|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
08-05-2008, 10:57
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
|
Mégegy jelentkező, aki meg akarja előzni Serg klánját.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-05-2008, 13:23
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
|
08-05-2008, 13:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Azt hiszem nem titok, hogy ha már idáig eljutottunk, nem fogjuk feladni. Rengeteg munkát, időt, energiát beleöltünk a játékba, és nem azért, hogy leforduljunk a második helyről.
|
Jó ezt értem, node ha azt mondja a TOP1, hogy márpedig Ő nem akar csatázni, akkor nem lesz csata. Ez teljesen egyértelmű. Lehet visszatérünk Wand-al oda rakunk egy klánt és azt mondjuk most nem akarunk csatázni. Hátha nekünk is bejön.
Viszont husszú távra kell gondolkodni, azért 778,.41 nap és cca 2,13 év nem kis idő.
|
08-05-2008, 13:33
|
Member
|
|
|
|
észak és abban mi lenne az élvezet, hogy odaállsz, kimész 7m lóval bevered és első vagy? ez volt a topklán csata. ehhez igazából nem kell komolyabb felkészültség.
lehet én vagyok naív, de hamár a két legnagyobb klán harcol akkor azért legyen az tényleg teljes szintet átfogó, taktikázó csata és tényleg győzzön a jobbik.
és úgy halkan megkérdezem: miért gondolod, hogy SZK-s oriként belebeszélhetsz más klánok diplomáciájai folyamataiba, esetleges támadásaiba?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
The Following 5 Users Say Thank You to Grabi For This Useful Post:
|
|
08-05-2008, 15:40
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Nemrég Remy azt mondta, hogy teljesen jó ez a TOP kör megvalósítás ami most van, és hogy ez nem körhinta vagy hasonló, hogy forogni kelljen. Ha nem csatázik veletek senki, akkor mit csináltok?
Amúgy ezt nem értem (nah jó ezt se.. ), hiába eltelt sok idő, de régen valahogy úgy működött, hogy odaálltunk egy klán alá és elindult a sereg, nem volt előtte megbeszélés, hogy most éppen nem jó az időpont, csatázzunk később. Mi sem kérdeztük soha Monrótól és Ő se tőlünk. Mondjuk mikor hajnalban beverték Mekk-et, mondhattuk volna, hogy nem ér, kérjük vissza a földet, nem voltunk lelkileg felkészülve és valójában nem is akarunk csatázni? Előtte építünk pár 1000 tornyot, hogy még véletlenül se férjetek be..
|
Errol annyit, hogy tul sokat gondolkodsz, es azt hiszed, hogy mindent tudsz igy kivulallokent...
Pedig nem.
Ezeket a dolgokat, amiket most nem ertesz, meg fogod erteni egy heten belul, hogy miert is nincs csata... (egyelore)
Mivel eleg regota van klanmnt a ket klan kozott, van bennunk annyi gerinc, hogy nem azt mondjuk: "Helo, holnaptol harc!"
(gondolom koztetek es monro kozott sosem volt klanmnt, vagy ha igen, nem egy napos hataridovel bomlott)
Es azt is latod majd, hogy nem rajtunk mult. De mivel en ismerem a teljes hatteret, megertem Serget teljesen.
08-05-2008, 16:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Errol annyit, hogy tul sokat gondolkodsz, es azt hiszed, hogy mindent tudsz igy kivulallokent...
Pedig nem.
Ezeket a dolgokat, amiket most nem ertesz, meg fogod erteni egy heten belul, hogy miert is nincs csata... (egyelore)
Mivel eleg regota van klanmnt a ket klan kozott, van bennunk annyi gerinc, hogy nem azt mondjuk: "Helo, holnaptol harc!"
(gondolom koztetek es monro kozott sosem volt klanmnt, vagy ha igen, nem egy napos hataridovel bomlott)
Es azt is latod majd, hogy nem rajtunk mult. De mivel en ismerem a teljes hatteret, megertem Serget teljesen.
|
Csak nem tudsz valamit amit mi nem?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-05-2008, 16:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Csak nem tudsz valamit amit mi nem?
|
Mivel az egyik klan tagja vagyok, azt hiszem, ez nem meglepo.
08-05-2008, 16:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mivel az egyik klan tagja vagyok, azt hiszem, ez nem meglepo.
|
remélem arról van szó, hogy nemsokára harc lesz a két klán között...Jó lenne nézni is
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-05-2008, 16:43
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Túl nagy a beharangozó reklám nem várok valami nagy durranásra
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
08-05-2008, 17:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
észak és abban mi lenne az élvezet, hogy odaállsz, kimész 7m lóval bevered és első vagy? ez volt a topklán csata. ehhez igazából nem kell komolyabb felkészültség.
lehet én vagyok naív, de hamár a két legnagyobb klán harcol akkor azért legyen az tényleg teljes szintet átfogó, taktikázó csata és tényleg győzzön a jobbik.
és úgy halkan megkérdezem: miért gondolod, hogy SZK-s oriként belebeszélhetsz más klánok diplomáciájai folyamataiba, esetleges támadásaiba?
|
Szabad ország szabad szólásjog.
Szerinted annyiból állna, hogy kimegy 7M ló, egy csata és vége? Ejnye, ez tényleg érdekes lenne.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
|
|
Posting Rules
|