|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-04-2006, 14:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.
|
Végre valaki megfogalmazta keményen 
Egyetértek.
|

12-04-2006, 14:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Egyetlen dologhoz kellene hozzányúlni!
Függetleníteni kell a 2B-ből való fellépés feltételeit az 1A-s oritól, ahogyan azt levezettem jópár hozzászólással ezelött egy logikai láncon.
Ez pedig a javaslatok közül a 6.pont!
Az 1A-s orinak a saját személyiségéhez tartozó feltételrendszert kell teljesítenie és a 2B-s nek is a saját személyiségéhez tartozót. Ha mindkettő teljesítette a rá előírtakat akkor a 2B-s léphet az 5-re... (ha akar persze)
Ha függőségi viszonyban hagyjuk őket akkor létrehozunk egy "logikai bukfencet"
---> Az 1A-ban való haladás a top felé tovább tart(hat), mint lejjebb a morálromlás kezdetének az ideje
Ez mit eredményez?
---> Az alsóbb szinten lévő orik ezért vagy szabiznak, vagy leadnak személyiséget még akkor is ha ők a TOP1 a csoportjukban!
---> Vagy az 1A-s országot kell lefordítani és ujrakezdeni az 1A top meghódítását 2000 körönként
|
ez eredményezi a 2x való fordulást,1 személyiségért B ből, így is nagy engedmény a jelenlegi szabályhoz képest...
|

12-04-2006, 15:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A 6. pont a többi mellett értelmetlen. Felvisz egy országot, egy személyiséggel, otthagyja, mindig 30%-ot kell teljesítenie.
A 2. pont teljesen ugyanez, csak nincs túlbonyolítva.
|
Hát azért korántsem.
Zou barátomnak pld minden orija kiskék 3-as vagy 4-es. Egyébként meg ha ez bonyolult valakinek akkor kaphatta az 1A-s oriját, mert magától odáig biztosan nem juthatott el.
És amit mondasz otthagyja az 1 személyiséges orit az 1A-ban ?
És akkor mi van? Vigyázzon rá, hogy nehogy kiessen a topból.
A 2B-ben ugyanúgy teljesítenie kell a korántsem alacsony elvárásokat!
|

12-04-2006, 15:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ez eredményezi a 2x való fordulást,1 személyiségért B ből, így is nagy engedmény a jelenlegi szabályhoz képest...
|
Valóban. Ez is jó megoldás csak kitolás azzal aki pld top1 a 2B-ben és 32. az 1A-ban.
|

12-04-2006, 15:12
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Hát azért korántsem.
Zou barátomnak pld minden orija kiskék 3-as vagy 4-es. Egyébként meg ha ez bonyolult valakinek akkor kaphatta az 1A-s oriját, mert magától odáig biztosan nem juthatott el.
És amit mondasz otthagyja az 1 személyiséges orit az 1A-ban ?
És akkor mi van? Vigyázzon rá, hogy nehogy kiessen a topból.
A 2B-ben ugyanúgy teljesítenie kell a korántsem alacsony elvárásokat!
|
Alapvetően ugye azokat érinti ez, akik nem szeretnek az A-ban.
Akik szeretnek, azoknak ált. van és nem top30%-on orijuk az A-ban.
Szóval tegyük fel, hogy én nem szeretem az A-t, de vannak orijaim, amivel imádok körbe-körbe menni, mert szeretem a fiatalokat az alsóbb csoportokban szétverni, ebben látok örömöt, és nem szeretem, ha leütnek az A-ban.
Szóval én egy ilyen csávó vagyok, akkor mit csinálok, felviszek egy 1 személyes orit az A-ba, betonelf, top25%-ra felviszem, és beszabizom... SZK-zom...
Ha felér a B-be a rendes orim -tudjátok, akikkel a kicsi csirákat szivatom az 5. szinten a (6)-ossal- akkor csak kiveszem szabiról, vagy szk-ból, 336 kör, és máris fordulhat (7)-ért. Mehet újra az szk...
Talán még azt is megcsinálom, hogy a B-ben hagyott egységeket valakivel felhozatom, és abból a pénzből kompenzálom a császárnak leadott hekik fedezését.
Szóval ugyanaz, mintha fix 30% lenne.
Aki szereti az A-t, az előbb utóbb megpihen egy orival az A-ban. És nagy valószínűség szerint nem az lesz a legnagyobb (x)-es orija... És azzal nem lesz túlságosan nehéz a hozzá tartozó topjába kerülni...
|

12-04-2006, 15:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Alapvetően ugye azokat érinti ez, akik nem szeretnek az A-ban.
Akik szeretnek, azoknak ált. van és nem top30%-on orijuk az A-ban.
Szóval tegyük fel, hogy én nem szeretem az A-t, de vannak orijaim, amivel imádok körbe-körbe menni, mert szeretem a fiatalokat az alsóbb csoportokban szétverni, ebben látok örömöt, és nem szeretem, ha leütnek az A-ban.
Szóval én egy ilyen csávó vagyok, akkor mit csinálok, felviszek egy 1 személyes orit az A-ba, betonelf, top25%-ra felviszem, és beszabizom... SZK-zom...
Ha felér a B-be a rendes orim -tudjátok, akikkel a kicsi csirákat szivatom az 5. szinten a (6)-ossal- akkor csak kiveszem szabiról, vagy szk-ból, 336 kör, és máris fordulhat (7)-ért. Mehet újra az szk...
Talán még azt is megcsinálom, hogy a B-ben hagyott egységeket valakivel felhozatom, és abból a pénzből kompenzálom a császárnak leadott hekik fedezését.
Szóval ugyanaz, mintha fix 30% lenne.
Aki szereti az A-t, az előbb utóbb megpihen egy orival az A-ban. És nagy valószínűség szerint nem az lesz a legnagyobb (x)-es orija... És azzal nem lesz túlságosan nehéz a hozzá tartozó topjába kerülni...
|
Zou barátom akit említettem feljebb, többször volt már top1-10 az 1A-ban több orijával is. Jelenleg mindegyik kiskék3-as vagy 4-es. Csak az ellenpélda kedvéért...
ui: (igen képzeljétek el vannak olyanok akik a top10-ből is lefordulnak ha már uncsi a dolog!)
|

12-04-2006, 15:33
|
Member
|
|
|
|
Szerintem éppen elég könnyebbség egy többországos játékos számára, hogy elég néha elővenni azt a bizonyos SZKztatott országát, és teljesíteni kell azt a pár kört, alkalomadtán kicsit feljebb is tornászva a ranglistán.
Egy egyországos játékos ha ugyanolyan jó játékos mint az előbb leírt többoris, akkor teljesít a Bben, feljebb lép az A-ba, és azon kívül hogy el kell érnie azt a szintet, ahol a másiknak SZKra került az országa van, még többet is kell teljesítenie, mert ez az ország több személyiségért hajt.
Az rendben, hogy több ország több melót jelent, de ne lehessen ekkora csapatmunkát végrehajtani összekötött országokkal -éppen elég nagy a vagyonáramlás saját országok között így is (természetesen szabályos keretek között).

12-04-2006, 15:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem éppen elég könnyebbség egy többországos játékos számára, hogy elég néha elővenni azt a bizonyos SZKztatott országát, és teljesíteni kell azt a pár kört, alkalomadtán kicsit feljebb is tornászva a ranglistán.
Egy egyországos játékos ha ugyanolyan jó játékos mint az előbb leírt többoris, akkor teljesít a Bben, feljebb lép az A-ba, és azon kívül hogy el kell érnie azt a szintet, ahol a másiknak SZKra került az országa van, még többet is kell teljesítenie, mert ez az ország több személyiségért hajt.
Az rendben, hogy több ország több melót jelent, de ne lehessen ekkora csapatmunkát végrehajtani összekötött országokkal -éppen elég nagy a vagyonáramlás saját országok között így is (természetesen szabályos keretek között).
|
Ámen... 
És most jönnek az emberek, akik ezt fogják 2 oldalon keresztül írni:
"de ha én utálom az A-t, akkor minek szenvedjek ott?! Had menjek ütni a kezdőket az 5. szintre, mert az tényleg élvezetes!"

|

12-04-2006, 18:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Valóban. Ez is jó megoldás csak kitolás azzal aki pld top1 a 2B-ben és 32. az 1A-ban.
|
ezt nem értem miért kitolás?
én B ben topp 1 vagyok
A ban nem néztem egy ideje, de biztos 32 felett...

|

12-04-2006, 19:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ezt nem értem miért kitolás?
én B ben topp 1 vagyok
A ban nem néztem egy ideje, de biztos 32 felett...

|
Tegyük fel, hogy a B-s orid kiskék 8-as.
Az A-ban pedig jelenleg 16. vagy 850K ponton. A követelménye a B-s oridnak az A-s orival szemben a 6. hely jelenleg asszem. Talán 1,4 millió pont. Alig 550K-ra vagy a céltól bár csak 10 helyezésnyire.
Szóval? Lelépteted az 1A-s oridat feladva a top meghódítását? Vagy leszabizod a 2B-st amíg eléred a 6. helyet az A-ban? Vagy leadsz egy személyiséget a 8-ból (pedig teljesítetted a feltételeket) ? Sztem ez kitolás lenne a 2B-s oriddal.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|