|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-06-2006, 18:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Nagyon lol ez a topic.Még mindig 
|
Never ebben a "moziban" továbbra is Harcosok okosságai-t adják 
|

11-06-2006, 18:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
öööö tudtommal a régi Törpe Kereskedős nagyobb kihívás volt mint ez a mostani drágaköves szvsz. 
|
Lehet de mostmár jelen van nem mult 
Ugyhogy mostmár azzal nem ér sokat,hogy azt tudja azzal nem sokra megy egy drágaköves játékban 
Ahoz képest,hogy jobb volt az ott mit tom én mennyi idö alatt mentek vagy 270párbajt aztán lett 2k a dárgakőár és több párbaj volt aztán bevezeették az 508.párbajon az ujabb változásokat és mégtöbb párbaj lett 
Ugyhogy nemhiszem,hogy sok embernek tetszett aza játék ha csak annyi kis párbaj volt 
És ha annyira tetszett volna nekik akkor miért csak szecsa szervez olyakat még mindig? 
Last edited by Harcosok; 11-06-2006 at 18:25..
|

11-06-2006, 18:25
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Lehet de mostmár jelen van nem mult 
Ugyhogy mostmár azzal nem ér sokat,hogy azt tudja azzal nem sokra megy egy drágaköves játékban 
Ahoz képest,hogy jobb volt az ott mit tom én mennyi idö alatt mentek vagy 270párbajt aztán lett 2k a dárgakőár és több párbaj volt aztán bevezeették az 508.párbajon az ujabb változásokat és mégtöbb párbaj lett 
Ugyhogy nemhiszem,hogy sok embernek tetszett aza játék ha csak annyi kis párbaj volt 
És ha annyira tetszett volna nekik akkor miért csak szecsa szervez olyakat még mindig? 
|
az lehet de lehet te se vinnéd sokra a régi párbaj rendszerbe  De persze ezt csak egy féleképp lehetne kideríteni  Amúgy sztem elég sokan szerették a bankos Kereskedős játékot  pl. egy 10 fős párbajt sztem össze lehetne szedni egy jó kis nosztalgia párbajra 
|

11-06-2006, 18:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
az lehet de lehet te se vinnéd sokra a régi párbaj rendszerbe  De persze ezt csak egy féleképp lehetne kideríteni 
|
Igen ha visszatekernénk az idöt   
Mivel ugyanolyat már nem tud szecsa se rendezni ott +6300arany volt körönként 
Ja és persze szerintem pár párbaj után arra is rájönnék és sok sok után már azt is nyomnám így mint a mostani rendszert  az 508.párbaj után is tudtam alkalmazkodni mindehez 
|

11-06-2006, 18:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Amúgy sztem elég sokan szerették a bankos Kereskedős játékot  pl. egy 10 fős párbajt sztem össze lehetne szedni egy jó kis nosztalgia párbajra 
|
Biztos össze lehetne de én csak tényekre tudok támaszkodni az új rendszerben több a párbaj ez azt jelenti: többen szeretik 
|

11-06-2006, 18:48
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, vesd ossze mondjuk 1-150 es 500-650 kozotti parbajok letszamat, eleg nagy kulonbseg van, azt hiszem. A regi tobb embert vonzott, masabb volt.
Amint lesz idom, osszefogom irni az egeszet, lehet holnapra csuszik.
S ott nem volt semmifele +6300 arany bevetel koronkent, nem tudom, mirol beszelsz. Orultunk ha 40-50 arany volt kezdesre a dragakoara, akkor mar a kezdeti 10 dragako rengeteget er, meg ami jott koronkent 63.
De rengetegszer 1 volt a dragako ara, es semmi mas beveteled nem volt 
S nem az volt, hogy 20k kör utan 6k neppel rohangaltal es kozben mindenkit szejjelvariztal. Ha szejjelvariztad a nepet, akkor a moralod lement nagyon, kevesen artoztak es loptak.
Akkor voltal sikeres, ha jol tudtad kamatoztatni a penzt...
|

11-06-2006, 18:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok: Több a párbaj? 
Te szerintem valamit nagyon félrenéztél.
Rengetegszer volt olyan a regi rendszerben, hogy "5 uj parbaj".
Nem napi, meg 2-3 naponta 1 db, hanem jo kis 1-2-3 orasok naponta tobbszor, es megteltek, mert jottek ra.
Akkor 50 parbaj lement 2-3 het alatt, nemugy mint most...
|

11-06-2006, 18:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, vesd ossze mondjuk 1-150 es 500-650 kozotti parbajok letszamat, eleg nagy kulonbseg van, azt hiszem. A regi tobb embert vonzott, masabb volt.
Amint lesz idom, osszefogom irni az egeszet, lehet holnapra csuszik.
S ott nem volt semmifele +6300 arany bevetel koronkent, nem tudom, mirol beszelsz. Orultunk ha 40-50 arany volt kezdesre a dragakoara, akkor mar a kezdeti 10 dragako rengeteget er, meg ami jott koronkent 63.
De rengetegszer 1 volt a dragako ara, es semmi mas beveteled nem volt 
S nem az volt, hogy 20k kör utan 6k neppel rohangaltal es kozben mindenkit szejjelvariztal. Ha szejjelvariztad a nepet, akkor a moralod lement nagyon, kevesen artoztak es loptak.
Akkor voltal sikeres, ha jol tudtad kamatoztatni a penzt...
|
De akkor is+63arany körönként  Vagy több:P
Jó esetben azt irtad+3150 
És mennyi idö alatt jött össze az a 270párbaj?(már csak kiváncsiság)
|

11-06-2006, 18:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok: Több a párbaj? 
Te szerintem valamit nagyon félrenéztél.
Rengetegszer volt olyan a regi rendszerben, hogy "5 uj parbaj".
Nem napi, meg 2-3 naponta 1 db, hanem jo kis 1-2-3 orasok naponta tobbszor, es megteltek, mert jottek ra.
Akkor 50 parbaj lement 2-3 het alatt, nemugy mint most...
|
Az 508.párbaj után pont ez volt 
Ja és a végén ott már hetente nem láttam 1 db-ot is csak néha  (akkor még csak szemléltem a dolgokat)
|

11-06-2006, 19:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Na akkor átköltözünk ide itt is lehet licitálni akár a jegyzeteimre akár az orimra  Akár egészbe ugy +10%akció 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|