
En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem.
Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié
Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené
|
The Following 2 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 13:27
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.
Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!
En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem.
Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié
Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené
|
Senki nem akadályoz meg benne, hogy lent forogj egy másik országgal...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|